74

do 77

преди 12 години

като ти гледам ника и чета коментара ти си типично промит американски мозък

73

до 77

преди 12 години

"Календарчето" е всъщност движение на небесните тела, и то е направено тогава когато европейците още са били на теорията "Земята е плоска", това "календарче" е всъщност най-точното създавано на планетата и то много преди да я има науката която ние днес познаваме, и понеже са били диваци според теб, та са успели да обработват кварцовия кристал, по неподната и до днес технология за нас дори и Британския музей не знаят за какво става въпрос, да не говорим, стотиците учени.Ти изобщо не си наясно...

72

Chikatilo

преди 12 години

Жалко...

71

до 77

преди 12 години

И това е извода на човек, който пише "простотиЙ"...

70

SHE

преди 12 години

Господ толкова много се ядосал на човечеството, че решил да сложи край на света. Събрал всички световни лидери, за да им го съобщи:- Вижте ме, ето, аз съм Бог и след 10 дни ще сложа края на света. Това е.Разотишли се хората и всеки се заел за работа като за последно. Свикал Обама съветниците си и им казал:- Имам една добра и една лоша новина. Добрата новина е, че Бог съществува. Лошата е, че краят на света идва след 10 дни.Свикал Путин хората си и им казал:- Другари, имам 2 лоши новини. Едната е, че все пак има бог, да го е**. А втората е, че краят на света идва.Събрал Бойко Борисов хората си и им казал:- Колеги, имам две добри новини. Едната е, че говорих лично с Господ. Втората е, че ще управлявам до края на света.

69

chicago

преди 12 години

Ама въобще се чудя на хората че,вярват на подобни глупости.Това са индиански племена живеещи в джунглата ,най далечното място до което са ходили е близката река ,да ловят риба.Хора които са обожествили конете на испанските конквистадори .Всичко което те не знаят е било бог.Маите ,Ацтеките и Инките са си имали тяхна духовно, етно-битова култура за този регион на света.Те са си направили календарче, за тяхното си бъдеще.За техният си живот в джунглата.Ще предвиждат бъдещето. Тъпотий.

68

gesha

преди 12 години

75 SMEEM SE NA SMESHNOTO SUS TOZI KOMENTAR I TI VLIZASH VUV TAZI KATEGORIQ MUXAXAXAXAXAXAAXA

67

Земното Кълбо

преди 12 години

смеете се на *** стари вицове за Тодор Живков, защото сте НЕДОРАСЛИ ...

66

gesha

преди 12 години

DO 72 NQMA DA IMA OTLAGA SE BOKO KAZA NQMA SREDSTVA KRIZA E XAXAAXAXXAAAXAA

65

do 68

преди 12 години

Ahahahahahahahahah. Ludnica

64

Анонимен

преди 12 години

Ne neee, ne moje da byde. Trqbwa da ima apokalipsis. Ina4e idiote na tozi swqt nqma s kakwo da se zanimawat.

63

До shumenn

преди 12 години

Благодарности за вица скоро не се бях смял така :)))

62

До 67

преди 12 години

Дръж се, братко, краят наближава!

61

gesha

преди 12 години

iskam da vi vidq razocharovanite fizionomii sutrinta na 22,12.2012 i si pusnete tvto v ochakvane da chuete che e zapochnal kraq na sveta a ot tvto BOKO obqsnqva kak go e predotvratil sled kato plevnqta go nagradil za sushtoto geroistvo a DQNKOV preglasq kak orqzanite zaplati i bjudjet sa pomognali MUXAXAXAXAXAAXAXXAXXAXA. SHTE VI SE DA UMREM BURZO NO SME MNOGO GRESHNI ZA TAKAVA MILOST I ZATOVA SHTE SE MUCHIM MNOGO GODINI PREDI DA UMREM

60

shumenn

преди 12 години

Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са в самолет. Плевнелиев казва: "Ако хвърля тази банкнота от 100лв, ще направя един човек щаслив. Бойко казва: Аз ще хвърля 5 банкноти от 20 лв и ще направя 5 човека щасливи. Пилота въздиша и казва на втория пилот: Виж ги тия, не осъзнават, че ако хвърля 2-*** *** ще направя 8 милиона българи щасливи.

59

А водното равнище

преди 12 години

Когато северните Германски райони около Северно море, когато Холандия и половината Белгия попаднат в обятията на морето, дай Боже този човечец да бъде жив и да видим каква песничка ще запее. Средното световно ниво на океаните нараства с всеки откъснат айсберг от Антарктика, с разтопяването на ледовете на Северния полюс. Лошото е, че разстопяването е равноускорително, тоест всяка година все повече. Американците вече са в повишена готовност за районите около НюЙорк и Карибския басейн.

58

61

преди 12 години

благодаря, отдъхнах си :)))

57

до 64

преди 12 години

Изводи не се правят така.Аз например прочетох Библията (преводи на Крал Джордж, на Константин и от 1940г.), Корана, гръцка митология, римска, индийски епоси, учения, доста литература за маи, ацтеки, инки, индианци, легенди за атлантида, геология, минерали, физика,химия и др. такива и така съм си направила изводите.Доста си е за четене и на мен лично ми е отнело 15г. така че няма как сега и тук да ти обяснявам неща, ако ти нямаш познания в съответната област, така или иначе няма да го възприемеш.

56

61

преди 12 години

той и Томас тъй, и Патилан, и мисирките, и антирептилите, и други некои - все в денонощни полемики по всички темикое да ти разбера - или си за извънземните родители (пак еволюция), или си за "от кал направи мъжа и жената, после още една от изтръгнатото му ребро"

55

Анонимен

преди 12 години

Тоя па, тоя па.... Ще ни осведомява и разубеждава!Що не дойде в страната на апокалипсиса, да оцелява 20-на години с 200-250 лв, и тогава да ни обяснява за края на света и новите епохи. Може и да се случат, ама някъде другаде. Тук вече сме ги преживели.Нас само 2-то пришествие ще ни оправи! Макар да знам един, дето твърди, че и за там познавал едни хора... Това му е майката, да имаш вуйчо владика, иначе - 2012-та!