83

Патилан

преди 12 години

Пчелите се избиват умишлено.. Ежедневно над въздушното пространство над България преминават над 20 000 самолета сигурно половината от тях са военни самолети на САЩ и те правят това: vbox7/play:9b867ae5САЩ направиха ГМО-то, и,го разпратиха по цял свят. Ако прочетете малко повече и за ГМО, ще разберете, че пчелите НЕ МОГАТ да живеят след събиране на прашец от ГМО.

82

Патилан

преди 12 години

Истината е че господарите на "Новият Световен Ред" ни обгазяват със самолети, пръскат отровни химикили, хората да заболяват от рак а пчелите да умират. Има хиляди доказателства за това вече, Chemtrails Killed the Honey Bees - Secret NATO and UN operation....youtube/watch?v=DXI9b-v0Gso&feature=relmfu.... Пръскат с химикали убиват всички медоносни пчели, човечеството ще гладува, защото всяка форма на планетата зависи от кръстосано опрашване. Опитите за обезлюдяване са в ход! Както съобщава "Ню Йорк Таймс", само през тази зима в около 20 щата са загинали 80% от дивите пчели. Необичайният феномен се наблюдава и в Европа - Германия, Швейцария, Испания, Португалия, Италия и Гърция. От опрашвателна дейност на пчелата зависи реколтата на 90% от основните селскостопански култури. Ефектът от опрашването е 143 пъти по-печеливш от пряката продуктивност на пчелата /състояща се от восък и мед/. Вестникът твърди, че масовата гибел на пчелите би могло да отпуши аграрна криза, а оттам и доста страшен сценарий, за който обществото е неподготвено. Това е в плана им за намаляване на населението на земята с 90%. В същото населено място където пръскат със самолети, после намират мъртви или умиращи медоносни пчели. И нас ни обгазяват тук със самолети от Натовските бази в БГ. В България почнаха да умират масово пчелите също.Айнщайн: Ако изчезнат пчелите, човечеството може да просъществува само 4 години преди да изчезне. Ванга: "Първо ще изчезнат пчелите след тях лука и чесъна, а млякото ще стане отровно." Даааа......"изтрещелият елит" на САЩ е почнал да работи усърдно по налагането на "Новият Световен Ред" и намаляването на човечеството

81

Патилан

преди 12 години

"Кое е хубавото на капитализма - кризата ли или социалните несправедливости на овълченото за печалби общество?"Абсурдът на кризите се състои в това, че свръхпредлагането се поражда не от липсата на нужди в обществото, а от липсата на платежоспособни потребители, т.е от липсата на възможност за печалба. Това обяснява защо по време на депресията през 30-те години на миналия век в пещите на Съединените щати се изгаряше пшеница, въпреки наличието на гладуващи хора. Днес тровят пчелите и хората с химикали от самолети. Има хиляди доказателства за това!

80

Патилан

преди 12 години

Защо на Лондон не му е изгодно? След като си ликвидираха почти напълно собствената мощна индустрия, след като колониите умряха, и не дават вече млекце, финансовият им сектор остана основното перо за доходи. Печеливш е, защото залага на мошеничество и "игра" срещу Европа и Еврото, освен всичко друго, 30-40 % от трудоспособното население на УК е на социални помощи. Откъде ще плащат всичко това вече? Да сега всички ще се нахвърлят на Германия и Франция, особено на Германия. Май на англосаксонския свят не има харесва съюза Франция-Германия, никак при това. Още по-малко им харесва еврото да оцелее. И започва смешен плач на кои държави не им харесвало пакта. А на тези дето реват, че Германия взимала решенията, ами да ще ги взема, този който плаща поръчва и музиката. Май само един съюз (договор) Германия-Русия е спасението. Много продажни европейски политици. А иначе Слепци с очи много.

79

Анонимен

преди 12 години

GBP 2.31117 като гледам как почва да се качва нагоре боли ги муя англичаните за еврото и тяхните съглашения от които са облагодетелствани само някои държави....

78

Анонимен

преди 12 години

Не знаех Патилане че в психиатричните заведения допускат пациенти до компютрите , освен ако това не е станало част от лечението

77

Патилан

преди 12 години

Сегашната криза не е циклична. Това е системна криза на световните капиталистически, политически и финансови институти. Това е криза на западното светоустройство и на цялата западна цивилизация. Това е системна и цивилизационна криза. Що се отнася до икономическата причина за кризата, това са огромните дългове на главния регулатор на цялата западна, а напоследък и глобална икономика - САЩ, и колосалното печатане на необезпечени с нищо долари.Най-важният показател, че това е системна криза е неспособността й да се лекува. Всички проблеми САЩ си създадоха сами със своя долар. Но продължават бясно да го печатат. Това е последният балон, който се надува. Когато той гръмне САЩ вече няма да имат други балони. Доларът е последният.Сега става унищожение на цялата система, на всички парични системи, встроени в американската, и на всички държави, имали неблагоразумието да са твърде близко до САЩ и Англия.

76

Калин

преди 12 години

ТРЕСНИ ИМ ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ МИСТЪР КАМЕРЪН.... ЕВРОКОМУНА - ИЗМАМНИКА ПАПАДРЕУ ГО НАПРАВИ.. НАГЛАСИ СВОИТЕ ЕВРО ЦОЦИАЛИСТИ.. ДОВЪРШИ ГИ .. :)

75

Анонимен

преди 12 години

Европа пострада от прекаления си социализъм , дълговата криза е от там , друг въпрос е че причините за кризата и в САЩ и в Европа като най развити общества са по фундаментални, те стават все повече жертва на собственото си технологично развитие , просто намаляват работните места а от там покупателната способност и ръста на икономиката , за това новите големи икономики вървят с бърза крачка напред , но това е до време

74

Анонимен

преди 12 години

Дрогарите психо обременени с илюминатски фантазии да ходят да се лекуват. Мислете за нашите сънародници в чужбина, не за тъпотии.

73

за 72

преди 12 години

Е нека де е при СЛЕДВАЩИТЕ ако нямаш против. Да не е за предишните. Нещо против?

72

Г

преди 12 години

До 69: Ние не субсидираме никой, нас ни субсидират, за което ще започнем да си плащаме при влизането на следващите страни членки :)

71

за 70

преди 12 години

Не ме интересува психаделичното ти мнение. В ЕС и САЩ има големи български общности, това е важно за мен като българин!

70

Патриот

преди 12 години

EС,сащ,веикобритания всичко е една и съща илюминатска мафия!

69

за 68

преди 12 години

Аз не знам кои са в Лондонското сити, обаче знам, че докато субсидираме такива дето усвояват само, няма да ги стигнем тия в ситито.

68

Г

преди 12 години

Преди да пишеш глупости за финансови фашисти, прочети какво точно представлява Лондонското Сити във финансовия свят и какви хора са собственици на Лондонското Сити.

67

Анонимен

преди 12 години

Аре бе, във Велокобритания живеят сигурно над 100 хиляди българи. Ще си помагаме на нашите хора, много ясно.

66

за 65

преди 12 години

Човека просто минава през дуваро и си мисли, че е в Англия.

65

uzunski

преди 12 години

До 48 : Приятел , живея от 10 години в Англия , да не си в грешка - да си пътувал до ДОЛНИ БОГРОВ а да мислиш че минавш ДОВАР и влизаш в АНГЛИЯ ? Има голяма разлика !

64

Анонимен

преди 12 години

Нека се подходи демократично. Който иска да плаща на гърците - вади пари и плаща. Който не иска не плаща. Гърците да си продадат офисите и фирмите в бг ще изкарат пари сами и ще си платят дълговете. А така даром да им даваме, а те тука да се правят на инвеститори - НЕ СТАВА!!!