18

Читател

преди 12 години

Защо давате тези хора на съдиите от СГС?! Не разбирате ли,че ще ги освободят! Та тези лелки и чичовци за 13 години досега нито един обвиняем не са вкарали в затвора! Цели 13 години не можа да се намери поне един прокурор, който да им запуши устата с "категорични" или поне "убедителни" доказателства! Ако тези съдии бяха в чужбина, още на 6-ия месец щяха да ги изгонят с черен печат в България!

17

Анонимен

преди 12 години

17,и за бившите партийци.Както и за простио материял.

16

Анонимен

преди 12 години

мравка,со малко кютек, ша си признаят, на кой гявол служат. Ама, потрай, коньо, за зелена трева, както некои стари български преводачи разбираемо да нашего читателя обяснявали стратегията на Суворов против наглеца Наполеон за битката при предмосковието. С 1 дума - трпение му е майкята.

15

Ф.С.В

преди 12 години

Живее ли ви се в такава страна ,,,,,,,на мене ..не ,,,,

14

Анонимен

преди 12 години

"Умишлен палеж е вероятната причина за снощния пожар, нанесъл щети на лек автомобил в Перник, съобщиха от Областното управление "Пожарна и аварийна безопасност".Защото другите палежи за на самовъзпламенили се коли!?

13

Анонимен

преди 12 години

11,тиквата не е бил ченге никога. Може като пожарникар да е бил и е използван от ДС за доносник и за агент кукла - марионетка, каквато е и до момента. Джурналапачите му изградиха образ на "ченге", каквото тоз ръпон никога не е бил и не мое да биде. Вси ченгета се обиждат като чуят некой да нарича маркучодържателя "ченге". Иначе, пожарникарите са наистина свестни хора, стига да не са дупедавци и доносници-марионетки като тиквата.

12

Анонимен

преди 12 години

Bubbles ,джурналастико е искАл да кАе, оти са му го палнАли возИлото на маминото по целесъобразност, демек, умишлено спрямо адвокатино. А оно, се знае веке от все: пАлат ги оти и на нас ни подпалиа чергата - УМИШЛЕНО

11

Анонимен

преди 12 години

Кво ченге е бил Борисов незнам , ама немогат да хванат пиромани които ги направиха за смях, а ония Цецо Американската нинджа му се подиграва света - къв шенген ве ние с некви тинейджъри се занимаваме 2 месеца , Цецо крадецо престъпник ще хване- Цецо вземи си освети апартаментите брато преди да ти ги конфискува държавата?

10

мравка

преди 12 години

След няколко дни задържаните "подпалвачи" ще са повече от изгорелите коли и ще се надпреварват да правят самопризнания.

9

Ф.С.В

преди 12 години

Ако направим едно проучване---.ще се окаже че БГ пак е на първо място по запалени автомобили в рамките на 15 дена ..пак Първи в Европа..от както сме в Европа сме първенци ..те затова ни уважават -Първи по корупция Първи по бедност.Първи по най лошо здравеопазване Първи по най ниска продължителност на живот ,Първи по тютюнопушене от млади хора .Първи по най високи банкови лихви Първи по най много милионери спрямо населението .Първи по иманярство, Първи по корупция .Винаги ПЪРВИ

8

Bubbles

преди 12 години

Абе да питам "умника" писал тази статия : Какво значи това "полицията подозира умишлен палеж"? Данеби другите коли да са ги подпалили без да искат?

7

Цветан Цветанов

преди 12 години

Това е Коледна украса, призовавам гражданите към спокойствие.

6

rument

преди 12 години

Е няма ли голфчета,та BMW са запалили :)))

5

политолог

преди 12 години

Не се плашете, управлява ни пожарникар.

4

пироман

преди 12 години

Че то - има ли адвокат, на който да не му запалиш колата с кефффф...

3

Анонимен

преди 12 години

Много умна нашата полиция! Като Цвъцко!:)) "Умишлен палеж е вероятната причина..":) Ми те и в София случайно се палят:)))) От силното слънце! какво искаш от хора, които се управляват от Боко и Цоко!

2

ХаХаХа

преди 12 години

Вече се палят изборно,поумняха най после.

1

Перник на три морета

преди 12 години

Щом не е Голф да гори бе. Нямат място разни смешни таратайки в Перник!