17

wiktor

преди 12 години

Дано има справедливо наказание за побойника!

16

Дордата

преди 12 години

Е 10г. са малко , ще излезе на 25г. от затвора и ще е с досие, без работа,без образование и каквото и да е бъдеще. Единственият му вариант ще е да убие/ограби някой и пак да се върне "на топло".

15

Анонимен

преди 12 години

Много агресия при децата.Как да я спрем?

14

Мислещ

преди 12 години

Номер 8, май си бил голям комплекар в училище.

13

Huso

преди 12 години

Na onya biyaca,10 godini zatvor,i vseki den da go spukat anusa ot e.ane

12

Анонимен

преди 12 години

4Добра успеваемост на лекарите! Андрей спасиха, но 10 000 умориха лекарите-убийци!

11

Анонимен

преди 12 години

При ГЕРБ е така - насилие, престъпност, инвалидност, смърт! Момчето оцеля за щастие.....този път!

10

men

преди 12 години

Налице е че с всеки изминал ден тези случаи се увеличават... и обществото и наказателната с-*** нищо не правят по въпроса, само си се пише по форумите и медиите и после нищо, никой не е показал наяве какво се случва след обвинението, просто някой си плаща и всичко се потулва... жалката истина горко им на пострадалите защото ако останат инвалиди държавата не прави нищо за тях

9

!

преди 12 години

Искам сега някоя от пациентските организации (може и лично Хасърджиев) да заведе дело срещу БИЯЧА за това,че заради престъпната му постъпка за изхарчени ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ от здравните вноски на БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ!Дали?А иначе-браво отново (за кой ли път?) на лекарите от "Пирогов"!Те тяхната работа си я свършиха перфектно,ами другите?

8

кофти

преди 12 години

Даваха в предаването на Милен Цветков баща му на това, пребитото момче. Ми той един мухъл горкия, голям ***. Явно и детето е някакво такова, по-скромно и тихо, а историята показва, че такива най си патят в живота. Единственото за което съжалявам е, че оня, бияча не е попаднал да пребие детето на някоя мутра, тогава щеше да разбере някой важни неща от живота. А сега ще го пуснат от ареста и той ще се помисли за победител и пак ще пребие, а може тоя път и да убие някой...

7

Същият

преди 12 години

И слушам майката на оня сополанко, който преби почти до смърт детето как си защитава отрочето '' Ми то детето се е повлияло, обществото е такова , много деца са такива ....'' . Дай са да обвиняваме другите деца ,а да не си гледаме собствените . Така е , вината на родителите винаги е най-голяма ( да не кажа единствена) , ако не са си възпитали добре децата, никой не може да им даде първите 7 години, нито даскалите , нито ''другите хора'' .

6

до номер 3

преди 12 години

Дано се бадзикаш, ама за такова нещо и да се бадзикаш, явно си абсолютна куха лейка, без грам нормално мислене. Горкия!

5

Анонимен

преди 12 години

10г затвор за бияча в килия с потни *** с мустаци и татуировки !

4

Анонимен

преди 12 години

Айде бе къде сте тия където плювате срещу докторите?Кой спаси Андрей вие умниците по форумите или екипите на спешна помощ и екипите на болницата???

3

Алов

преди 12 години

Значи е готов за още един основен ремонт. Ха- ха.

2

мим

преди 12 години

за един миг,животът на Андрей се променя тотално.тозо сополанко дето го е пребил,ще може ли по някъкъв начин да му върне мечтите,здравето и нормалмия живот.не-нали?

1

Анонимен

преди 12 години

дано се оправи момчето, а за ония *** 10 г затвор и 100000 лв кръвнина за назидание на други такива