37

Фюрера

преди 12 години

Финландия влиза в зоната за сигурност на Русия и би била една от първите окупирани страни при евентуален конфликт с участието на Русия. Писалия статията е тотално некомпетенетен в геополитическо отношение и му предлагам да пише за мазила против акне. Исландия е окупирана от САЩ през ВСВ. Местоположението в средата на океана прави Сейшелите абсолютно несигурно място и стратегически платцдарм за всеки флот. От Нова Гвинея японците започват инвазията си в Австралия...извод - *** статия!!!

36

чичо Митко

преди 12 години

Пък аз си мислех, че по време на война отиваш на фронта да се биеш, ако избягаш някъде да се скриеш си дезертьор. Но не знам, журналистите от днес.бг по-добре знаят какво се прави по време на война явно.

35

ййй

преди 12 години

Аз казвам-БЪЛГАРИЯ.Най-спокойното място.И красиво и щастливо.И колко малко му трябва на човек.Некви си 2-3 грама кокаин на ден

34

vvv05bg

преди 12 години

I v Zemlianka niama da Pomogne nai dobre e da izchakame da izpadat Bombite i posle shte ya smiatame xexeeeeeee

33

asd

преди 12 години

"Швейцария е известна в история като страната, която обича да запазва неутралитет. "Какъв "неутралитет" бе *** прости? Нацисткото злато къде отива? А насреща получават валута,точноизмервателна апаратура,оптика,модернизиране на някои видове оръжие..."Неутрални" били... Ха-Ха-Ха

32

Пип

преди 12 години

Колкото до твърдението, че Исландия изпреварва САЩ и Япония по щастие, трябва да споменем, че САЩ и особено Япония са доста, доста назад в глобалните класации на щастието: Япония е НАЙ-НЕЩАСТНАТА развита нация, някъде около 100-то място (от по-малко от 300 страни в целия свят) с най-висок брой на самоубийства, Щатите са малко по-напред, около 50-та позиция.

31

Пип

преди 12 години

Самата постановка на статията е *** - разбира се, зависи от това, кои страни участват. В случая очевидно са избрали такива, поддържали неутралитет досега.Швейцария е НАЙ-ВЪОРЪЖЕНАТА страна в света, там всеки мъж в зряла възраст е длъжен да има лично оръжие, а мъжете до 55 подлежат на запас поне веднъж годишно. Швейцарците са доста неприветливи хора, и със сигурност биха използвали оръжието си върху всеки, нарушаващ частната им собственост, пък бил той и беглец от глобален военен конфликт.

30

ku4eto

преди 12 години

////Къде да се скрием при евентуален военен конфликт///................качваме се на новооткритата магистрала за луната и сме там има няма за 2-3 часа нали е нова

29

Анонимен

преди 12 години

Ама че глупава статия, столицата на Нова гвинея Порт Морсби е обявен за един от най-опасните градове на планетата - там първо ще те гръмнат, заколят, одерат, сготвят, а черепа ще ти го изсушат. Исландия също не е кой знае колко добро място за живот, прекалено на север е. Финландия била мирна страна - -тоя дето е писал тая глупост май история не е учил. Единствените верни наистина са Нова Зеландия и Бутан .

28

Анонимен

преди 12 години

при сръбете :D

27

Калашник

преди 12 години

От глобални конфликти се скрийте в Афганистан, Ирак, Пакистан, Сирия, Египет или Либия.

26

чукча

преди 12 години

Аляска !!!

25

бат

преди 12 години

Е? Как къде, в Банкя.

24

Анонимен

преди 12 години

Непал!

23

чико

преди 12 години

Австралия!

22

Fallout

преди 12 години

Fallout-а не признава неутралитет ... туй че sorry !!!

21

Анонимен

преди 12 години

Трета световна НЯМА да има неутралитет!Всичко и всички са в кюпа,кухи ***!

20

Анонимен

преди 12 години

Яд ме е че си загубих времето и си изхабих очите да чета тая идиотщина

19

uzunski

преди 12 години

Под земята ще е наи-сигурно , защото на земята ще бъде ад ! Автора не живее с деиствителноста !

18

asd

преди 12 години

Наи добре уу ребарково !!!