155

до 147 от 142

преди 12 години

Прочетох го. Няколко пъти.И след всеки прочит се убеждавах все повече и повече,че:1.че това трябва да се спре- по законенен или друг път,но трябва да се спре за да не се трупат повече негативи 2.че няма ефективни юридически лостове за предотвратяване или санкциониране на тези престъпления3.че плащаме всички неща на ***/осигуровки/,с което лишаваме семействата си от една доста голяма сума годишно- парите идват от нашите данъци4.че не съм мазохист за да продължавам да си причинявам това

154

Умен Манго

преди 12 години

Ха да ни е честита Хинтеграцията... Живейте си в палатите и си карайте колите със здраве. Будалите да ядат компири.

153

До 155

преди 12 години

Сложих ти минус заради кучетата, защото те нямат никаква вина, че на някои си му писнало да ги гледа и ги зарязал на улицата. Виж, за *** съм на 100 % съгласна с теб! Ако ги нямаше тия ***... ехе,... както се пееше в една песен: "Ще дойде такъв живот, че само си викам ДАНО, ДАНО, ДАНО!"

152

Не..

преди 12 години

Десетилетие на ромското приключване трябва да е!!!!!!

151

Анонимен

преди 12 години

Вдигнете пенсионната възраст до 1000 години,че няма кой да храни ***-***! ***...цата ви мафиотска!

150

Анонимен

преди 12 години

Ромско включване, а? Да им имам идеите за интегриране! Какво още трябва да стане, че на някои хора да им стане ясно, че маймуните са си маймуни и няма начин да бъдат превърнати в хора!!! Ако ще и не 5 млн., а 100 пъти по толкова да им дадете те пак ще си останат маймуни!

149

Анонимен

преди 12 години

Колко по-спокоен би бил животът без *** и кучета!

148

Анонимен

преди 12 години

Десетилетие на ромското включване

147

Lan

преди 12 години

Това е най-страшният проблем в България! *** е страшна, призовавам за закон за отговорно родителство, т.е. ВСЯКАКВИ помощи и придобивки да се изплащат само до второ дете! Трябва да се спре раждането заради помощи, майчински и детски! Незабавно спиране на тези помощи, ако децата не учат, просят, са недобре гледани или малтретирани. На България и трябват хора, не полуживотни!

146

!

преди 12 години

Тия неща са публична тайна и се знаят още преди да се случат, кой луд е отпуснал 5 милиона, а не малки траншове и сериозен мониторинг?

145

Анонимен

преди 12 години

ДОБРО УТРО!

144

мен

преди 12 години

А върви интегрирай ***! Належащо е да се стопират всякакви пари за образованието на тези създания, защото в природата им е да са мръсни, крадливи, примитивни и първосигнални. А никой не може да се бори срещу природата. Кви пари, кви пет лева! Като искат да са цял живот по- близо до животните, отколкото да хората, да ги оставим така. Защо да харчим грешни пари?

143

>

преди 12 години

Кога нашите правителства най накрая ще започнат да експлоатират *** които да сега експлоатират НАС!?? ***- доживотен общественополезен труд,който не ще- бой и ***...И България ще тръгне напред...

142

продължение на 146

преди 12 години

Именно, социална политика значи на още по-*** език ще даваме и даваме все повече на ***, само че парите са едни и това означава, че ще вземаме и вземаме все повече от парите за българските пенсионери и български майки (чрез намаляване на пенсии и отрязване на детските за семейства над 350лв доход).Или това означава, че т.нар. социални партии като БСП например не защитават българските пенсионери и българските семейства, а извършват икономически геноцид срещу тях,толкова е просто бе хора..

141

до 142

преди 12 години

приятелю, прочети материала и след това пиши коментари, моля!

140

друга мярка

преди 12 години

Спрете да подкрепяте т.нар. социални партии като БСП например, защото зад красивия термин социална политика се крие на *** език следното:работещите и свестни хора да хрантутят повече и повече маргиналите сиреч ***.Не може *** на 35г.например, здрав и прав да *** помощи като невидял и да няма един ден трудов стаж, а в същото време да няма кой да измете *** по улиците и да подреже дръвчетата например. Социална политика значи АНТИБЪЛГАРКА ПОЛИТИКА, и да кажа не съм от Герб...

139

Bubbles

преди 12 години

Е това е *** : На *** се чудят как да им дават всякакви помощи без да са си мръднали пръста, а на хора с години трудов стаж останали безработни, не дават и стотинка!Това някой ако ми го обясни, цена няма да има!

138

Даола

преди 12 години

Когато са заграбени средства от обществени фондове, наказанието трябва да е много сериозно.Всъщност в България сега сме в това мизерно положение , защото може би 80% от средствата по европейски и други програми за потънали в нейчии джобове, а не са използвани по предназначение.И ако това продължава ще затъваме още повече. И както обикновено влачещи се разследвания и дела и никой осъден.

137

ксенофоб

преди 12 години

750000 *** с по 250 лв помощи са 187500000 лв. месечно , смятайте отк нататък по колко пари даваме за *** и за какво ги даваме да се развъждат ***

136

само за мазохисти:

преди 12 години

Роми вдигат палати с пари за образованиеДа не кажете после,че трудно се интегрирали?... Да не кажете,че били в неравностойност и затова ги дискриминирали?... Да не им отчуждите неправомерно построените палати тогава и да ги съборите след това?Ако бъгарин бе направил всичко това до сега да е в панделата, ама нали *** са порода с превилегии- ще си затраят институциите. А по коледа *** пак ще ревнат,че нямат пари и пак със sms-и помощи ще им събираме. До кога така?Мазохисти ли сме?!