37

oт 22, 29

преди 12 години

Е, добре сте ги нацъкали.Да,90% от *** са *** и/или престъпници.Написах, че надминаваме ***, не защото смятам така в действителност, а защото емоционално икам да въздействам на себе си и околните, че и при нас нещата не са розови, това е емоционален шамар, защото очевидно е че маргинали има не малко и сред нас.И наместо да си заравяме главата в пясъка,по-добре е да търсим решения,ако ще и умишлено да преекспонираме нещата.

36

Анонимен

преди 12 години

A *** Марга ( вицето ) иска да се отмени доживотния затвор без право на замяна, с право на замяна или намаление за добро поведение !!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 12 години

ВЪЗТАНОВЯВАНЕ на СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ - НЕМЕДЛЕННО !!!

34

SSS

преди 12 години

Е за такова предумишлено деяние с цел смърт- трябва да има смъртно наказание. А то какво - сега започват едни бързи производства, едни споразумения и какви ли не адвокатски шмекерии. Току виж и невменяеми да ги изкарат. Така е - в калпава държава сме се родили, за жалост в калпава държава ни е отредено да живеем ..... и най-вероятно в калпава държава ще умрем. Лично аз не очаквам, че някога държавата ни ще стане нормална.

33

от 32

преди 12 години

И да слагате, и да не слагате минуси, истината е една - сред крадците, убииците, изоставящите децата си и т.н. има и много българи. Спрете да си завирате главата в пясъка като щраус, да не ударите на цимент. Много е лесно виновният да е различен от нас, но е нереалистично, а ожесточеният ви расизъм и наивност буди само съжаление.

32

EmO

преди 12 години

СМЪРТ за *** СМЪРТ ! СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ за всички гадове !

31

Детектифф

преди 12 години

За или против смъртната присъда сте?

30

Анонимен

преди 12 години

тези черни ръчички да бъдат отрязани

29

до днес.бг

преди 12 години

Ама и вие от сайта не си поплювате, а!!! Нарочно ли сложихте тая снимка, за да се асоциират убийците с *** или просто сте толкова неграмотни, че не знаете как въздейства такова изображение. Ако имате поне малко чест, ще смените снимката, стига с евтини сензации на етническа основа!И тука всички веднага скачат, то все някой друг им е виновен.... Напълно подкрепям 29.

28

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми журналисти, не мога да рзбера как може да пиешете подробности как е било убито момчето. Kак мислите се чувства майката на детето като чете за тази жестокост, моля спестете тази подробност и хвърлете повече светлина върху извършителите на това деяние. Как се чувстват близките като четат тези подробност?! ами замислете се как вие ще с е почуваствате, ако лъснат първите страници с подробности как са убити ваши роднини, измъчвани, заливани с газ.....да не дава Господ

27

Анонимен

преди 12 години

Пак от добри семейства. значи наши хора. Ще постоят 72 часа и ще си ги пуснем, нали са наши. Така бе преди ноември 1998, така е и сега. Във Варна, някакъв доктор бе намушкал войник в корема, изкараха войника виновен, наказаха го в казармата; доктора пък извадил не касапски нож, а ножче залупаче. Това са нашата полиция, следствие, съд. Нещо повече, съдиха и войника. Затова не плача, когато загива полицай, следовател, съдия, министър, депутат. Понякога дори се радвам.

26

oт 22

преди 12 години

Защо ми наслагахте минуси, защото съм написал, че надминаваме *** ли?А какво да кажа,когато две българчета (единият студент, а другият спортист) размазват главата с чук на друго българче с мотива - ,,ами беше агресивен и ни дразнише".Аз също съм българин, да не мислите че не ме боли,когато чета такива неща.А после,когато новина за колили се роми,ходи им разправяй, че само те правили такива неща.Хайде, цъкайте минусите...

25

Анонимен

преди 12 години

"ПРЕДСТОИ да им бъде поискана мярка задържане под стража " ??

24

Квиринал

преди 12 години

Друснете им сега една условна присъда да видят те ! Че има още хора в България за убиване!Интересно след колко месеца ще ги пуснат.Вероятно ще се окажат "образцови" в затвора, ще ги пуснат за да учат едновременно две висши образования и ще работят на две места.Нима убиеца не трябва да бъде осъден за деянията си подобаващо ?

23

пламен колев

преди 12 години

доживотна за тия изверги

22

денев

преди 12 години

а бащата защо не е в кауша.

21

qze

преди 12 години

и тези са невменяеми, една годината в психиатрията и ще се върнат като пълноценни граждани на страната.

20

Анонимен

преди 12 години

Някой знае ли каква е причината за убийството?Поне в няколко постинга по-долу се твърди, че са роми. Някой сигурен ли е в това или просто се изказват предположения?

19

oт 18

преди 12 години

Така е, извинявам се, избързах, но тук така са написали нещата и такава снимка са сложили,че човек на такива разсъждения го избива. Ами какво да каже човек, пълна трагедия и липса на всякакви ценостти, да убиеш някой дето те е дразнил.Пишем ние против ***,какви ли не ги изкарваме, ама май самите ние ги надминаваме вече.Боже накъде отива тази държава?!

18

Анонимен

преди 12 години

AMI AZ NAMERIH RE6ENIE S *** EDIN PO EDIN ZAPO4NAHA DA SV1R6VAT SMQTAM DO EDNA GODINA DA GI NQMA VE4E AAAAAAAAA TATKO UMEN