92

Анонимен

преди 12 години

Страхливия мазник Борисов праща някой друг да му върши рабоата.

91

Анонимен

преди 12 години

Тежка катастрофа е станала на малко след кръстовището на бул. Константин Величков с бул Тодор АлександровПравителствен мерцедес е ударен от трамвай. При инцидента е пострадала и втора кола. Това съобщи репортер на Информационна агенция КРОСС.Заради катастрофата движението в района е натоварено. Образувало се е струпване на няколко трамвая.На мястото на катастрофата има органи на реда.

90

Пешо

преди 12 години

Е това при нашия лидер неможе да се случи физическа и умственна преумора!Леле па умственна!

89

9689

преди 12 години

Решенията на европейския парламент са преместване от единия крачол в другия.Това е една куха институция.

88

Анонимен

преди 12 години

Борисов скача на Брюксел - куче което лае не хапе.

87

БоСимеонов

преди 12 години

Така. След като Станишев стана лидер на ПЕС, нашият премиер започна да се опитва да демонстрира, че неговото мнение има значение в ЕНП. Това е меко казано тъпо.

86

boza

преди 12 години

Ili priemash uslovijata i plastash ,ili ne gi priemash i ne plastash --takiva sredni polozhenija njama i tova upravljavastite go znajat ,vsichko ostanalo e demagogia i cinizum .

85

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

Никой не обича робите ! Никой не уважава прекалено ниско покланящите се !Затова в Европа ще помагат на гърците, които хвърлят камъни по улиците и протестират, а нас няма да ни броят за живи.

84

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Както винаги логично, точно и на време...

83

Анонимен

преди 12 години

Борисов скача на Брюксел чрез евродепутат от ЕНП, ооооо Винету изкарай лъка и стрелите и ги забий в дивия на Лъчо Мозъка,нека трепери Европа,а след нея Китай , Индия и Америка,и двете,а Русия ще ни дава газ и ще ни плаща дето им го взимаме,плаши ги Ти велики вожде нека знаят че с теб шега не бива да си правят,а и да не забравиш да изпратиш съболезнователна телеграма до Северна Корея и им кажи че ще инвестираме ноу-хау при тях.

82

Анонимен

преди 12 години

Преди да ни вземеш душата, трябваше да се уговориш за стимулите, ***! Битият-бит..... И какви ще са тези стимули? Сигурно дълги ваканции и екскурзии до Индия за "уморените" депутати.

81

Анонимен

преди 12 години

Белите не могат да скачат!

80

Igrach

преди 12 години

Ами прав пък е този път Бат - Бойко: Значи преди години МОЖЕШЕ да ни налагат разни резолюции за това как да си затворим преждевременно АЕЦ Козлодуй - и ги спазихме.А сега гърци, италиянци, испанци като се осират здраво за тях няма проблем ....Трее си отстояваме интересите.

79

Анонимен

преди 12 години

Стимул е латинска дума и буквално се превежда като остен, едно такова заострено желязо, с което се подкарва добитъка, точно това ще получим от ЕС по задните си части:)

78

Анонимен

преди 12 години

Писна ми бе! Писна ми от тоя ***! Нали преди няколко дни казваше, че ние всъщност няма да кофинансираме, а само очастваме "символично"!!!!!!!!!!!!!! Сега вече кофинансираме!! Нямам нервИ!

77

sopol

преди 12 години

Президентът на Севиля Хосе Мария дел Нидо бе осъден на 7 години и половина затвор, след като бе признат за виновен по обвинения в измама, корупция и злоупотреба с финансови средства.

76

Да

преди 12 години

Дали да му дадем съвет, за да не се кахъри: ОНЕЗИ, БАТ БОЙКО ЩЕ СИ ГО ПРЕМЕСТЯТ, пък и те не говорят твоя език, пък ти освен банкянски друг не знаеш,ега ти нефелната работа,номерът ти върви само пред простия български народ

75

milioner ot 2012

преди 12 години

1 $ = 3000 evro

74

до Георги

преди 12 години

Понеже аз също съм пътувал доста ми стана интересно за кои държави имаш в предвид като казваш бели страни

73

Анонимен

преди 12 години

Бате Боико пак прецакан и издокаран от всякьде . Еми така е --тои се учи в движение, а онези от малки ....па и в различни у-ща са учили,опасявам се ,че много бавно се учи и постоянно греше ,па за напредьк да не говорим ,ама неисе -напьлно си го заслужихме .