72

Анонимен

преди 12 години

Как може изобщо това да се нарече искане на подкуп? Значи ако поискам от някого пари за това, че ме е пребил, това е искане на подкуп???

71

Анонимен

преди 12 години

Това е смешно. Не са арестували човека, обвинен за побой, а арестуват някой, който е взел подкуп? Каква е логиката? Арест се налага, когато човека е опасен за околните.

70

Читател

преди 12 години

не виждам защо МВР и ГДБОП трябва да си напарвят харакири. Юристът на пресконференцията преди ареста се държа много предизвикателно, сипеше оценки и обиди наляво и надясно, така че този арест беше "дружеско" предупреждение,че трябва по-малко да си отваря устата иначе може другото око, че дори и двете очи да загазят. Нищо чудно и да свирне някой куршум към главата му, също като предупреждение, че трябва повече да мълчи. Защото много говорещите лица от кримиконтигента ги убиват ,нали!

69

харакири. Публично.

преди 12 години

Велков е освободен изобщо - без всякаква мярка за неотклонение, което означава, че МВР и ГДБОП трябва да си направят харакири. Публично.

68

адвокат

преди 12 години

Още като чух по медиите за тази нелепа пиеска на ченгетата ми стана ясно че това е поредната поръчка на ***. От юридическа точка случаят е безнадежден, ясно е, че за изнудване не може д астава въпрос, човекът е адвокат, бит от Японеца, който е наркобарон и е ясно, че не може да е субект на престъплението изнудване, защото няма с какво да е заплашвал ***. Всеки пострадал може да потърси среща и да си получи обезщетението в брой при съгласие на страните, това не е престъпление естествено.

67

Василев

преди 12 години

1000% гаранция ,че дружката на А. Петров Боко Мутрата го е предупредил, за воденото следствие и какъв театър ще направят да протакат делата накрая да излезне сух!!!Когато е бил кмет на София Мутрата е правил бизнес с компаниите на Трактора за Метрото и други!Един лошо режисиран театър ни се предлага!!!На Мутрите и техните покровители Кукловодите ще им чупим циментените глави!!!Ще стане нещо уникално , народа търпи и накрая ще хвърчат глави на мутри,олигарси и червени капиталисти и мафиоти!

66

до 46

преди 12 години

*** е с този който е на ВЛАСТ ............. и пари снася и услуги прави и гласове осигурява .....ТОВА Е

65

Анонимен

преди 12 години

Милиционерската импровизация на Цветанов, подкрепена от пожарникарския плам на Борисов удариха на камък! сега чакаме следващата оперативна комбинация на тандема от двамата нещастници!:)

64

Анонимен

преди 12 години

Цялата държава се тресе от интриги, лични отмъщения, мутренски изпълнения сътворени от гения Цв.Цв. и комшиите му по апартаменти!С това се занимават ОХРАНИТЕЛНИТЕ органи в България, за което получават най-голямата част от бюджета! Правят само зрелищни акции срещу неудобните им за да ги орезилят.Обеззверяването на народа е голямо, защото не вижда и светлинка в тунела!

63

Василев

преди 12 години

Боко Мутрата разиграва един цирк с ареста на А. Петров , за да се харесат на американският посланик и тайните служби на съюзниците от ЕС и НАТО!!!Боко Мутрата е последният бастион на червените капиталисти и Мафията!!!Боко Мутрата не е направил и една реална стъпка към подобряване на Съдебната система!!!Боко мутрата така го шамаросаха в Шенген , че още му дрънчи кухата лейка!!!Кръв и сълзи ще има, въпрос на време е да се спука балона"Български мирен преход"Българинът не е овца за стригане!!!

62

Анонимен

преди 12 години

Този новият Боби Цанков ли е?

61

Да

преди 12 години

10.12.2011, Много, ама много, ама изключително ми е трудно да повярвам, че ченгетата, организирали акцията по белязването на еврото на Киро Японеца, и цялата постановка на арестуване на Велков са ТОЛКОВА НЕГРАМОТНИ... то бива, бива тъпотия, ама да се разиграва цяла държавна машина, заплати на ченгета, заплати и разходи за белязване, за подслушване, за да спасяват Киро Японеца, сакън да не го изнудат, че да не си плати сметката за нанесения побой, алоу, къде сме би ченгета, знаем че са ви тлъсти заплатите, че сте много, но до Киро Японеца ли опряхте

60

само питам ?

преди 12 години

Кой в Бг е "Крадецът на 20 г.преход"....., И.Й.Костов ,или А. Доган ?Единият е "Бащата на корупцията "а другия е "Шефът на 3-ната коалиция"...!

59

до 49

преди 12 години

Абе ,приятел ,ти виждаш ли разлика м/у Велков , Кирил Рашков и Киро японеца ......,и каква е тя ?Щото аз не виждам ,само търговийки и далаверки ,за наша сметка !

58

Анонимен

преди 12 години

Европа Станишката прие/ЕС и ПЕС/, а на Боко Европа един ху. отзад за Шенген натресе:))))

57

ДО 49

преди 12 години

....Сега ,след 20 г., поне се случва нещо ,макар и малко ,поне една малка стъпка ,НО НАПРЕД а не назад !

56

ДО 52

преди 12 години

Тъй като всичко и навсщкъде в Бг е ----ПОЛИТИЗИРАНО ,виновни са ------ПОЛИТИЦИТЕ ,които доказаха ,че ЦЕННОСТИТЕ в Бг са само :----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ---....,НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА И УСЕЩА .....?

55

до 53

преди 12 години

А какво би казал за УПРАВилите ни от 1989г ,...."ВЕЛИКИТЕ КРАДЦИ "на прехода .....?Сега се ядосват ,защо не могат да откраднат .....Европейските пари ,които им бяха -----СПРЕНИ !

54

....?

преди 12 години

....49,ти пък къде видя българи в Бг ,...всичко е на книга ,а на всички в СЪРЦАТА им се таи ---***---навсякъде и повсеместно ...!Покажи една свера ,или институция, където не е така ?Само ----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ---от 1989г.!А живей пък ТИ в такава обстановка !

53

Анонимен

преди 12 години

ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК КАТО БОКО и ЦОКО Е ГЕРОЙ ЗА ГЕРБЕРСКАТА БАНДА