45

кошчето

преди 12 години

Тези наркодилъри плюс шефа им Запалката са за затвора...........Боко ако искаш да си на власт започни да вкарваш червени буклуци/наркодилъри при *** за *** превъзпитание

44

САМО В

преди 12 години

БЪЛ-ГА-РИ-ЯЯЯЯЯ

43

des

преди 12 години

teq mafioti o6te li ne sa gi opandiziliaaa verno to e bg d1rjavata na mafiqta

42

спартак

преди 12 години

От 7 000 000 души държава само 42 коментара по новината. Замислете се накъде вървим, та това е пародия на държава. Утре мечката може да заиграе и във вашия двор.

41

Анонимен

преди 12 години

да ги бесят ле

40

Анонимен

преди 12 години

Научете се на бе хора това не са бизнесмени а просто МУТРИ също като Бойко-Рапона както е по известен!

39

бай хуй

преди 12 години

Къде е съда, има ли държава, има ли закони, порнография. Ние сме си виновни, че живеем така, робска психика. Двама плондера си правят каквото си искат, но винаги има възмездие, ако не съда, господ ще ви съди, няма не наказано злодеяние.

38

ЮЛИАН ВУЧКОВ

преди 12 години

ЕТО ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА ПОЧТИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СТРАХЛИВА ,МЪРЗЕЛИВА И КРАДЛИВА ПАСМИНА,С РОБСКО САМОСЪЗНАНИЕ.АЗ ЛИЧНО НА ТИЯ ДВАМАТА ДОСЕГА ЩЯХ ДА ИМ ВИДЯ СМЕТКАТА ДОСТАТЪЧНО СЪМ ОТКАЧЕН.ЩЕ ЧАКАМ АЗ НЯКАКЪВ СКАПАН И КОРУМПИРАН СЪД ДА ГИ ОСЪДИ ТИЯ.НАПРАВО СИ ДЕЙСТВАМ БАВНО УМНО И СПОКОЙНО ТИХОМЪЛКОМ И НИКОГА НЯМА ДА МИ ХВАНАТ ДИРИТЕ

37

Анонимен

преди 12 години

33-ти е най-прав

36

az

преди 12 години

май *** ... , а ?

35

Анонимен

преди 12 години

25 е най-прав

34

Свинар...

преди 12 години

***

33

Анонимен

преди 12 години

Рекетиран поиска смекчаване на присъдите - така се прави в корумпираните държави

32

Савов

преди 12 години

Лидия Павлова...малеее 12 пъти и чупили строшеното поло..?!?!? Павлова, а синето ти, къде е сега, и какви проблеми си имала с него в последните 2 години? Май и като родител си толкова добра колкото и като журналист! Нищо лошо, но човек първо би трябвало да вижда собствените си грешки, преди да критикува и коментира чуждите!

31

1

преди 12 години

Savetvam Dr.Milanov,da predloji na sada TOI da vleza v zatvora,aGalev da ostane da pravi kompania na jena mu.

30

Чоека

преди 12 години

Путцици

29

Мърто

преди 12 години

А нека да питат тогава на колко хора са помагали в града, Пламен и Геле! Щото са много! Били влияели на бизнеса в града..?!?! Ами в кой град хората дето са с пари, богатие, не оказват влияние на бизнеса в града, говоря за населени места като Дупница, от около 25-30 000 население?!?! Ами ние сме като едно по-голямо село... Каква организирана престъпност може да има в едно такова населено място...?!?!? Това да не Бургас или Васна с пристанищата и туристи и какво ли не! Аман от постановки...

28

Патриот

преди 12 години

А тайничко, там нейде в душите си на ум мълвят - "До живот"! Баси държавата сме, щом не можем си опазим пострадалите от престъпления!!!

27

Мърто

преди 12 години

Или да стане свидетел на обвинението. Лобито което е срешу Румен Петков го натисна и той нямаше избор! От там тръгнаха нещата! А онези там кой на кого ударил шамар и т.н. ако така тръгнат да сглобяват организирана престъпност... ами да започнат тогава от училищата ... много е плитко всичко!

26

Мърто

преди 12 години

Истината е, че Пламен Миланов беше в много добри бизнес отношения с Глев, и Владко(стъклето)! Между другото те и тримата са приятели и съученици от деца, израсли са в една махала, 300м от къща до къща са всички! Миланов е малко по голям, винаги са били в много близки... само дето Миланов реши да пести от данъци и врътна една игра между различни фирми за около 30 000лв. Службите го прихванаха и го притиснаха: или в затвора(а той беше надзирател доста време в бобдолския и знае за каво става дума)