176

до 184

преди 12 години

Тъпачка! Живеела в Англия... И аз го гледах тамошното шоу и не е кой знае колко по-готино от тукашното. По-готино е, но не е нещо особено. Журито там е под всякаква критика, освен един от членовете. Рафи беше най-добрият, защото е истински артист: певчески талант, чар, харизма, излъчване, усмивка! А който не го харесва- може само да му *** шнура!

175

Ади

преди 12 години

Значи, срамота!! Повече няма никога, да гледам българска телевизия! Пълна излагация е този младеж! То това не е пеене, то е врещене с ужасен тембър.Живея в Англия, и следя тукашното издание на предаването-ами страхотни таланти!Финал с публика 10 000 души на Уембли. В България - Део ни увещава, да гласуваме всеки 2мин-паролапачи и измамници!Яд ме е!

174

M'dolla

преди 12 години

Аз си мислех че ще чета за бонбоните Рафаело че им сменят името и.. т.н. а то...Жалко! Тоя младеж дъхти на позьор

173

shrek

преди 12 години

Клоун от цирка! Нищо общо с изкуството, на всичкото отгоре и дребен хобит. Ама с арменското семселе няма преборване в СМС-ите. Спечелиха само и единствено организаторите. Останалите им играхме по свирката - тва зрители, участници и дори платеното жури от некадърници. Графа, като организатор си остава вдлъбнат *** и некадърник. Заричам се никога повече да не гледам такива простотии....!!!

172

Анонимен

преди 12 години

Много се радвам за Рафи! Невероятно хубава, слънчева усмивка и огромен талант, избликващ искрено от душата му!Няма нужда да се знаят ноти, когато имаш глас.Нагледах се и се наслушах на такива, дето знаят ноти, ама за нищо не стават - примери- Михаил Йончев, Богдан Томов и редица млади, които смятат, че като учат музика са заслужили първи места по класациите.Софи Маринова знае ли ноти? Азис?Те имат неповторими гласове!За Лили Иванова няма да коментирам.Рафи, честито! На добър път!

171

Дани

преди 12 години

Злоба,злоба,злоба.Това за н-ти път се убеждавам,че българите не сме хора.Момчето си пее много добре,има талант.Какво като е арменец?Роден е тук,значи е българин!Ама то няма как да го проумеят някои ***.Браво на него,дано да се развие.

170

Симо

преди 12 години

Къв е тоя перо?

169

Анонимен

преди 12 години

Не дадоха шанс на българчето да се развива.МАНИПУЛИРАН ВОТ.БОГОМИЛ Е ТАЛАНТА И ТРЯБВАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ !!!!!

168

Анонимен

преди 12 години

Не народ а, ***! Да го е срам човек да ви чете простотиите...Едно момче спечелило конкурс за непрофесионалисти! Толкоз!

167

До 161

преди 12 години

"Прощаваме се с В Кънев на 14 1 2" Просто си сбъркал мястото за писане...Никой не ги сравнява, нито пък пренебрегва загубата...Eй така, просто да си лаеш...

166

до 161

преди 12 години

Какво общо има смъртта на Велко Кънев със тази статия бе човек?!Ти като тръгнеш за домати в аптеката ли влизаш?Лека му пръст на човека ама тук не му е мястото за панахиди!

165

за 173

преди 12 години

Артистичен е. Връзкарите са обикновено много артистични хора.

164

Крис

преди 12 години

познавам ги и двамата и си е точно така, като си *** поне си мълчи. Рафи от малък е артистичен, а ако ти беше и на половина умен колкото брат му изобщо нямаше да се обаждаш.

163

за 171

преди 12 години

Споко, Рафи и там ще спечели първа награда, сигурен съм.

162

къде туй

преди 12 години

чи то ако не е за пари, аз стотина пъти ши гласувам за наборката ми лилито, ши кажа и на другите бабички - лилито, ристето кидиков и момчето, което говори с морето. дсъ нъслушат на убава музика младете - не кат днешните мамуни.

161

Анонимен

преди 12 години

Междувпрочем сега се разработва сайт за музикалния *** генериран в бг. Там ще бъдат посочени конкретни имена, ще има класации и прочее. Няма да има гласуване с смс-и, работата не е за пари, а в името на една по-читава музика.

160

Анонимен

преди 12 години

Причината Бг да произвежда предимно музикален *** и евтини конкурси е именно помиярската работа - широко разпространена в музикалните среди.

159

дедо Тъпчо

преди 12 години

РафчоЕй,мушморок такавти ша станеш малкию-голем човяк на естрадата бе дедовотоСнощи та гледах и кат та избраха чак си ударих газо у таваня бе чедоДа си жив и здрав дедовото и ся да не земеш да фанеш по некоя крива патека,ей! И да помниш от дедо си Тъпча-морен вода да не пиеш и на дръво без корен да не са катериш А тез улавите дет`та подиграват не им са сърди от`те не са виновати-то толкоз им акъляживотя им улав и тех ги напраил улави

158

за 166

преди 12 години

*** работа е да си уреждаш отрочето чрез конкурси да *** парите от смс-и и после да го хвалиш до небето. Е това е баш *** работа!

157

Анонимен

преди 12 години

Аман, бе! Аман от теории на конспирацията. Какъв интерес би имал който и да е, па било то и арменската мафия да даде наградата на едно 18-годишно хлапе, а не на друго? Стига вече простотии! Как не ви е срам, как не ви е срам под снимката на това усмихнато чаровно момче да леете злоба и жлъч. *** помиарската работа!