19

Анонимен

преди 12 години

Одобрявам стачката на БДЖ, но се питам защо досега не са стачкували.

18

Анонимен

преди 12 години

Има решение за стачкуващите в БДЖ, не уволняват никого и намаляват заплатите.

17

аз

преди 12 години

искаме си станишев и доган.

16

Анонимен

преди 12 години

Чета коментарите и се чудя толкова глупав народ сме!Днешните не били виновни!Докога ще се върти тази плоча?Ами за какво се натискаха ГЕРБ да вземат властта?Тя *** е по-умна от цялото котила на ГЕРБ!Когато *** иска да налапа нещо,най-напред го мери на *** си и като се увери,че излезе оттам, тогава го ***.Гербаджиите се налапаха с власт и сега се чудят откъде да я изкарат!

15

ГЕРБераст

преди 12 години

Стачки ли ? Ще смажем всички стачки ! Цялата власт е наша и в държавата ще се случва това което ГЕРБ каже.Който не работи,няма да яде. Точка по въпроса.Гарантирано от ГЕРБ.Да живее хилядолетния ГЕРБерастски рай ! ГЕРБ завинаги !

14

ДА

преди 12 години

Н я м а н у ж д а от с т а ч к а! Няма нужда и от Тристранка. Предлагаме Генерално решение: Учредяваме ФОНД, средствата за който се набират от заплатите на всички от ГЕРБ (милиционери, полицаи, тъмничари, общинари и т.н.) и всякакви други ***, които са гласували за ГЕРБ. Размер 75 % от заплатата. С този фонд ще се финансира БДЖ, дупката в НОИ и всякакви други щети и колосални вреди, нанесени от некадърниците от ГЕРБ. Само така тъпанарите като отидат да гласуват ЩЕ МИСЛЯТ, АМА МНОГО ЩЕ МИСЛЯТ!!! Ако са оцелели при управлението на ГЕРБ.

13

язе

преди 12 години

тия пичове от синдикатите явно много ги разбират нещата, що не се кандидатират на следващите избори, да ги изберем и да решат проблемите на работниците и страната веднъж и завинаги.

12

Alo

преди 12 години

Най-добре профсъюзите да заемат ръководните длъжности в БДЖ и те да плащат заплати, дългове и да управляват. Нали това искат, да не се уволнява никой , да се махне администрацията защото работниците нямали какво да ядат ( ама да крадат също)

11

...

преди 12 години

Синдикатите да го духат... По-големи мошеници са и от ***... Щели да стачкуват... Карат хората да правят глупости, а вечер се наливат с 20 годишно уиски и си мажат филиите с черен хайвер... Синдикати... Помия.. Всички стачкуващи в момента не стачкуват за нещо добро, а за кефа на синдикатите... Ама на тях им пука за работниците, колкото на мен за любовния живот на хималайския гол ***...

10

Ева

преди 12 години

Гледам новините по БТВ,по повод стачката-коментар на Великият ни премиер :"Да си стачкуват,да не мислят,че ще ме уплашат".Просто се чудя ,ако грцъкият премиер се "изходи"така за техните стачки,какъв ще е резултата....

9

Анонимен

преди 12 години

Борисов си подава оставката и Дянков става премиер :Р

8

gft

преди 12 години

@6то хубаво, ама кого ще съдят е въпроса. защото състояние на бдж не е такова от вчера.колкото до стачката, и аз не искам да се наливат пари в нешо което очевидно не работи както трябва, даже въобще не работи.

7

V%&W

преди 12 години

Тези профсъюзи така и не казаха какво точно искат. Защо когато бяха на власт *** и ибриците не се сетиха да ги подхванат за лошото управление. Защо проф профаните нищо не направиха за "изченалите" вагони от ..... неясно от къде, но платени.... Защо мне обяснихте на вашите членове какво е състоянието и очакваните последствия, а сега си развявате байрака след като с мълчанието си ПОДВЕДОХТЕ И ИЗЛЪГАХТЕ ХОРАТА.... сега и задниците да целувате на сереГЕЙ и ибрика, все тая...

6

787

преди 12 години

Тази стачка според мен е НАГЛОСТ ! Парите за БДЖ , МВтР .... идват от моите /вашите / данъци .Аз не искм на плащам за нещо , което не работи ! / Когато отида в магазина никога не плащам за стоки които реално не вземам !/

5

контра удар

преди 12 години

Аз предлагам стачкуващите също да заведат съдебни искове срещу БДЖ. Веднага може да се измисли за какво. Нарушаване на КТ - на първо място. Съзнателно водене на предприятието към фалит - на второ. И таканататъка.

4

Смех

преди 12 години

Е как подкрепа един път не стачкуваха последните 20г? Сигурно щото плувахме в реки от мед и масло... *** народ ей...

3

Василев

преди 12 години

Тренчев е ***,агент и манипулатор на БКП!!!През цялата си дейност е обслужвал интересите на крадливите червени приватизатори!!!Ако може да издои някой добросъвестен работодател добре дошло!!!Къде беше тази червена *** когато комунистите се нахвърлиха върху държавата все едно им е бащиния???Направо ще повърна!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Да си подадат оставката !За некадърното управление на БДЖ!Всички до един!

1

Анонимен

преди 12 години

i da se sta4kyva samo efekt nema iska se reformaa,nomenlaktyrata e mnogo v BDJ,i prekaleno mnogo ima i na6i v va6i,sled taq sta4ka, e sigorno 4e 6te se spestqt na bdj,nqkoi dryg milion ot zaplati,