12

МУСОЛИНИ и ПИНОЧЕТ

преди 12 години

"Десетки джебчийки от ромски произход от Кърджалийско, Хасковско, от района на Смолян и Благоевград в момента бързат да се прехвърлят в Гърция преди коледните празници. За месец една джебчийска група от България може да открадне в Гърция сумата от 10 000 евро." Роми били, а бе чисткръвна проба *** са си направо. Ей това *** освен да лъже, краде, убива, руши, както и да живее, като *** на другите в България го нема никъде другаде в света. Адолф, Адолф .... защо ти попречиха д

11

Анонимен

преди 12 години

В чужбина е пълно с *** и смесени семейства между *** и български ***.Така е в Италия,Испания и дори във Франция.Но това са така както ги наричаме влашски *** и турски *** които се представят за власи,турци и какви ли не и българките от селата,с изключително ниска култура и поведение, не познаващи ги създават семейства и деца,които вече не се знае какви са ,но се наричат българи.Така е вече повече от 18 години.Ето от къде идва свежата плът и джебчиите.

10

до 10

преди 12 години

Няма такова понятие като ромски етнос. *** са нехомогенна група от хора с различна племенна принадлежност. Те не са етнос, а са битност! Но ако все пак приемем тезата ти, че са етнос, то значи имат и някакви етнически и генетични маркери, които ги отличават от другите етнически групи, което по мое мнение е много удобно за една стройна и добре дефинирана сегрегационна политика. Докажем ли, че носителите на този конкретен геном корелира с висока престъпност по-лесно ще ги ...третираме.

9

защо не българи?

преди 12 години

Това не е съвсем вярно че джепчийките са от ромски произход. Много българи на 100% от българският етнос се занимават с тази професия. Не разбирам защо българи от ниските социални слоеве се представят за роми. Попитайте някой социален работник за да ви каже каква част от обитателите например на Столипиново са действително от ромски произход. Това са по малко от половината обитатели. Стига сме си бърсали задниците с този етност. Още Гьоте е дал определение за нашето крадливо племе.

8

АН

преди 12 години

В ГЪРЦИЯ НАРОДА НИКОГА НЯМА ДА ДОСТИГНЕ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ КАКЪВТО Е В МУТРЕСТАНИЯ. ТАВАНА НА ПЕНСИЯТА В ГЪРЦИЯ СЛЕД НАМАЛЕНИЕТОИ СЪС 20 ПРОЦЕНТА Е 1.200 ЕВРА. ЦЕНИТЕ ИМ В МАГАЗИНИТЕ СА ПАДНАЛИ СЪС НАД 50 ПРОЦЕНТА. А В МУТРЕСТАНИЯ НАЙ ГОЛЯМАТА ПЕНСИЯ Е 350 ЕВРА. ЦЕНИТЕ НИ В МАГАЗИНИТЕ СА ПО ВИСОКИ ОТ ТЕЗИ В ГЕРМАНИЯ. И ДА СЕ ВЪРНАТ КЪМ ДРАХМАТА ПАК ЩЕ СА ПО ДОБРЕ ОТ МУТРЕСТАНИЯ. ЗАЩОТО ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ СА СЕЛСКИ ТАРИКАТИ И МУТРИ. ЗАТОВА ГЪРЦИТЕ ВИНАГИ ЩЕ СА ПО ДОБРЕ ОТ МУТРЕСТАНИЯ.

7

Анонимен

преди 12 години

"За месец една група може да открадне 10 000 евро" ... там една друга група за една година открадна 300 милиарда. С тоя муден темп на крадене българските *** буквално наливат пари в гръцката икономика.

6

Уточнение

преди 12 години

*** джебчийки са от Червен бряг и костинбродско-от породата на азис-кардараши,дето навремето пълнеха затворите!

5

Ламбо

преди 12 години

А като се върнат в *** "трайно-безработните" ще си получат и 20 вида детски + 30 вида социални помощиДа сме живи и здрави братя българи да гласуваме за партия ГРОБ, която да ни товари с данъци и осигуровки, за да хрантути с тях 2 милиона ***

4

Анонимен

преди 12 години

Брей,една вярна статия!

3

someone

преди 12 години

Защо ги наричате роми, след като са си (айде да не кажа ***) ***...

2

МВ

преди 12 години

Къде сте тръгнали да обирате "клошарите" на Европа. Вие не слушате ли какво каза Премиера. Стойте си тук в стабилна и богата България и ще си докарате повече.

1

Анонимен

преди 12 години

Ами че те гърците сега нямат повече пари в портмонетата от българите.Само ще бият път толкова далеч, завалийките. Я да си стоят тук и да крадат пенсиите на бабите... :)