53

Един

преди 12 години

Е това по принцип се нарича оперативна комбинация. Явно държавата ни е мутра, а куките ни са толкова *** и нагли, че не си правят труда да си напрегнат поне малко мозъците /колкото са им останали де/. Отвращавате ме.

52

new koz

преди 12 години

До 46. България е държава на гилдите,. Срещу полицаи, адвокат или учител не се скача. Не е като да набиеш обикновен човек веднага те арестуват и ти дават присъда по показания. Това е прецедент, иначе знам случай в които хора без съдебно минало веднага са затваряни за подобни действия.

51

РРР

преди 12 години

А ко е тоя Киро Японеца за който се сещам общо взето той създаде мафията в София още преди 25 години по тошово време. А и за разлика от всички други е жив все още виждате... Страховити истории съм чувал за него. Няма начин да не е бил кадър на ДС щом е още жив след толкова години. Те бяха десетина човека... Киро Японеца, Маджо, Пашата, Маргините, Бай миле, Васил Илиев и т.н.

50

new koz

преди 12 години

Герб показват мускули! Срещу банките и господ не се говори, за господ може!

49

коко

преди 12 години

1-ви въпрос:защо Кири японеца е още жив.2-ри въпрос защо щом е жив не е в затвора(малко ли хора е разплакал)3-ти въпрос защо българската *** държава,на която ние плащаме данъците,униформите,оръжията,бензина в колите им,прокурорски и съдийски заплати,се занимават с такива смешки.Един *** мафиот се оплаква,че е пребил един адвокат и понеже човека търси обезщетение,което впрочем може да си поиска без какъвто и да е съд стига да подпишат споразумение.А държата е длъжна да съди японеца.

48

селянин

преди 12 години

Николай Велков признава, че стои зад приватизацията на Корпоративна търговска банка през 2000 г. По това време настоящият й собственик Цветан Василев все още работи за Централна кооперативна банка, наричана от мнозина банката на ***. По- късно обаче, Велков решава да покани Цветан Василев в Корпоративна банка решение, за което днес съжалява.През 2005г. ситуацията рязко се променя Велков е освободен от поста си. Адвокатът разкрива, че неведнъж у бил сплашван да мълчи за операциите, които се извършват в банката. В момента Велков е категоричен, че освен Цветан Василев, на върха в Корпоративна стоят бивши министри от ДПС, БСП и НДСВ, както и други представители на трите партии.

47

KASAPINA

преди 12 години

BRAVO SAMO TEKA MA4KAIGI BATE KIRO BOI PO GLAVITE .

46

от 42 поправка

преди 12 години

Бития бит *** ална фраза

45

до 41

преди 12 години

Напротив-против ГЕРБ съм ;)) !!!

44

ТИ ДА ВИДИШ

преди 12 години

МУТРЕНСКАТА ИМПЕРИЯ НА ЦЕЦО И БОКО ОТВЪРНА УДАРА.ОСВЕН ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА АДВОКАТ ВЕЛКОВ,ИМАШЕ ОТКРИВАНЕ НА ОФИС НА DEA В БЪЛГАРИЯ.ПОРЕДНАТА СТЪПКА НА АМЕРИКАНЦИТЕ КЪМ ОКОНЧАТЕЛНОТО ПРЕВЗЕМАНЕ НА БЪЛГАРИЯ.ТОЧНО ДНЕС СЕ ОПОВЕСТЯВА,ПАК ПОД АМЕРИКАНСКИ НАТИСК,ЧЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ПЕЧЕЛИВШИЯ ПРОЕКТ БУРГАС-АЛЕКСАНДРУПУЛИС.ЕСТЕСТВЕНО ЗА ТОЗИ АРЕСТ ПО "ОКТОПОД"- СЪЩО ИМА АМЕРИКАНСКА БЛАГОСЛОВИЯ. ЗА КОЛКО СА НИ ПРОДАЛИ,ИЛИ СА СЕ ПРОДАЛИ ДВАМАТА ХУБАВЦИ.ИЛИ С НЕЩО АМЕРИКАНЦИТЕ ГИ ДЪРЖАТ ЗА ТОПКИТЕ.

43

Ел Сицилиано

преди 12 години

Кирил Киров е Японеца. Кирил Кирилов не зная кой е. Ако казва, че е Японеца, е някой самозванец!

42

до селянин 26

преди 12 години

Бития бит еб анална фраза

41

до 40

преди 12 години

Нещо много защитаваш престъпниците.Да не си един от тях

40

а де?

преди 12 години

Защо ми се струва,че на цвъко пумиярите ще станат пак за смях-като при ареста на един бивш министър? :))))))))

39

Анонимен

преди 12 години

На всички Съдии и Адвокати ,да се провери имущественото състояние

38

Кабули

преди 12 години

В час по мафиотска физкултура.- Кирчо, хайде мини зад Николайчо! Хайде, не плачи, ами му го зачукай за 20 000!... А така! Браво моето момче!- Колко ще ми пишите, господин Флоров?- А, това зависи от наблюдаващия, господин Борисов, но със сигурност отличен, Кирчо, момчето ни.

37

Бой в аквариума

преди 12 години

"Арестът на Николай Велков стана няколко часа, след като адвокатът даде пресконференция на тема: "Корпоративна банка и връзката й със службите за сигурност или кой е истинският "Октопод"...ТАКА "БАШ ОКТОПОДЪТ" ОТВЪРНА НА УДАРА НА.... "ПРОКУРОРСКОТО МЕНТЕ-ПОДОБИЕ"..

36

Аз

преди 12 години

А къде е престъплението? По логиката на милиционерите, всеки от нас, който си потърси парите извънсъдебно, подлежи на арестуване на изнудване.

35

до 34

преди 12 години

За Тракториската банда

34

до 32

преди 12 години

За кои-за адвоката или за *** и герберастите??????