159

ЕТО , ТОЛЬКО ....

преди 12 години

...НАЧАЛО , ВЕЛИКУЮ ГРАЖДАНСКУЮ НАВСРЕЧУ КРАСНыХ И ИХ ДИКТАТУРУ!ПЛАНы ПУТИНА И МЕДВЕДЕВА , ПРОПАЛИ!..ЭТА ИГРУШКА ..."ВОЗМИ -ПОЙМИ", БОЛЬШЕ НЕ БУДЕТ!ЭТО , КОНЕЦ КРАСНыХ БАНДИТОВ...!НАРОД УСТАЛ....И НЕ ХОЧЕТ ИХ!!!!!!!!!!!!!!!!!

158

Сволочь

преди 12 години

Людям, ..., хочется стабильности. В конце 80-х и в 90-е мы хлебнули лиха полной ложкой, страна стояла на краю гибели и в это время из-за океана раздавались вопли восторга, какая Россия хорошая страна и какая демократия замечательная. А сейчас кидают в нас какашками, как обезьяны в зоопарке и ...... Это значит, что Россия становится сильнееи и самостоятельнее. А те христопродавци, которые в американское посольство, как на работу ходят, банальные пре..."

157

до 157

преди 12 години

Той и СССР мачкаше наред, пък накрая се смачка в гроба!!Мухахахахаха

156

Анонимен

преди 12 години

SHEMATA S ''ARABSKATA PROLET'' CRU IA RAZIGRA V LIBIA I NIAKOLKO DRUGI ''NEDEMOKRATI4NI PETROLNI''DARZAVI I SMIATAIKI 4E E USPE6NA RE6I DA IA PRILOZI V RUSIA. NO E VIDNO 4E V MOSKVA TIA NIAMA DA PRORABOTI .

155

Безпартиен

преди 12 години

Управлението на КГБ е възможно само в условията на ДЕМОКРАТУРА !

154

Путин мачка USA!

преди 12 години

ХА ХА ХА Толкова много ги е яд американските *** и техните български ибрикчий заради поредната разгромна победа на Путин, че чак газ пикаят.Представям си ги проамериканските *** на 4 март 2012г. когато Путин ще спечели отново категорично изборите(този път президентските),убеден съм че тогава ще пукнат от яд доста американски мекерета.

153

Анонимен

преди 12 години

Тя не е 11 милиона а близо 15 000 000 Тоест стигнали са им парите да докарат студентите от 1 университетА забравих преди 1 седмица руснаците РАЗГЪРНАХА КОСМИЧЕСКИ ЩИТ ЗА ЗАЩИТА Да им е сладко на хамериканосите

152

Безпартиен

преди 12 години

Ех, Путин по друг начи си предсавяше своето царуване в демократична Русия !

151

Анонимен

преди 12 години

Смешен плач в Москва , която е над 11 милиона жители били на митинг 20,000 .Всеки може да си направи сметка за каква част от населението става дума!

150

Анонимен

преди 12 години

Платените от сащ руски *** излизат да *** , но най-много да издрънчат палки по тъпите им продажни картуни!!!На евреите от сащ не им изнася силна Русия , а искат разруха и мизерия като по времето на пияндура Елцин!!!

149

до 139

преди 12 години

"Еврото само за десет години избута долара като световна валута."Хахахаха. Еврото не само че не е световна валута. Еврото е мъртво. Просто още не са го погребали и го оставят да се размирише.

148

Анонимен

преди 12 години

Голяма работа, важно е , че иранците са преебали електрониката на най-новия американски разузнавателен безпилотен самолет и са го приземили в Иран. Протестите в Москва сега са последният проблем на ЦРУ.

147

outsider

преди 12 години

Само в Москва живеят повече отколкото е населението на България. Ако на 30 хиляди не им харесват резултатите от изборите, това не би трябвало да е проблем - нека да протестират щом искат.

146

ал

преди 12 години

Дали ще се кланяш на американци или на руснаци е все тая. И в двата случая се гъзиш.

145

Анонимен

преди 12 години

Тридесет хиляден платен поход в Москва, ама за съжаление сигурно ще е като при нас - ще се облажат само лидерите, а на останалия народ ще му остане студуването. Може ли да каже някой какъв % са протестиращите от населението на Русия. Когато лисицата не достигне гроздето, казва, че то е кисело. Те така са свикнали да взимат власт, не чрез избори, а чрез улично насилие. За справка 90 -те години у нас.

144

Путин президент!

преди 12 години

Слава на великия Путин ! Нека проамериканските *** да се гърчат в мъки, след поредната разгромна победа на Владимир Владимирович Путин на изборите! Нека

143

chicago

преди 12 години

До 143 аз ти казвам същото ,сравнявам ти държави щото съюзите не са константа величина,не си забравил че имаше един Велик и неразрушим СССР обаче го няма вече.

142

chicago

преди 12 години

Китай отдавна е изпреварил САЩ по броя на населението и толкоз.Другото е като календара на маите,чакаме да видим.

141

невероятно

преди 12 години

Сенатът на САЩ реши да узакони с**са с животни в американската армия!!! Линк:lenta.ru/news/2011/12/09/animals/

140

до 124

преди 12 години

Приятелю, какво разгонване на еврейски олигарси сънуваш? Путин и Медведев са евреи!