54

Анонимен

преди 12 години

Клобовете са претъпкани с девойчета които се дрогират и прекрачват моралните норми, но не мисля че тези деца са самоубийци, дори напротив те искат да живеят пълноценно и да се радват на живота.

53

Анонимен

преди 12 години

Какво дете-момиче бре, на 28 години е. 28 години са близо една трета от средната продължителност на живота при жените. 10 години след пълнолетие, жена, за какво дете бръщолевите. Стига с дежурното съжаление над "жертвата". Нищо не може да оневини физическия й убиец, но обстоятелствата около този случай, говорят за смрадлива история провокирани от невинното дете-момиче, така че не я съжалявайте публично. Дано се хване убиецът, та да се разбере и по-голяма част от истината, дано.

52

Стоян

преди 12 години

Всички знаем, че е Чецко убиец, но никой от МВР не иска да го арестува. Защо?

51

Анонимен

преди 12 години

Дали в тъмното не са опънали Русинов вместо жертвата?

50

@45

преди 12 години

Подложилата се на убийство е пълнолетна жена с лековато поведение, несъответсващо на нормите за възпитание на деца. Добре, че не е била майка, макар че не е сигурно дали между моментите на последния й сексуален контакт в Борисовата градина и смъртта й междувременно не е станала такава.

49

Анонимен

преди 12 години

голяма каша

48

SP

преди 12 години

Принципно могат да те убият и без да те изнасилят, пак ли не е престъпление?

47

читател

преди 12 години

В страната в която има милиция, а няма полиция е така.Възпитаниците на магнаурската школла в Симеоново могат толкова, колкото за един милиционер.Когато се появят полицаи (не по униформа) ще има и друго.

46

Анонимен

преди 12 години

Жената не е правила секс според съдебните лекари и може би затова са и видяли сметката.

45

Анонимен

преди 12 години

Убито е дете-момиче която можеше да бъде майка.

44

Анонимен

преди 12 години

Познавах една изключително интелигентна и хубава млада жена, която друсаше, пиеше и се пердашеше безкритично. Предупреждавал съм я десетки пъти за рисковете аргументирано и достъпно, което не и пречеше да ходи с къса пола и без бельо. Веднъж дори ми довери, че презира мъжете, които си мислят, че ще спасят лошото момиче и че то търси спасение. Познавам и други подобни, за които тази случка определено имаше сплашващ ефект, но и това ще мине и ще се забрави. Бунт, младост или болест...бъдете умни!

43

#42

преди 12 години

Загряваш, бавно, но загряваш. Много ми е интересно дали така ще се обясняваш ако блъснеш самоубиец пресичащ магистралата (в случай, че си шофьор де).

42

Анонимен

преди 12 години

Значи ако си оставя входната врата отворена и се надрусам, и после ме убият всички ще са невинни.

41

Анонимен

преди 12 години

Русинов пил с нея,танцувал с нея,надрусал се с нея,правил секс с нея,заспал до нея,събудил се до нея...обаче друг я убил!И защо избяга?Защо отказа детектор на лъжата?*** по салфетките негова,слюнка по бутилката също,отпечатъците му са на телефона и .. а тоя Пламен търка нара за два косъма които я са негови,я не са.Евала на съда.Това е надежда,че ще започнат да правораздават справедливо.Ако си спомняте случая добре според полицаите виновен беше Русинов-Чеци,но по неясни причини прокуратурата реши да свали подозренията от него.Кокинов...?

40

#35

преди 12 години

За какво хулене на жертвата говорим? Ти си остави на излизане входната врата отворена, пък после се оплачи на МВР, че са те били ограбили и си 100% невинен!

39

Анонимен

преди 12 години

БИЛ НАДРУСАН ,БИЛ НА КОНЦЕРТА С НЕЯ ,ПИЛ С НЕЯ ,ПРАВИЛ СЕКС С НЕЯ ,ЗАСПАЛ ДО НЕЯ ,СЪБУДИЛ СЕ ДО НЕЯ ,СКРИЛ СЕ В ЧУЖБИНА .....ХА ОТГАТНЕТЕ КОЙ Е ?

38

Тра-ла-ла

преди 12 години

Жалко за младата жена, ама... То човек и сам трябва да се пази малко...Отишла на заведение с приятеля си... оня *** се напил и заспал на масата, тя пък се напила и отишла да се въргаля из шумите с други тюфлеци. Като да не знае, че чуждите мъже са животни и по-точно - ***. То и мирно да седиш пак може да ти направи някой нещо лошо, ама пък и като търсиш "приключения" - ей на - видя се в приключение.

37

Debora

преди 12 години

съдиите прецениха, че към момента липсва обосновано предположение, че Трифонов е убиецът на Яна.------------------------------------------------------------------------------------------- Cъдиите прецениха или пaрите прецениха ?

36

Анонимен

преди 12 години

А защо пуснахте Николай Русинов?Кой се обади да го пуснете?По лесно беше да обвините Пламен Трифонов!Наглсихте пъзела , ама не е правилен!Явно това дело няма да завърши никага или ще завърши като "Белнейски" с нарочен убиец!Хора не ходете в Борисовата градина , че да не ви припознаят , като убиец!

35

Анонимен

преди 12 години

Един убиец е ненаказан, а вие хулите жертвата. Повечето млади хора взимат наркотици и правят безразборен секс.