184

Българин

преди 12 години

На *** от ГРОБ ще кажа само, че според Конституцията осигуряването е ПРАВО, а не ЗАДЪЛЖЕНИЕ, тоест тези промени са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ !!! По ни какъв начин не могат да санкционират някого, ако той доброволно се отказва да ползва някое свое право !!! И друго - значи ако белият човек работи, но не плаща осигу,ровки - наказва се, а ако мръсният *** цял живот ОТКАЗВА да работи, НАГРАЖДАВА СЕ с пожизнена издръжка ?!? Мигар не знаем защо ни ЗАДЪЛЖАВАТ да плащаме осигуровки ?!?

183

испанеца

преди 12 години

Ми то днес в парламента е било претъпкано пак от трудищи се депутати,цели 106 !!!!!!!!!!...Останалите сигурно са ходили да събират глобите ,че наближават празници.....ТА СЕГА ДА ГЛОБЯТ ДЕПУТАТИТЕ ЧЕ НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА ,А ПОСЛЕ И РАБОТОДАТЕЛИТЕ ИМ ЧЕ ГИ ДЪРЖАТ НА РАБОТА....

182

Демон

преди 12 години

Това ще увеличи сивата икономика само. Нито един работник повече няма да се оплаче, че работодателят му не иска за му пусне договор. Поредната безумна постъпка на ГЕРБ!!!

181

до 180 умник от ...

преди 12 години

Много си лют. На село/по селата няма ли да работят с договори ?!? :))пп. щастливците не ги е достигнала "цивилизацията". Ако се проведе опит, градско чадо кат теб да плаща за услуги който в някакво химерно бъдеще, я дочака я не А онези *** /според теб/ на село да ги оставят на самоуправление, дали селата няма да се заселят и разцъфтат отново.

180

Анонимен

преди 12 години

v belite strani tova e normalno, a BG e 1000 god. nazad v tova otno6enie, za6toto vseki iska da mine niakogo dali 6te e dyrzavata, kolegata, 6efa niama zna4enie. MANTALITET kakvo da pravi6.

179

Hristov1984

преди 12 години

"Парите от санкцията отиват в осигурителната сметка на работника, по този начин не го наказваме, а го стимулираме", категоричен е министърът. Мирише ми на нещо. Мирише ми на глупости.

178

ЩОМ ИСКАШ ПЕНСИЯ...

преди 12 години

...ЩЕ БАЧКАШ С ДОГОВОР, *** ...!АКО ЛИ НЕ....ПРАВ ТИ ПЪТ ЗА СЕЛО!НА СЕЛО ....."ТРАКТОРИТЕ" ЖИВЕЯТ ДОБРЕ---"***", ПЛАЩА ЯКООООООООООООО...!ТАМ ....И СТАЧКИТЕ , СЕ ПЛАЩАТ ---ХРАНЯТ С ПЪРЖОЛИ И КЮФТАЦИ....И ВОДЯТ НА ГРАНИЦАТА, ЗА ДА ТИ ПОКАЖАТ ПЪТЯ КЪМ РУСИЯ....И СИБИР!ТАМ В РУСИЯ .....ТЕЧЕ МЕД И МАСЛО...!АЙДЕ .....ТАМ ,НЕМА ДОГОВОРИ....ХА,ХА,ХА,ХААААААААААААА....

177

everything is fine

преди 12 години

Aбе к'во ще ги глобяват, направо да ги вкарват в затвора и после тихом мълком да ги доубиват с палки, тояги и камъни... То се е видяло накъде отиват нещата.

176

Анонимен

преди 12 години

"Не е нормално в държава, която е на първо място по ръст на безработица в ЕС, да се опитвате да наказвате работника"....много правилно казано, ноооооооооо в момента ТРЯБВА ДА СЕ ВДЪХНЕ БЕЗОБРАЗЕН СТРАХ В НАРОДА КОЙТО ОСКОТЯВА ОТ ДЕН НА ДЕН ...........явно на ТАЗИ ВЛАСТ и трябват ХОРА който да НЕ ЯДАТ а САМО да РАБОТЯТ за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА НА ГЕРБ

175

Анонимен

преди 12 години

Очаквам да дойдат да ме глобят, че дишам.То няма икономика и безработните са вече повече от другите, тия се чудят къде да се почешат.

174

Анонимен

преди 12 години

Аз съм без трудов договор елате ме глобете некадърни ГЕРБЕРИ - чакам ви с нетърпение тъпия кабинет на Бойко *** - елате ме глобете *** некадърни !!!

173

Анонимен

преди 12 години

Абе няма ли вече да връщат шумкарите-разбойници-терористе у шумата?Те още от преди 9-ти септември са свикнали да грабят труда на хората!

172

Плащилото

преди 12 години

И от къде ще те глобят????От липсващият ти доход????Или ще ти изземат имуществото????

171

Анонимен

преди 12 години

158Колкото за заплатата ми ... нормалните хора не питат 2 неща :1. За кого си гласувал2. Колко пари получаваш

170

159

преди 12 години

Честно казано малкия бизнес не е рентабилен освен ако не са някакви уникати, а и много на брой но малки на обем се унищожават сами с времето. Конкурентната борба между такива е жестока и безкомпромистна. Но Тея горе не се замислят как да създават добри условия и работа за хората. да вдигнат производителността на държавата, да създадът заетост на хората. Не виждам някой да мисли в категории като за благоденствие на държавата, респективно на хората в нея. Категорията е бюджет, резане, глоби/санкц

169

Анонимен

преди 12 години

158Странно е, че като си се съгласил да работиш на черно - без трудов договор, ти си невинен, щото си притиснат в ъгъла и в същия момент - очевидно нарушаваш законите и си съучастник на фирмаджията, си нещо по различен от всеки ***, който е притиснат в ъгъла и краде директно ?

168

ха ха ха ха ха

преди 12 години

ако работиш ще те глобява ме ха ах аха ха ах ха ха ми не работете ха ах аха ха ха хаха

167

хм

преди 12 години

Не искам да плащам осигуровки, да внасям данъци, a когато ида на лекар да съм принудена да плащам прегледа, да плащам избор на екип и въпреки това да ме лекуват некачествено. Не съм съгласна с моите пари да се издържат *** семейства с по 12 деца, а аз да не мога да си позволя да си родя още едно. Не искам да им плащам помощите, сметките за ток и вода, а те да се занимават основно с кражби и с това да се размножават и да теглят държавата ни все по-надолу.Мерки, трябва да се вземат, но да се тръгне от другаде. Защото в тази държава са прекалено много хората, които висят на шията на трудещите се. И това е предпоставка фирмите да не излизат от сивия сектор. Защото истината е, че ако излезеш, просто трябва да фалираш. И тогава безработицата ще стане безумно висока, мизерията повсеместна. Само за глоби и лихви се говори, наказва се наред. Всеки иска да е изряден и спокоен, просто малко хора могат да си го позволят.

166

G.O.

преди 12 години

Ей, да им се не знае...чудят само се как да ни окрадат!!! Какво да направя примерно аз, която съм повече от година безработна и някой ми предлага и най накрая си намирам нещичко и ми казват- "сори ама няма договор"... да стоя още една годна гладна ли.Вместо да се се мисли как да се защитят работещите те само се чудят как да ги окрадат...Не са един и двамата, хората работили сумати време без да им се плати- нищо, че са имали договор и какво ли не!!!! Баси смешните управници!

165

закон за робството

преди 12 години

това просто трябва да се чете като, а си се обадил а си останал без работа !!