38

Браво

преди 12 години

Нашта ги троши кат' грънци. Браво и само така !

37

Хан Крум

преди 12 години

Има логика. :) Все едно на финала на световното Испанците бият с 2:1 Холандците, обаче спонсора на холандците хрантути журналята и оп, независимо от резултата, Холандия е световен шампион.

36

Реалист

преди 12 години

Реално Спортист на годината трябва да бъде този атлет, заради който най-много пъти е звучал химна на България извън граница. А не "независими" журналисти да гласуват за някой, чийто спонсор им плаща заплатите.

35

Анонимен

преди 12 години

varg, ти защо още си на свобода?

34

Анонимен

преди 12 години

Поздравления.Добре че писаха в тоя сайт иначе никога нямаше да узная.Борбата по принцип ми е доста странен спорт безинтересен и грозен.Но вкусове всякакви.Бая народ е преборила тази за да стане 10 пъти световен и европейски шампион.Единственото хубаво нещо в тоя спорт е че можеш да пребиеш някой ако те издразни мноого лошо за нула време.

33

ИНДЖЕ ВОЙВОДА

преди 12 години

ПОНЕ ТЯ НЕ Е ФАЛШИВА, ПОКЛОН ПРЕД ТРУДА И!

32

Анонимен

преди 12 години

Гордейте се, че имаме такива спортисти като Станка Златева и другите шампиони! А кой бил по -по- най, това е маловажно.

31

Риъл спорт

преди 12 години

Аз трябваше да съм спортист на България за 2011. За 2 месеца увеличих шкембето си с над 10 сантима. Това е постигнато с много труд в кухнята и много мъчителни дни на ядене.

30

Анонимен

преди 12 години

Иван ИвановСПОРТИСТ НА 2011 ГОДИНАЧЕСТИТО НА СТАНКА ЗЛАТЕВА, КОЯТО СПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЕСТО, ЧЕСТИТО НА ПЕТЪР СТОЙЧЕВ, КОЙТО Е ВТОРИ, ЧЕСТИТО И НА ИВЕТ ЛАЛОВА И СИЛВИЯ МИТЕВА. ЧЕСТИТО НА ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА НА БЪЛГАРИЯ. ЧЕСТИТА И НА ТРИМАТА ТРЕНЬОРИ СИМЕОН ЩЕРЕВ, ИЛИАНА РАЕВА, КРАСИМИР ТУМАНОВ.ЧЕСТИТО НА СК ЛЕВСКИ София, ЧИИТО СЪСТЕЗАТЕЛИ И ТРЕНЬОРИ ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ПРЕВЗЕХА ВЪРХОВЕТЕ В КЛАСАЦИЯТА.БОЖИЕТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ ДА Е С ВАСПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЗЛАТНИ МЕДАЛИ НА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГЛИ В ЛОНДОН 2012 ГОДИННИЕ ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛЕВСКИ София СЕ ГОРДЕЕМ С ВАС И СЕ РАДВАМЕ НА ВАШИТЕ УСПЕХИВИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ НАЙ-ДОСТОЙНО МАЛКА БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА.ВЪВ ВАС Е ДУХЪТ НА АПОСТОЛА ВАСИЛ ЛЕВСКИВИЕ С ГОРДОСТ НОСИТЕ СИНИЯ И НАЦИОНАЛНИЯ ЕКИПИГОРДЕЕМ СЕ С ВАСБЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

29

Hristov1984

преди 12 години

23-ти, цакат ни злобно във всеки спорт, когато сме силни, само защото сме непопулярни. Това прави всеки наш успех още по-сладък. Да гледаш световните сили по-ниски от тревата - незаменимо. Кубрат Пулев накара оня "Товарния влак" да изглежда на малко момиченче, пред целия свят и стана интерконтинентален шампион в тежка категория. Всеки прецакан наш спортист с упорство си го е връщал тъпкано и е заставал на върха, примерите са безброй. Бъди сигурен, че Зографски ще ги накаже.

28

Весела Коледа

преди 12 години

Горда Стара планина,до ней Дунава синей,слънце Тракия огрява,над Пирина пламеней....Браво,Станке!!!

27

Hristov1984

преди 12 години

Графа "УСПЕХИ" трябва да накара всички хейтъри да замълчат. Името "БЪЛГАРИЯ" срещу тях е гордост за всеки, който не се срамува да се нарече Българин.

26

Али Баба

преди 12 години

Тази Станка много нахална, тя не разбира ли, че е по - грозна от б.б., че дори и от цвък.цвък. Какво се бута сред красивите мъже, дане си прави маникюр по три пъти на седмица като тях. Ама ха селяния, че той и барекоф е по развит физически от нея. Срамота! На къде е тръгнала България с тези жени - била спечелила някакви си само 5 световвни титли?!? А б.б. заби за 4:1 за тигрите от бистрица срещу инвалидите от Левски . И дори е приказвал с Шварци и Джокович. Е, заслужава ме си нещастието.

25

Borkinqta

преди 12 години

В тази страна само с мутраджийски истории се става голям

24

Анонимен

преди 12 години

Състезателка номер 1 в света по борба - 2006, 2007, 2010Европейска шампионка за девойки - 2002-Злато; Москва 2006-Злато; Гуанджоу 2006-Злато; София 2007-Злато; Баку 2007-Злато; Тампере 2008-Злато; Вилнюс 2009-Злато; Баку 2010 -Злато; Москва 2010-Злато; Истанбул 2011-Злато...

23

Анонимен

преди 12 години

Спортист на България трябваше да бъде Владимир Зографски. Имаме световен шампион в ски скока, без да има функционираща шанца в цялата страна. Това е геройство! Гледайте някое състезание по Евроспорт и вижте по какви долни начини западняците се опитват да го пречупят чрез дисквалификации, двойни стандарти, та даже и засилката вдигат на асовете, за да се застраховат, че Владко няма да скочи повече от тях. Момчето е герой в спорт, за който държавата не я е еня. Самороден талант.

22

Анонимен

преди 12 години

Станка Златева триумфира за пети път на световния връх!!!

21

Анонимен

преди 12 години

Не си и помислях, че може да е тя отново.И Стойчев е изключителен спортист и основен кандидат за тази награда, НО тази година очаквах да се отдаде нужното уважение на Кубрат и неговия огромен успех.

20

Рангел

преди 12 години

Баси и текезесарката е тая - сигурно се е борила с прасетата на село

19

Пепи

преди 12 години

в Държавата на Мутрите, нормално е борци да печелят презовете