8

Анонимен

преди 12 години

Скъсаната щанга или напукано шаси или гръмнала гума какво общо имат с вина на шофьора или собственика? шофьора е виновен щото от КАТ са написали акт "несъобразена скорост с пътната обстановка" -а това го пишат при всяка ситуация на скъсан шарнир, дупка на пътям изхвърчал камък и прочие

7

Анонимен

преди 12 години

a nash supermen iska oshte da vdigne razreshenata maksimalnata skorost po magistrali - malko mu sa 9 jertvi

6

БББ

преди 12 години

Пътувам всеки ден по същия маршрут. Малко преди мястото на удара имашесериозна дупка (влизал съм в нея поне 4 пъти а карам спортна кола и я усещам сериозно).Е вече я асфалтираха и всичко е ОК значи шовьора е виновен... като шофьор си е виновен по презумция щом изобщо кара съгласно законите в БГ.....

5

до 4

преди 12 години

Хич не ме интересува кой е виновен!Гледам крайния резултат!А резултатите в тая ***, която преди се наричаше България, са повече от трагични!Евала на всички родители, които не умират от страх, че си или ще си отглеждат децата в тоя боклучарник, където всеки ти пие кръвта на литър!

4

МАФИЯТА НИ МАРИЗИ

преди 12 години

Не е виновен съда, а прокуратурата !!!! Плаща им се да не си вършат работата !!! КОРУПЦИЯТА Е ПОВСЕМЕСТНА И НАВСЯКЪДЕ, ТЕЖКО И ГОРКО НА ВСИЧКИ НИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

ass

преди 12 години

SADIA CHENALOVA KAZA:TOVA NE E NOJA OT AVTOBUSA!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Наглост!Поредната наглост на съда!Досега все си мислех, че има минимална надежда да се оправим някой ден, а сега вече съм сигурна, че това е геноцит към всички българи!Тук няма виновен, за убийствата пред "Соло" няма виновен!Амън! Ние трева ли пасем?

1

bg

преди 12 години

da ne dava BOG da zaginem nelepo,,,ymrelia ne e svidetel ,,,,,ne sedokazva i vina ........LEKA IM PRAST