31

Анонимен

преди 12 години

Boby ти май имаш конкретен проблем и очевидно субективно виждане. Не знам за теб, но аз в Банско не сам имал проблем с карането на ски. Не мисля, че Банско е по-лош от Боровец или от който и да е австрииски курорт. Гледай по-положително и подкрепяй българското.

30

boby

преди 12 години

Така е, като Цеко се опитва отново да лапне по-голям залък отколкото му е гърлото. Прецака Банско и вече там не се карат ски, а само се гледат, сега се опитва да лапне Витоша, ама не му я дават и затова се опитва с изнудване. Като гледам май вярно цяла зима ще се пилят гуми до Боровец и Австрия...

29

Анонимен

преди 12 години

Неприятното е, че кметицата колко и да й се ще да го направи както трябва, е ограничена от манталитета и вижданията си на самоковска учителка. За да можеш да направиш нещо трябва да имаш визия, а такава визия не се постига с лъвски скок от Боровец до Московска. Освен това тя не носи тоя град в сърцета си, както тези които сме израсли тук. Затова и прословутото облагородяване на входа на Южния парк не се харесва на хората. Същата работа беше и при Барабойко, който обърна Ариана на бит пазар.

28

Анонимен

преди 12 години

от 27от Банкя исках да напиша

27

Анонимен

преди 12 години

Нагли ***. Отнеха на софиянци и втория природен ресурс (след минералната вода). Но така е, когато за има няма 20 години населението нарасне с милион души, които ги боли фара за града, дай им само да плюят колко било мръсно и гадно. Да не пропускаме и самоковската кметица и опъналият грижовно над нея чадър суперселяндур от Банско.

26

Анонимен

преди 12 години

По-добре така, отколкото на принципа "6 от 49" кой ще стигне до горе..А за всички които казват "ще ходя На Боровец,София и тн." мога да ги посъветвам да се приберат по родните места.

25

Анонимен

преди 12 години

ТО ВСЯКА ЕСЕН СЕ ЧУВАТ ТАКИВА РАБОТИ АМА НЕ СЪМ ВИДЯЛ ДА НЕ РАБОТЯТ ...

24

Затривация

преди 12 години

Ще скивате сега нашето спорт-премиерче как ще хариза Витоша на закъсалия от законовите неуредици Цеко. Нали видехте какви комати даде без да се замисли на Стоичков? Това е най-благата далавера - държават дава земя, частникът уж некакви инвестиции, после изведнъж земята станала и тя на частника... Като сложат касички и на чешмичките по Витоша, ше разберете за какво реве Цеко

23

Анонимен

преди 12 години

От както Цеко взе лифтовете, седалковият работи на принципа "6 от 49", а симеоновския (кабината) го отписах, защото последния път за мен, жената и двете деца ни взеха 80 лв. за да се качим и да слезем. Да се маха тоя гад, ще ходим на ски на Боровец! Витоша на софиянци! Ако може общината да стопанисва съоръженията, ако не - без лифтове и нагли лапачи!

22

Гацо

преди 12 години

от 1965 г. карам ски на Витоша! Държавата се грижеше перфектно и за планината, и за лифтовете, които са строени всички преди "демокрацията". Имаше начин и планината да си е полудива, поддържана и красива, и скиспортът да се практикува. В събота и неделя не се допускаха частни автомобили от Драгалевци нагоре, за да не става на Алеко мазало. Всичко работеше и софианци имаха едно чудесно място за отдих!Какво очаквате от един алчен частник? Той иска да лапне цялата планина, това му е болката!

21

Chikatilo

преди 12 години

Е нема да вечерям. Айде планина е ше ходите пеш...барем смъкнете тия дебели ануси дето сте отпрали ! Стига се возихте само !

20

Софиянец

преди 12 години

Егати кефа, ще си отдъхне планината, тя природата си знае работата и без това забравете за сняг тази година, сега ако може и на мутрите от Рила Спорт да им спрат лифта на 7 те Езера да се спаси и онова място от селяните:)

19

Анонимен

преди 12 години

Браво,сега и планина вече няма,да я шитнем и Витоша на Шеврон да я направи на дупки.

18

проста държава

преди 12 години

На Цеко не му пука дали лифтовете работят или не, не му пука дали хората карат ски или не. На него му пука само да изпере парите и да остави на Витоша същата *** като на Банско. Еми ще се качвам пеша, няма да му пълня мутренския джоб я.

17

do 7 veni

преди 12 години

obiknovenia chovechec veni, glasuva za potomstveni komunisti i negramotni mutri

16

Анонимен

преди 12 години

НП Рила също е с изтекъл правилник и план за управление. Подозирам, че в мандата на сегашното еко министерство тези неща няма да се оправят.

15

до Вени

преди 12 години

щеше да е хубаво, ако въздуха в парламента можеше да се спре от кран ...

14

veni

преди 12 години

сещам се защо...за да могат хорицата да се завират по техните молове....

13

young rass

преди 12 години

gospoda ne vsi4kite sme futbolist i sambisti, a sega kakvo da pokaram ski ste trqbva da vi naleia polovin godishnata mi zaplata za da otida po '' luxoznite kurorti ''

12

крум

преди 12 години

ШИТ