44

Анонимен

преди 12 години

Волен Сидеров министър-председател!

43

атака - победа

преди 12 години

Колкото и да плюят и пишат *** за АТАКА , на есен пак за тях ще гласувам. Докато има хора наричащи *** и *** с инстинските им имена ще има за кой да давам гласа си.

42

Анонимен

преди 12 години

Това не е само раздухване на семейните истории на Волен, а е провокиране на тези семейни истории, поредния удар срещу него, този път по най-чувствителното място - семейството. Шистовият газ е само една от причините, защото бясната клеветническа кампания срещу Волен се води не от сега, а от създаването на Атака, вече 6 години. Причините са много, но могат да се обобщят с едно: Атака е единствената партия, неконтролирана от комуноидите и техните нови покровители и затова е подложена на жестоки репресии. Сигурен съм, че експанзията срещу Атака и Волен се води не само с пари, но и със заплахи, където не помагат парите. Аз се учудвам, че Волен все още издържа не само на тоталитарната комуноидна машина, но и на най-мощната в момента световна империя. За мене този човек е истински стоик. До кога ще издържи не зная, вероятно докато го унищожат физически, знае се, че убийството е основния политически прийом на комуноидите, а и на техните стари и нови покровители.

41

анонимен

преди 12 години

а бе вие тука няколко ли сте или само един е пратен на амбразурата

40

Анонимен

преди 12 години

Много си мисля тези дни. Раздухването на всичките семейни истории, цялата тази пикантерия е пълна глупост. Но какво все пак е предизвикало организирането на такава мощна кампания срещу Волен? Съгласете се, че тук са пуснати в ход огромни ресурси с единствената цел Волен Сидеров да бъде унищожен морално.Засега имам само един отговор - въпросът за шистовия газ. Тук са засегнати много мощни интереси. Ако някой има друго обяснение, нека да го каже. Какъвто и да е Волен в личния си живот, това си е негова лична работа. Сега обаче той се бори с нокти и зъби за спасяването на българската земя. За предотвратяване на поредния етап от геноцида срещу българите. Това е кауза, която стои несравнимо по-високо от каквито и да било лични симпатии или антипатии.Поне такова е моето мнение.

39

Анонимен

преди 12 години

Атака=България, всички останали са българофоби.

38

Анонимен

преди 12 години

Не ме интересува капка нито малоумният и син.Сидеров е Атака,и Атака е Сидеров.Ако все пак направят някакъв номер и го свалят никога повече няма да гласувам за тая партия.

37

do 24

преди 12 години

Много си прав! Тия от Атака са такива смешковци! Само цоцат от държавата, така както все едно са не атака а ДПС! Национлисти били!!?? ....

36

Анонимен

преди 12 години

Борисов е напълно зависим от външни сили и се държи по скоро като американски чиновник, отколкото като български политик. Първанов е хитра лисица, и приказките му за България са явна демагогия. Костов вече е изчерпан, Доган е ясен, а всички останали са доказани некадърници. Така че Сидеров е най истинският политик, независимо дали това се харесва на някой , или не!

35

djani

преди 12 години

СМЕЙ СЕ ***...Както и едноименния герой от операта на Леонкавало някои ще се смееят през сълзи. Свидетели сме на поредната сапунка в политическия ни живот - любовната сага на Волен! Достойна за всички медийни жълтъци. Всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Включително и окепазяването на навлизащото в андропауза човече с наполеонов комплекс, което не може да озапти все още шаващото в гащите му нещо. Кукловодите на прехода правилно прецениха, че ако ще сме европейци и ние като жабата трябва да си навирим крака, за да ни подковават като вола. След като те имат националистически партии, защо и ние да си нямаме Атака? От години цирка е пълен и медиите отразяват всички скечове, които неуморния Волен разигравя на воля и се пъне да плаши гаргите, т.е. етносите. Приликата с неотразимия циклофреник Жорж се натрапва. Но неуморимия холивудски шоумен и борец за демокрация остаря и се кротна в полите на червената генералска щерка Шуши. Крайно време е политици от споменатата порода да останат в паноптикума на екзотичните, или мутирали индивиди. А всеки който има капка разум в главата, да не се подвежда по приказки на хора, които не могат да управляват себе си, а камо ли цял един народ, както им се иска ...

34

Анонимен

преди 12 години

Тези защо се взимат на сериозно

33

Анонимен

преди 12 години

Тия, които със задоволство потриват радостно ръце за това че Митко Стоянов се е обърнал против Волен са враговете на българския народ. Само враг на българите може да се радва. За тяхно съжаление Атака не ще погине!

32

Накакан атакист

преди 12 години

Волен Сидеров от Бардака наречен Атака.

31

а

преди 12 години

Атакистите са эа в. "Стършел".

30

Анонимен

преди 12 години

Ако не беше Волен, партия "Атака" нямаше да я има. Ако някой си въобразява, че може да го измести, на такъв му хлопа не дъската, а цялото дюшеме.

29

anonimen

преди 12 години

До 23 А ти се нуждаеш от освиделстване за жълта книжка

28

ДЕКЛАРАЦИЯ

преди 12 години

Изминалите президентски и местни избори бяха най-фалшифицираните в новатаистория на България. Не приемаме за валидни избори с над 700 000недействителни бюлетини. Не може да смятаме за редовно проведени и честнопреброени избори, в които ОИК София официално заявява, че 100% отпротоколите са сгрешени. Не приемаме нападките за провал на АТАКА визбори, проведени по недемократичен, не правов и манипулиран начин смасово купуване на гласове от страна на управляващата партия ГЕРБ. Целтана подменения вот е ясна да се наложи уж двуполюсен модел ГЕРБ-БСП,които водят една и съща колониална политика, както и да се легитимира ДПСотново като единствен политически балансьор.В последните месеци стана ясно и кога точно започва този замисъл. Според излязлата наскоро информация от Уикилийкс през 2006 година Бойко Борисов обещава пред американския посланик, че ще унищожи партия АТАКА и национализма в България. Днес виждаме ясно, че той следва неотклонносвоето обещание. По наши данни около 10% от вота за Волен Сидеров са били заличени, чрез директни фалшификации на всички нива - от СИК до Информационно обслужване. Ясно е, че срещу единствената националистическа партия, успяла да направи парламентарен пробив през последните дведесетилетия, се води безкомпромисна война. Затова в предстоящия период до следващите избори е нужна пълна мобилизация на силите. Всякакви намеци за оставка на създателя, идеолог и водач на партията Волен Сидеровприемаме като част от заговора да се унищожи идеята на патриотизма у нас.Ние, народните представители, областните координатори, общинскитекоординатори и активистите на АТАКА няма да допуснем това и стоимкатегорично зад лидера на ПП АТАКА Волен Сидеров.

27

Димо

преди 12 години

Ох Атака, ох Бардака... Кеф че ги има Атака, кеф че имаме такъв брилянтен шут като Сидеров. Кеф че има такива безмозъчни като феновете на Атака и Сидеров.

26

Анонимен

преди 12 години

Да защитим Волен, за да си върнем България.

25

Анонимен

преди 12 години

Волен Сидеров е и изключителна личност. Ако предателската клика Капка-Д. Стоянов успее, ще бъде огромна трагедия преди всичко за България. Загубата за Волен също ще бъде голяма, защото губи делото на своя живот, но България губи своята идентичност. Без Атака България няма бъдеще, а без Волен няма Атака