219

Анонимен

преди 12 години

да бе, задържали го, и по тоя повод почнаха и по охраняеми паркинги да палят

218

до 214

преди 12 години

Доводите на полицията, поне като четох една статия снощи, бяха че е хванат близо до местопрестъплението, със петна от силно запалима течност по дрехите :)

217

!

преди 12 години

...Шаро

216

Див Петел

преди 12 години

Няма Джаро, няма Маро, на улицата има нов шеф и той се казва....

215

Анонимен

преди 12 години

Абе пичове това да не е Куката наркомана от Люлин 1

214

Анонимен

преди 12 години

, а може би интерес има някой, който е в началото на скрапачийската хранителна верига???

213

Хулигана

преди 12 години

Станишев е подпалвача ! Видях го на снимката беше много весел ! Той е виновен за всичко , следващите управници ще кажат , че Дянков е виновен а тука ще ги подкрепя и с четирите си крайника :D ! Този който сте задържали може да е палил някоя друга кола ама това не пречи на останалите които продължават да палят , да се разхождат свободно ! Ако подпалвачите четат това НЕКА ПАЛЯТ МАЛКО КОЛИ И НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ , ЧЕ ДА ВИДЯТ И ТЕ МАЛКО ТЕРОР НЕ САМО НАРОДА !

212

Мина

преди 12 години

Обаче пак нашата полиция е без доказателства, как ще докажат че той е виновен за палежите, просто не могат. Трябва да го хванат на местопрестъплението, а това може да стане, но трябва полицията да се потруди, а не да си спинкат вечер, а трябва да дежурят и тайно да наблюдават, а не да разчитат на случайности като този Куката и сега едва ли не трябва да му се помолят да си признае. Потпалвачите може и да не са криминално проявени, затова няма гаранция че е Куката.

211

avtomobil

преди 12 години

zastrahovatelnite dryjestva sa na myragenite ,taka che tia paleji edva li shte sprat ,mineralnata voda sashto iavno ima interes da se pali na niakoi my e pisnalo ako ne sa my platili zastrahovkata ,te taka praviat ,pravish zastrahovka vzimat parite posle ne plashtat .

210

Венелин

преди 12 години

Мразя всички милиционери ! Първата ми жена ме напусна заради един *** полицай, а сегашната ми съпруга ми слага рога с друг, като видя полицай ми се повдига !

209

пепа

преди 12 години

куки-муки палежите си продължават- докато го хванат тоя бая кола ще иде на кино

208

до 207

преди 12 години

А на теб куха кратуно, кой ти каза че само Куката ги пали?

207

Венелин

преди 12 години

Мильовците ни не стават за нищо освен да прибират подкупи!Вместо да лапат милиард и нещо от бюджета поне да им се намалят парите. И какво е това пенсиониране на 45 г.?!

206

Агент Буда

преди 12 години

Ми вземете натривки от ръцете на който и да е автомонтьор.......На 100% ще се окаже подпалвач!

205

Ами сега ?

преди 12 години

А, четирите автомобила тази нощ Куката от ареста ли ги запали ? :)

204

тома неверни

преди 12 години

версии много,конкретни извършители няма.Що ли в прав текст не си кажат,ЧЕ СА ИМПОТЕНТНИ?То не е така лесно,като да си почесваш дъртите м..е в патрулката след знак 40 км незнайно от кой некадърник поставен срещу някое нагорнище,и да чакаш жертвички,а трябва да се обикаля,и то не с патрулки,цивини,да се дебне по студеното(за което и взимат категория труд де),тогава ще има конкретни резултати.Ине цецо да мига като мишок и да ги пази,щотео те са тези,които трябва да ни пазят(както е в песента на аве

203

Младеж с чув.хумор

преди 12 години

Чакайте ,де,Куката стана набожен,и кола го спаси да не се самоубие един вид.Тоест той вероятно боготвори колите по-скоро,отколкото да ги пали.Куката си няма друга работа по сценария,а ще излиза даже извън кадър,ЧАК,да пали?!!?....никак не е на място.Следете какво се случва,той ги краде,и припада,но не ги пали!

202

Анонимен

преди 12 години

Нещо не разбрах... задържан на 10 с/у 11, ама вечерта на 11 са запалени нови пет. Значи не е този, а някоя дежурна кука от 7-мо побързала да подаде информацията на Днес.бг ... и наш'та полиция ни ... се изложи пак. Кофти имитатори.

201

до 198

преди 12 години

А Софиянки ми се возят на моя.. едър млечен с разширени вени ;)

200

Някой

преди 12 години

Не знам дали ще има втори сериал ама съм сигурен , че ако някой собственик или собственици го набарат докато пали колите може и да има инциденти поради неспазване на правилата за безопасност с опасни материали.