203

Гневен

преди 12 години

Защо да не предлагат промени които няма да ги засегнат?Благодарение на всички "доброжелатели" в последните 10ина години баща ми не успя да се пенсионира, а ако това предложение се приеме няма да успее още доста време въпреки че цял живот е работил в леярската промишленост.Майка ми няма начина да се пенсионира дори при сегашните условия освен ако не доживее до 150 години и непрекъснато работа.Няма да се свърши със сивата икономика така - така тя се насърчава.Странно как политиците не го "виждат".

202

Анонимен

преди 12 години

славейков-не сме народ а ***

201

отчаяна

преди 12 години

Ало младите,заделяйте си всеки месец за пенсия и здраве,внесете ги в банка и не се занимавайте с бъдещи Б.Борисовци.Не се прецаквайте като нашето поколение около 50-60годишните.Ние никога няма да се оправим мамка им.

200

тато

преди 12 години

на никой не се сърдете на ви бойко на ви герб

199

извод

преди 12 години

Политици,полицай,военни,съдий,мутри,бизнесмени-ВРАГОВЕ НА НАРОДА

198

Анонимен

преди 12 години

Не желая да тътря на гърба си ченгета, пожарникари, дебелогъзи военни....! Трябва да се щурмува парламента, като през 1997г.!!!!!!!

197

do 195

преди 12 години

да не заблъскаме ченгета физколтурници и пожарникари скоро,това се моли

196

Анонимен

преди 12 години

С парите на тези хора ще се покриват допълнителните разходи в МВР и Финансовото министерство, което призовава за икономии но не прави такива, а напротив (справка данните на сметната палата за миналата година). По 9 кинта на пенсионер и то забележете не за всички пенсионери. *** наглите доводи. Овеличиха безработица с неплащания, рекет и доене после нямало в НОИ, еми няма и да има господин ФАЛЦЕТ, то икономика не се прави със стискане на гушата на бизнеса и хората, това да не ви е банка?

195

МенТа Стоянова

преди 12 години

...Боли ме оная работа за ...ВАС!

194

Сталин е жив

преди 12 години

Има човек - има проблеми! Няма човек - няма проблеми!

193

пенсионер 20.......г

преди 12 години

При положение че 25% от имащите право да гласуват евентуално са гласували за ГЕРБ, с какво право тоя *** бацил Дянков, внася тези безумни предложения. Че то и сега си е мъка да се пенсионираш какво остава ако неговите гестаповски методи започнат да работят. Които е гласувал за тях да му вдигат всяка година с по една година стажа и таман Бойко като го канонизира Папата за светец тия съшите избиратели може и да се пенсионират. Няма толкова *** народ по цялата планета наречена Земя. Срам!!!

192

Анонимен

преди 12 години

Да си станал ченге бе Георги, кат си *** *** блъскай и до сто

191

ПРЕД ПЕНСИЯ

преди 12 години

Чудесна снимка! ХА СЕГА ПРАТЕТЕ ТЕЗИ ХОРИЦА ДА РАБОТЯТ В СТРОИТЕЛСТВОТО НА МАГИСТРАЛИТЕ!ДАЙТЕ ИМ 9 -те ЛЕВЧЕТА, КАЧЕТЕ ГИ НА АВТОБУСИТЕ И ТАМ НА ПОЛЕТО ДА БЕРАТ ТЮТЮНА ЗА ЦИГАРИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ...БЪЛГАРЙО, БЪЛГАРЙО! КАКВИ *** ТЕ УПРАВЛЯВАТ...

190

потърпевша

преди 12 години

Просто целта е ясна- до 5 год старите пенсионери да измрат, ние/50-60 /годишните също, защото няма къде да се работи, болни сме, няма здрвоопазване, и така ще се облекчат нещата. Просто няма да има нужда да се харчат пари за пенсия. Само за магистрали- и по тях да летят с джиповете си премиера и кликата бандити и крадци около него

189

дичо

преди 12 години

Седянков не е "идея", а ДИАГНОЗА!!!!

188

46394

преди 12 години

Мислих си , че няма по-лошо накъде от от Станишев , голямо крадене падаше тогава . То вярно , че сега плащаме неговите далавери .Ама такъв геноцид спрямо БГ никой не е проявеждал през последните 22 години . Лошото е , че вече сме ударили дъното и дори ББ да си отиде , за коя мутра ще гласуваме ?

187

оптимистка

преди 12 години

ЕХ МЕНТА, МЕНТА, КАК МИ СЕ ИСКА ДА ТИ ВИДЯ ВИЗИЯТА, КОГАТО НА ТЕБ ТИ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ /65 Г./ - СБРЪЧКАНА, ИЗКРИВЕНА ОТ БОЛКИ В СТАВИТЕ, С *** / ЕДИН ИЛИ ДВА/, С ОЧИЛА, ПРОСКУБАНИ КОСИ, ТЪТРЕЙКИ УВИСНАЛИЯ СИ ДЕБЕЛ *** КЪМ БЛИЗКАТА БАКАЛИЯ. И ДАНО ДАДЕ ГОСПОД ДА ИМАШ ПАРИ ОТ ПЕНСИЯТА САМО ЗА ЕДНО ПАРЧЕНЦЕ ХЛЯБ. И ТОГАВА ДА ТЕ СРЕЩНА И ДА ТЕ ПИТАМ - Е КАК Е ???

186

ГЕОРГИ

преди 12 години

Значи аз ще блъскам до 65 год а ченгето до 45 ще се излежава ? да им дигнат възраста с 10 год на тях да им намалят обезщетенията на 6 както са за останалите държавни служители , спирам да внасям осигуровки по добре да спестя тези пари и ако умра да ги оставя на децата си.няма такава смешна държава.пфу

185

мдааа

преди 12 години

Просто ГЕРБ излъгаха народа.За тва ще си понесат последствията.Просто такава долнотия никой не беше правил.Изчакаха да минат изборите и посякоха целият народ.

184

ввм

преди 12 години

Да се преразгледа и категоризацията на труда. Толкова много млади пенсионери! Не е нармално.