32

Анонимен

преди 12 години

2000 годишната история на Европа показва, че разделението не води до нищо добро! Обединението може да не е лесно, но въпреки това обединена Европа вече 60 години живее в мир и благоденствие! Единствено в разпадащата се Югославия имаше война!

31

Анонимен

преди 12 години

За последните 10 години докато строяхме 200-те км от магистрала Тракия в полето , те построиха 500км магистрала по адриатическото крайбрежие от Сплит до Дубровник с безброй мостове и тунели една от най- модерните в Европа.

30

Кире Рило-Пирински

преди 12 години

Хърватите си организираха за 15 години спретната и чиста държава. Поизчистиха гадните сърби и комунисти. Е, дадоха и жертви... По принцип не им трябва ЕС, а ЕС има нужда от тях, за да пазят източното адриатическото крайбрежие и Босна. Сърбе на върбе !!!

29

Анонимен

преди 12 години

Е недей чак така , всики сме си Балканиада , иначе сме кой по по най , в ърбия казват че всички сме исто *** само дето е минала каруца и ни е поделила на одве.

28

Жалко

преди 12 години

Моите искрени съболезнования.

27

Анонимен

преди 12 години

За какво ви е това православие , та то плаче за реформация

26

Анонимен

преди 12 години

Ай да са добре дошли!

25

Бай 100-ян

преди 12 години

Бе пичове не чухте ли ,че ке се разтурва-вии присъединяване!!

24

ETNA

преди 12 години

До 13 (Сърбин): Ти хубаво искаш православен съюз (идеята за такъв не е лоша), ама ние в БГ вече сме всичко друго, но не и православни... :( За съжаление, много ни объркаха - накараха ни да празнуваме католическите празници, а уж сме ортодокси.. Абе, мани!

23

Анонимен

преди 12 години

Кое да накара обикновенният човечец да прегърне идеите на Евроатлантизма- НИЩО, не баламосвайте хората със свободното движение на хора стоки и капитали на тази въдица , вече никой не се хваща

22

Жоро-бг

преди 12 години

Хърватия в ЕС, нашите комунисти в Сибир !

21

До 13

преди 12 години

А бе православецо не виждаш ли че сме от едно дърво дренки и Србия и България и Македония и Гърция , стваме ли за нещо

20

ETNA

преди 12 години

Да им е честито на Хърватска! Дано тази тенденция да продължава и все повече балкански и славянски народи да се окажем в УЕ!

19

Анонимен

преди 12 години

Титова Югославия беше добре защото лавираше между изтока и запада , днес Европа е друга , ако беше жив Тито отдавна Югославия щеше да е анблок в ЕС , но няма вечни хора на този свят.

18

Минута е много

преди 12 години

-Коя е най-бедната страна в ЕС след присъединяването на Хърватска?-Ами сега? -България!-Ръкопляскайте! Следващ въпрос: Кой е отличник по бедност, корупция и мизерия в ЕС след присъединяването на Хърватска?-???-Времето Ви изтича... Не, на Вас, г-н премиер, на участника. (биип)-(публиката) България!!!-Колективен отговор, дами и господа.

17

До 14

преди 12 години

Прав е браточката,ние сме се хванали за косите и здраво дърпаме назад................

16

Горан Иванишевич

преди 12 години

Bolje YU nego EU това е доста популярен лозунг в Хърватска, за непросветените ще отбележа че хората си искан Титова Югославия и си нямат Соломон Паси да ги води към ценностите на Евроатлантизма......но със или без ЕС , Хърватска си в цивилизована държава , там си нямат пожарникар министър председател .....

15

европеец

преди 12 години

В момента хърватите са светлинни години пред нас.. ама и тях пре**баха да влезнат в ЕУ...

14

Анонимен

преди 12 години

Със или без европейски съюз, Хърватска пак ще са по-добре от нас още доста време.Не дейте им бра дертовете. На всяка манджа мерудия сте всинца..Не си помагате с проклетията и хейтъри ще си умрете. А по-лошото е, че на следващото поколение нищо хубаво не завещавате. Маймуните не са такива егоисти дори.

13

Анонимен

преди 12 години

JA SAM SRBIN, JA SAM PRAVOSLAVACPravoslav Saiuz na Balkana vmesto Evropski Saiuz!