27

бай Петко

преди 12 години

За да не ни крадат джепчийките ...Да си напълним джобовете с *** за празниците

26

Един от народа

преди 12 години

Пожелавам ти да те откраднат тия крадци до 23,пък после учи на ПРАВОПИС и ГРАМАТИКА Полицаите и Крадците....

25

Чете ли това ?

преди 12 години

Седят на една маса Бойко Борисов, Цар Киро, Тотев - новият кмет на Пловдив (бивш областен), ген. Атанас Атансов, Славчо Атанасов и още трима членове от сенчестия бизнес на Пловдив. Бойко към Цар Киро и Славчо: Вие ли ще си влезете в затвора, или аз да Ви вкарвам! гробна тишина в Новотел до Панаира на Гергов. Цар Киро казва: Батьо Бойко, ами аз ще ти дам 10 000 гласа, ама после? Славчо Атанасов: Имате документните ми измами, ако искате... продължението с Цар Киро в 7plus7. net - Секция Позиция

24

До 22

преди 12 години

Ами те ги "регистират" бе човек.И толкова.

23

До 19

преди 12 години

Това ,че си глупав не е нужно да го доказваш тук!отидЕха ти 1000 лева и лаптоп!?!? пРАТмоне !?!?Ти ако ги имаше нямаше да си в Адския транспорт ха ха ха ха .Защо се хвалиш ,че си глупав.Ставаш смешен.Имаш и те крадат.Нямаш нищо-НЕ ТЕ КРАДАТ ! Логично.

22

Хехе

преди 12 години

До Полицията:След като им знаете бройката т.е. 400 , не ги ли знаете и поименно? И ако се знае кои са ,защо не са арестувани? Какви са тия смешни глоби ,след като това им е професия?

21

Анонимен

преди 12 години

бъркат ти в джоба,а колата ти гори,ах колко е виновен станишев

20

Ташунко

преди 12 години

Куки с контри в джобовете или ламарина такава ,а още по добре намазани с ръжда и изпражнения за да получат и тетанус и да пукнат после след боя дето ще изядат.

19

Един от народа

преди 12 години

ПРИЗОВАВАМ ДРЪЖТЕ СИ ЧАНТИТЕ ПРАТМОНЕТАТА ВЪВ ВЪТРЕШНИ СКРИТИ ДЖОБОВЕ,ЧЕ ТАЯ *** *** СЕ БЛЪСКАТ ВЪВ ВАС И В ЕДИН МОМЕН РАЗБИРАТЕ ЧЕ СТЕ ОГРАБЕНИ,НА МЕН МИ ЗАДИГНАХА ЛАПТОПА И ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ,КОЙТО БЯХА В ЧАНТАТА ЗА ЛАПТОПА,ОТИДЕХА МИ 1000лв.че и нови документи трябва да изкарвам,полицията ми вика кажи ни кой те ограби това е нашата милиция ни пази,НЕ ОСТАВЯЙТЕ БАГАЖА СИ БЕЗ НАДЗОР...

18

Гошо Тъпото

преди 12 години

До 14-ти: Прав си,lapsus calami,колкото до...***;Last not least.

17

Анонимен

преди 12 години

Че по софийските МОЛ-ове ще ходят, я! Да няма да ходят в русенските - тук магазини няма, камо ли купувачи. Сичкуту *** - в София!:)

16

Анонимен

преди 12 години

Цуци явно смята че работата му е само да предупреждава и после да се оправдава с "комунистите" :)

15

Анонимен

преди 12 години

Браво, създадени са добри условия за труд на жените.

14

Анонимен

преди 12 години

Виждал съм, как спира мерцедес в паркинга на МОЛ Стамболийски и от колата излизат 4 *** жени и с бойна крачка се запътват към входа. Имам чувството, че с автобуси ги карат по моловете, за да работят....Ужасно е!

13

Вярно си Гошо тъпото

преди 12 години

То ти пише в заглавието джеБчиЙки...и ти пак си го написал с грешки :)))

12

Лори

преди 12 години

Да му мислят тези по моловете, а и тези които имат пари.Аз нямам нито пари, нито портфейл, така ,че не ми пука.

11

Гошо Тъпото

преди 12 години

Има ...молове,има джепчиййки;в Кривунделово сме...добре,защото нямаме...молове.А и ...софиянци да не ги...мислим;те са ходещи...спестовни касички,защото работят на 2-3 места ито на...сянка.

10

Анонимен

преди 12 години

Преди няколко дни влиза"пациент" в зъболекарски кабинет и докато сестрата му дава час , а зъболекарката в момента е излязла, той отмъква портмонето и от отворената чанта. Масово чантите на служителки и пр. стоят по бюра и шкафчета. Това не е останало незабелязано от крадците. Прибирайте си поне документи и портмонета.

9

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

САМО БСП !!!

8

браво на 4

преди 12 години

да КАТеотпочнал акция "С колко лева караш в час?" има и други акции --идват празниците и искат да си напълнят джобовете а джебчииките са същото ама от другата страна ...държавните джебчии се съредновават с *** -браво