35

Мариана

преди 12 години

То се вижда ,че прикриват истинският убиец и това е РУСИНОВ.Кой с каква цел не знам, сигурно плаща доста да си затворят устите някои хора.А пък и този "свидетел"много интересно защо мълча досега ако наистина го е познавал.Дано го осъдят за лъжесвиделство.

34

Реалист

преди 12 години

Според всички освен родната Милиция тази *** е убиеца..."Не я познавам...не си спомням...правихме секс...не си спомням...тя ми се нахвърли...не си спомням...взех няколко хапа...не си спомням...бях пиян...не си спомням...оставих я жива...не си спомням..."

33

Анонимен

преди 12 години

Кошаревски.Копал си Кошаревеца бунар бил на 3-тия метър вече а през това време нещо станало в другото село,обаче и тоя в бунара е видял и чул.Та те това е КОШАРЕВСКИ СВИДЕТЕЛ.

32

Анонимен

преди 12 години

До това води безразборния секс!

31

Димитрова

преди 12 години

Спорно ми се струва - в 5ч. сутринта човек не може да е много свеж и съсредоточен, а и колко добра е била светлината? Пък и да видиш непознат човек един път и да си сигурен след това, че точно него си видял... особено като му гледаш снимката 4 месеца по вестниците... Надявам се да не осъдят човека въз основа само на тези свидетелски показания!

30

един

преди 12 години

От опит знам че когато мъжа е пиян ,да не говорим за 2 л алкохол ,прави брутален и продължителен секс,а за да стигне до изпразване му трябват поне 2 часа яко люшкане ,затова си мисля че именно този Русинов е убиеца ,дори и от непредпазливост ,а може и от комплекса че трудно се е изпразнил .Всички следи водят към него на 99%,а ако се подредят хронологически подкрепени с експертизи и мнения на специалисти и психолози стават 100%,ноооо май тука яко се е платило *** и всичко ще се покрие

29

Мина

преди 12 години

Нов свидетел, аз мисля че е подкупен свидетел, явно тоя Русенов е голям мафиот, той е убиеца и се чудя на нашите следователи и съдии какво още им трябва да се обедят че той е убиеца. Май просто търсят друг за да поеме вината, както стана с Лазар Колев. Точно така постъпиха с Лазар, направиха всичко възможно и го осъдиха без да е виновен. Ето ТАКОВА ПРАВОСЪДИЕ ИМАМЕ и не се очудвам, ако се намери друг убиец.

28

Анонимен

преди 12 години

Имаше едни свидетели дето им викаха КУШАРЕВСКИ.

27

оня

преди 12 години

добре бе майка му стара, толкова ли е трудно да се установи дали смърта е настъпила по непредпазливост или не? елементарно уотсън - търси се материал под ноктите и заподозрените се оглеждат за белези от буистващата жертва. ако просто така са я намерили задушена е много вероятно да е било неумишлено. също така, ако действително са били толкова пияни и дрогирани не виждам какъв секс биха могли да правят

26

мнение

преди 12 години

до 26 .....сигурно съм задръстен,но толкова ли са деградирали в ''голямото село''.

25

?

преди 12 години

Един от малкото му спомени е, че целувал Яна по врата. На зазоряване си тръгнал без да я буди от срам, че не я познава.Това разказва самият Русинов няколко часа преди да се върне в България и да бъде заловен пред Мартин Карбовски. Чеци решил да направи изявление пред медиите, защото се страхувал, че ще бъде натопен."Всичко е много замъглено. Не може да съм я убил.Аз няма да продължавам да ходя една седмица на работа след това и да се виждам с приятели и всичко да си е ОК, ако я бях убил",казва Русинов. Той разказва, че бил на гости при приятели и на връщане от тях си купил вестник и там видял снимката на Яна. "И тогава последният флешбек е как я целувам по врата в "Маймунарника". И оттук нататък аз се уплаших, викам си - купил съм презервативи, има и ***, има и косми, имат и информацията за оня, където му ударих два-три шамара преди време. Тогава ми взеха отпечатъци, снимаха ми снимката,викам си: тези ще ме обвинят мен. Шат, събрах си багажа и изчезнах", обяснява Чеци.Спомените му за вечерта са мъгляви. "Бяхме толкова мъртви в "Маймунарника", аз се бях и надрусал. Не знам тя колко промила е имала - 2-3, но аз много повече. Въобще не си спомням как излизам от там, но съм бил там, не съм бил на никакъв концерт... Мой близък само ми спомена в следващи вечери,партито беше в петък, както и концертът, значи ние се виждаме в понеделник, защото те пиха 4-5 дни, аз същои се виждаме ... и викат: "Какво стана онази вечер, нали се целувахте, танци-манци?"... Аз съм отворен човек и с девойки, жени, приятелки винаги съм бил галантен и тем подобни. Нямало е насилие." По-натам в разговора мъжът уточнява, че е изял 2 екстазита, пушил е джойнт и е изпил 2 л. алкохол.

24

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

ЦЕЦО, ЦЕЦО, ОТВЪРЖИ СИ ОТ МОЗУКЪТ КОНЕЦО И НЕ НИ ПРОБУТВАЙ СМЕХОТВОРНИ СХЕМИ, ПО-*** ОТ ТЕБЕ ДОРИ !!!

23

ДО 23

преди 12 години

И НЕ САМО ТОВА ,АМИ ТОЙ НЕ САМО ЧЕ СЕ СКРИ В ЧУЖБИНА ,ОТКАЗА ДЕТЕКТОР ,ОТКАЗА ДА ДАДЕ И *** ЗА ЕКСПЕРТИЗА

22

Анонимен

преди 12 години

Чудя се как има хора, които подкрепят русинов, то не беше криене в чужбина, не бяха лъжи, и накрая го пуснаха. Чудя се какви са тези връзки, ахмед доган да беше, нямаше така да се измъкне.

21

Анонимен

преди 12 години

СПЕЦИАЛНО ТОЯ СЛУЧАЙ Е ТОЛКОВА ПРОЗРАЧЕН И ЛЕСЕН ,ТАНЦУВАЛ ,ПИЛ С НЕЯ ,ДРОГИРАЛ СЕ ,ПРАВИЛ СЕКС С НЕЯ ,ЗАСПАЛ ДО НЕЯ ,БИЛ ДО НЕЯ ДО 6 СУТРИНТА ,СЛЕДИ ОТ НЕГО ПО ТЕЛЕФОНА НА ЯНА , ПРИЗНАЛ Ч Е Е БИЛ С НЕЯ ..............ЗА КВО ГОВОРИМ ,КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ОЩЕ ИМ ТРЯБВА НА ТЕЯ ,НАПРАВО НИ ПРАВЯТ НА БАЛЪЦИ .ТОВА СЪС СПЕРМАТА ОТ ПОВЯЕЧЕ ЛИЦА Е ЗАБЛУДА ,ЗА ДА СЕ ОНЕВИНИ РУСИНОВ ,ЕДВА ЛИ ЕН СЕ ТЪРСИ НЯКОЙ ВТРОРИ ,ТРЕТИ И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА НЯМА ДА ИМА ОСЪДЕН

20

Анонимен

преди 12 години

значи, Русинов е бил с нея до 6 сутринта, смъртта е настъпила между 00 и 04. часа, и с какво бакшиша хвърля нова светлина на разследването като го е видял в 05часа. Нещо ми намирисва на Пазарджишкият случай, някой със здрави връзки си копува свидетели.

19

.

преди 12 години

Някой е шарил парета за да не се души около него , аз се сещам за един , дето прави секс с непознати в градинките и в 5 сутринта си тръгва , все едно става от маса , а вие !? Ако имате все пак резерви ... имам 2 ключови думи за вас ...българско правосъдие и бакшиш. Приятно размишляване.

18

az

преди 12 години

тоз пък сега се сетил ... п.с. аз на бакшиши НЕ ВЯРВАМ !

17

узи666

преди 12 години

какво наруших правилата...? моля за отговор...

16

Анонимен

преди 12 години

Страх го било до сега да говори.От кого от оная бабичка мноооого страшната ли?