49

Анонимен

преди 12 години

а на докторите постановили лъжлива диагноза нищо ли няма да им направят????

48

анонимен

преди 12 години

Този престъпник ограби сума ти хора ,уби ,а никой не го затвори ,как да живвем спокоино, ясно е че зад него има депутатско рамо дано господ види

47

дсфг

преди 12 години

Пожелавам си повече такива (честни) полицаи през новата година! Браво!

46

мдаа

преди 12 години

Ами много лесно става сега.Щом ченгетата са видяли другаря Йоско да се губарка с уважаемия съд,да намерят лекарите,които са освидетелствали,да ги пратят на съд и да им отнемат правата доживот.А на другаря Йоско максимална присъда.Немали кой да ги вкара тея богаташи-гавраджии там където им е мястото.Нясно е като бял ден,че всичко е един цирк.Това общество иска престъпниците да са в затвора,ч не да се разхождат сред нас със скъпите си коли.

45

Анонимен

преди 12 години

Лекарите поясниха, че на този етап явяването на Йосифов в съда е невъзможно. Това може да стане минимум една година след момента на травмата. Въпреки това доктор Сарафов не очаква Йоско да е в състояние, което да му позволява да се изправи пред съда и след март месец.

44

Анонимен

преди 12 години

Състоянието на Йосиф Йосифов - Йоско се влошава. Това показва приетото на днешното съдебно заседание заключение на допълнителна експертиза, направена от докторите Сотиров, Сарафов и Митев.

43

ЗУЗУ

преди 12 години

има ли правосъдие в БЪЛГАРИЯ!!! САМО КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНИЦИ

42

Анонимен

преди 12 години

Това дребно *** не го ли изпратихте вече да чисти кенефите в Белене?

41

Анонимен

преди 12 години

Друго си е да спамиш на маймуница, а?

40

malkiq sliven

преди 12 години

pak zapo4vame sporovete pak zapo4vame da si pokazvame 4ove6kata zloba pak zapo4vame da si izkazvame mneniqta tam kadeto ne ni pitat otvarqt se vaprosi koito ne mojete da re6ite tuk sled katastrofata izpisahte mnogo redove i sega prodaljavate ne znam kvo polu4avate sled dumite i kletvite koito kazvate v forumi kato tozi 4udite se koi da kalnete i koi da vinite za ne6tastiqta si mi da vi kaja vzemete si poglednete jivotite poglednete se malko sebe si dajvata bila takava horata NE STAVATE

39

Анонимен

преди 12 години

Ами ето ви показателен факт за корупция и опорочаване на процеса - 3-*** доктори са издали фалшива експертиза на Йоско, някъде да пише, че се разслеват за издаване на документ с невярно съдържание, за лъжесвидетелстване, за възпрепятстване на правосъдието?!

38

Анонимен

преди 12 години

Няма как да станем държава за 2 години. 1/3 от съдиите и прокурорите са назначени от Гоце, 1/3 от предишното правителство и никой не може да ги пипне 5 години. Дотогава ще служат на своите си господари. Кво като пискат от Брюксел за съдебната ни система? Да си пискат...

37

.

преди 12 години

Абе *** ако имаше държава нали щяхте да търчите по Йоско за интервюта , както тормозите жертвите на престъпление , чакате пред къщите им и ги тормозите , айде едно интервю от Йоско бе да видим кво има да ни каже ?

36

jdm

преди 12 години

Във всяка друга държава, но не и в България до сега да си лежи до живот в килията и да бара меча на някой ***. Живеем в най мизерната страна на планетата.

35

Анонимен

преди 12 години

И този ще го оправдае онази *** Ченалова!

34

Анонимен

преди 12 години

с Йоско няма да стане нищо. той може да си плати на 30 лекари, не на трима. съдиите и те ще хапнат богато. за хорицата ще остане само скръбта и мъката. за нас горчилката , че живеем в таз *** държава.

33

Анонимен

преди 12 години

Да беше умрял тоя *** сега ще го изкарат ...

32

Анонимен

преди 12 години

Дано холандците да прочетат тази новина.Само те ни останаха приятели в *** EU.

31

а.с

преди 12 години

Да се гордее човек...Най добрите сме в Европа,малко ме е срам че на нова година ще спомен будителите тея дето умряха за да не станем турци.Гордей се Българино с мизерията си,гордей се че изчезваш от лицето на земята.Гордей се че избра наркотафикант за премиер.Гордей се Българино защото аз няма да го правявече!

30

Анонимен

преди 12 години

Ми то Сливен е негов и на брат му Пламен!