24

Ерол

преди 12 години

От доста време наблюдавам президента на Румъния г-н Бъсеску и мога само да завиждам на неговите умения,той е един много умен и добър човек пожелавам му успех и знам че след време Румъния ще стане една от най-развитите държави в Европа.Подкрепям Румънския президент той е абсолютно прав дано и ние направим същото защото холандците не дават никакви права на румънските и българските граждани!Румънския народ е една от най-близките приятели на Турция в Балканския п-в и се надявам всичките държаави да единни така вярвам че ще дръпнем много напред

23

до изпушил

преди 12 години

Тази твоя холандска марихуана днес уби 4-*** хора и едно бебе в Лиеж, *** безмозъчен. Всички ядете *** за Иран *** тапи, но поне там наркоманите се бесят като за световно. Само Иран за вас *** *** наркомани.

22

А така!

преди 12 години

И аз съм ЗА бойкот на холандската....марихуана!

21

Анонимен

преди 12 години

ПОДКРЕПАЯМ!!!НЕ на холандските (нидерландските) стоки!!!"Комшиите" (RO) изгониха Nokia, а сега ще резнат и "лалетата" - прави са!!!Като са ни взели в ЕС - да ни духат супата!!!

20

мен

преди 12 години

в шенгеня ни чека само още мизерия, такси и задължения, но по принцип това е начина не само да се противопоставите на холандия, но и на вносните *** с които унищожават българските производители, гласувайте с портофейлите си ! спрете да купувате турски и китайски канцерогеннни дрехи играчки и храни на децата. спрете да давата пари на *** чалга заведения. само за една година ще видите съществена разлика в живота си и в този на околните

19

Йон

преди 12 години

Абе домнуле Бъсеску, абе пиле ромънеско, що остави своята Румъния с нейните прекрасни плодове и зеленчуци?

18

bg

преди 12 години

Holandia podkrepja islama na Balkanite.

17

bg

преди 12 години

Zashto ot Turcia i Ispania?Zashto ne ot Bulgaria i Romunia?

16

bbb

преди 12 години

Някои чете ли интервюто с холандския министър да видите какво казва човека за България истината в очите ама право в очите.

15

РЕНОМЕ

преди 12 години

Тоя е пич, браво! Като му свърши мандата - БЪСЕСКУ президнт на БГ ! Е твае е личност, която съвсем открито се противопоставя на гейовете от Холандия.

14

изпушил

преди 12 години

Е как да спре холандската трева като хората си я търсят.

13

аватар

преди 12 години

Лошото е че народа ни не слуша какво ще каже премиера,а слуша триперливия Гоце !!!!

12

Правилно!

преди 12 години

Те и без това са гмо!

11

до 5

преди 12 години

Браво...добре казано

10

Ani

преди 12 години

По добре и нашите политици да последват примера му или най- добре целия народ след като толкова не ни искат те защо са в нашата държава със всичко тяхно.Да забранят всякакъв внос от там на всичко, защото май сме добри само да си даваме парите като им купуваме стоките иначе не сме .

9

Анонимен

преди 12 години

Не е заради корупцията, а заради ***. Те родина нямат и отиват там дето ще им е добре. Повечето ще ръгнат към Западна Европа , а те искат да си ги държим тук. Сигурно първо ще чакат да ги интегрираме :)

8

Анонимен

преди 12 години

Aбе хора, не е само Холандия, цяла Европа не ни желае, но Холандия го играе лошото ченге. Финладия също игра тази роля до скоро. След като се намери друг за ролята Холандия ще отстъпи. Защо мислите че няма траншове за магистрала Тракия и не е открит ЛОТ-а СтЗ Нова Загора. Нали фондовете са пуснати. Ама Европа не забравя че първото правителство във формат БСП-НДСВ-ДПС гепаше докато Боко пазеше. Не забравя и кои фирми получаваха поръчки и вижда че сега са същите. Ще видим Шенген през крив асвалт

7

Ришельо

преди 12 години

Евала, Бъсеску!! Браво, Well Done, Молодец, Bravissimo!!!Така се прави политика!!!

6

Анонимен

преди 12 години

Това не е вярно, сегашните политици не ги е страх и това е факт, но някои слушат избирателно .

5

glimmer

преди 12 години

С мижавия си стокообмен с Холандия ще им накривят баретите фламандски ! Хем сме първи по корупция в ЕС, хем се сърдим че не ни искат в "шенген": "Я не сам от тезе, како Сийке!" :)