271

Анонимен

преди 12 години

Pensiq 6e se dava samo sre6tu smyrten akt

270

Анонимен

преди 12 години

С Фидосова към прогрес и просперитет....ляляляляля

269

МАМКА ВИ ГЕРБЕРИ !!!

преди 12 години

Каква реформа бе , майка ми едва успя да се пенсионира, ползва благото на 130 лв пенсия цяла една година, преди да почине и лекарства нямаше- Здравната каса не била провела търгове ! Частника я осигурява на мин.заплата, ако не ти отърва махай се, ей ги младите момиченца са готови...Кой наема човек над 55 г. на работа ?!*** ГЕРБЕРАСТКА *** ! ВИЕ СТЕ ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!

268

до прецаканата

преди 12 години

Малко са тия дето работят над 60 години. Те работодателите търсят само млади, както явно си разбрала.

267

Анонимен

преди 12 години

Кой ще е съгласен детето му да го учи дементирала даскалица на 63 години. Тука се правят реформи без да се мисли грам.

266

такава е идеята

преди 12 години

от самото начало - синдикалистчетата ще са все недовони и несъгласни ....интересно кой ли ще е доволен от дейността им?!?

265

прецакана

преди 12 години

Защо когато един пенсионер работи получава и пенсия и заплата,трябва да получава само едно от двете.Да видим тогава дали ще заемат работните места.Безработна на 58год.със 39 год.стаж.

264

4444

преди 12 години

274.Те не го разбират ,но ще го усетят още по-жестоко като настане глад.Все още няма глад,иначе става лошо като при Жан.Но натам отиваме.

263

Анонимен

преди 12 години

Като самоосигуряващ се плащам 130 лв. всеки месец и това в продължение на над 40 години, за да се пенсионираш на 65 год. и при средна продължителност на живот на мъжа 69 години ще получавам пенсия средно около 4 години, или 40:4=10 пъти разлика във времето или трябва да получа пенсия от 10х130=1300 лв., а ще получа пенсия от около 150 лв. и това е справедливост или все едно да си задължен да внасяш в банката пари по сметка от която да могат да теглят и други.

262

Анонимен

преди 12 години

269 на прости гербери не мож им обясни нищо.Те с Боко лягат и стават, а щом не го е казал той, те такова животно нема.ЕДИНИЦА ЗА ТЪПОТА-ЕДИН ГЕРБЕР...

261

Анонимен

преди 12 години

Покри се МУТРАТА народа почна да иска сметка и се скрил Мутрагена на народа , праща ви министрите и Фидоска да мажат филийте пред народа !!!

260

Анонимен

преди 12 години

За три години е достатъчно да се отчете Мутрата на народа колко пари е потрошил държавни и съм сигурен че ще го замеряте с жълтите павета , ама го нема скрил се е !!!!

259

Анонимен

преди 12 години

от целия пакет мерки, ефектът ще е общо около 6 милиарда лева, повече за крадене!

258

Тянков

преди 12 години

СИСТЕМАТА НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ.ПОЛОВИН МИЛИОН НЕ РАБОТЕЩИ ***.ЕДИН МИЛИОН ХОРА, ОСИГУРЯВАЩИ СИ НА МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ.НЯМА ДА СМОГНЕМ НИЕ, РАБОТЕЩИТЕ ДА ОСИГУРЯВАМЕ ОГРОМНАТА МАРГИНАЛИЗИРАНА ТЪЛПА!ТОВА Е ИСТИНАТА!ЧАКАТ НИ ОЩЕ ПО ЛОШИ ДНИ, ЗАЩОТО ВНОСКИТЕ ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО- ГОЛЕМИ, НО РАБОТЕЩИТЕ ЩЕ НАМАЛЯВАТ!

257

4444

преди 12 години

в момента всички финансирания за строежа на магистрали се вземат от бюджета.ББ очакваше бързо да му ги възстановят от Брюксел,но не би .ето затова няма пари за нищо щото трябва да се спрат започнатите пътища.а това ще е нов провал за ГЕРБ.стискайте зъби и псувайте ако още сте живи.Бойко ви изработи пак.

256

Кирилов

преди 12 години

Към 265,значи и ти си като Боко,върви му носи лентичките и му духай от време на време за да му става хубаво.

255

Анонимен

преди 12 години

синдикатите се усетиха "мъже" и сега се чудят как да го усукват. Просто безплатна пропаганда и фалшиво чувство за значимост.

254

Протести ди дупка

преди 12 години

ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКАДО ПОБЕДАТА !!!БЪЛГАРИ, АТАКА !!!

253

Анонимен

преди 12 години

МЪРЗЕЛИВОТО БЪЛГАРСКО ПЛЕМЕ! ЗЛО И МЪРЗЕЛИВО! АКО ЕНЕРГИЯТА, КОЯТО ХАБИТЕ ЗА ЗЛИНИ СЕ ОБЪРНЕ В НЕЩО ДОБРО, ТУК ЩЯХМЕ ДА СМЕ ШВЕЙЦАРИЯ! Правите деца - искате държавата да ви дава пари. Нямате работа - искате държавата да ви намериНямате капацитет да учите - искате училището да ви го налее в главите Мързи ви да работите 1 година повече - готови сте да предизвикате политическа кризаТЪПИ НЕЩАСТНИЦИ! ДА СЪМ НА БОЙКО ЩЕ НАПРАВЯ КАКВОТО ИСКАТЕ, А ПОСЛЕ ДА СИ ЧУКАТЕ ТЪПИТЕ КРАТУНИ В ПАНЕЛНИТЕ СТЕНИ!

252

mkati

преди 12 години

НЕКАДЪРНОТО ГЕРБЕРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СИ ХОДИ ВЕДНАГА.ПРТЕСТИ ДО ПОБЕДА.