19

Попов

преди 12 години

Долу ръцете от Инж. Иванов! Да е жив и здрав и да ръководи Левски завинаги! :)

18

САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 12 години

Гонзо ще остане в историята с кървавият гол,дългото рамо , черните слипове и голмайстор в дербитата .А и като неудачник в чужбина.Но като ръководител ще остане в паметта на синята общност като вечнообещаващият добро бъдеще,но останал без отличие Нарцис съучастник в ,,казанската афера''.Фен съм на Ботев Пловдив ,но ми е жал за ,,сините шалчета'' които застават зад инж.- осмокласник.

17

НА СНИМКАТА

преди 12 години

НАЙ-ПРОВАЛЕНИЯ ЛЕВСКАР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНАСЪСИПА И ОТБОРА

16

Левскар

преди 12 години

Гонзо като фуболист го биваше само в едно.. Да мачка чорбата. Сега и това не го може ;( САМО ЛЕВСКИ!

15

цесекар

преди 12 години

Гошо,ти като посредствен футболист едва ли знеш,че когато Наско вкарваше на световните първенства във вратата на Аржентина и Италия ти си играел в трета селска дивизия.За тва такива като тебе требе не да са директори *** грандове ами чистачи на колзетите им.Тва е лично мнение на един ЦЕСЕКАР.Щото ние умеем да уважаваме конкуренцията.

14

Анонимен

преди 12 години

Гонзо не става и трябва да си ходи, а това че се оправдава с тези отпреди 3години, е тъпо и познато от политиката.Там едни некадърници реват също от 3 год , че предишните са виновни, но стискат здраво кокала.

13

Анонимен

преди 12 години

Листопад 3-ти сезон.

12

Анонимен

преди 12 години

Присмял се хърбел на щърбел...

11

Анонимен

преди 12 години

***

10

син

преди 12 години

Сираков един път го изгони Чорни , че бъркаше в касата , после като направи -16 точки ги изгониха за втори път заедно с Мъри , но не спира да плюе чрез Дон Лайнон и мекотелото Ефрем по Левски. И защо плюе по Гонзо , като всъщност Боримиров го изпързаля ? Сега е особено ядосан ,защото вижда , че и при новите финансови спонсори за него няма място . Никога не е късно да се орезилиш ! А Гонзо е дал не по-малко от него за отбора , а като финансии работи почти за нищо !

9

спортисче

преди 12 години

няма да обиждате ИНЖИНЕР ИВАНОВ!

8

perko

преди 12 години

Всички лефскари са ***.

7

Гошо Тъпото

преди 12 години

Никой не се е...оженил за ФК Левски.Без всеки...може и на всеки му минава...времето.Но това трябва да се...приема мъжки и да не се прави трагедия.На Сираков времето му мина,сега е начело Гонзо,който е дал много за отбора;трябва да се уважават усилията му да го направи класен клуб.

6

Анонимен

преди 12 години

ГОНЗО ЗА ЛЕВСКИ СИ ИКОНА ТРЪГНИ СИ ПРЕДИ ДА ТИ СЛОЖАТ АНАТЕМАТА МОЛЯ ТЕ!

5

Един Българин

преди 12 години

Левски е много повече от Сираков,Гонзо и Боримиров!!! Престанете да се дърляте като селяни на мегдана пред кръчмата. Докато работите един срещу друг само вредите на Левски и себе си. Ивие и депутатите май не сте чели какво пише на народното събрание ...

4

Х & H

преди 12 години

Вижте го тоя на снимката бе самата му физиономия е много ***,е как да не е и той самият много ***.Типичен делиорманско-шуменски ***.Сираков ако се върне на работа теб и в Бусманци нема да те искат на работа ***.

3

играч

преди 12 години

Абе тоя гонзо какъв е? Какъв футболист е? Бил вкарал най-много голове на ЦСКА,нещо друго направил ли е? Националния отбор- НИЩО. Излезе в чужбина-усра се,беше толкова ***,че не можа да научи езика на страната в,която играеше,накрая се заби в Турция,където свърши "славната" му кариера. Сега се мисли за друг марадона и се прави на велик

2

Анонимен

преди 12 години

Не знам дали Сираков само вреди,ама ти откак стана директор и тренер после-със сигурност навреди и закопа отбора.А това колко си грамотен-съмнявам се да имаш повече акъл от една чалгаджиика-тоест може би да можеш да си свариш яице.Докато не се махнеш от Левски-на стадиона няма да стъпя.

1

аналИзатор

преди 12 години

Точно, ясно и кратко - *** за Лефски!