79

Сливи Т.

преди 12 години

Питко Майнера ,си е вече мой човек !

78

...?

преди 12 години

От *** ,ботуш не става!

77

Ангел

преди 12 години

Потъва Слави потъва.Само знай да плюе Бойко щото нему даде 50% от ГЕРБ.Характера му е властолюбив и неспособен да понася критика,уникален педант.Затова не може и да се ожени нищо че има пари.

76

Анонимен

преди 12 години

Тоя матрял и за бърсане на ... не става.... те и обектите описани в него и те не стават.... Чудно кво ли са опитахте да ни речете....нит се образовахме...нит получихме културно развитие ... нит морално задоволство ..... кво е тва и що го пишете ?

75

Диоген

преди 12 години

Вижда се, че Батко освен голяма вилица има и голяма шпакла! :)

74

Анонимен

преди 12 години

Абе дългия не беше ли партия със Бойко!Скоро въртях каналите и гледам че бая го плюе,нещо съм назад с материала!

73

Анонимен

преди 12 години

Екстра снимка, на нея много точно се вижда мастията на Агента Гоцко на какво е способна с дългия си *** език. Такава простачка като Славка Трифонова на Запад ще й спрат предаването на момента, обаче тук нали сме Абсурдистан, такива пачаври като Славка виреят и даже връзват розов цвят за радост на БСП електората.

72

 

преди 12 години

***... едно от 100 предавания са му интересни, и то не заради него, а заради някой интригуващ гост.

71

Анонимен

преди 12 години

Славка Трифонова е най-скъпата *** на БСП и най-вече на Агент Гоцко. Всяка вечер кака Славка щедро си разтваря косматите крака пред БТВ-то за да покаже за пореден път колко е проста и до къде може да стигне за пари. Тази *** отдавна омръзна на зрителите, но нали ежедневно плюе змии и гущери срещу Бойко за това е още в употреба.

70

Анонимен

преди 12 години

My lighthouse hurts - Боли ме фараIt's sleeping on my duck - Дреме ми на паткатаIt doesn't stir me - Не ме бъркаTheir grandmother's thorn - Бабината им трънкинаIt doesn't pop to me - Не ми пукаIt's through my other job - През оная работа ми е

69

Анонимен

преди 12 години

брей, все едно е новина, че Слави е чалгар

68

До 53

преди 12 години

Хахаха - My lighthouse hurts - xaxaxa, a също и - It's sleeping on my duck - за всичките овчари хахааха.

67

Анонимен

преди 12 години

Аз не виждам нищо фолклорно в кючеците дето се леят, това не е моя фолклор, за да му казвам попФолк. Това си е чиста чалга. Също не виждам и нищо от моя фолклор в силикона и ***. Моят фолклор показва здрава ценностна система и връзка в семейството, а не магистрална любов с арабски танци...

66

Анонимен

преди 12 години

Чалгаризаторът на България!

65

Такъв цървул..

преди 12 години

като Слави не може да намериш...

64

Анонимен

преди 12 години

"отнезнамколко" години не го гледам славчовото шоу,не му знам сегашния рейтинг но си мисля,че дооооста е паднал,само наши и чужди "попфолк" изпълнители,глупави "риалита" и вече изтъркани комедийни скечове....словосъчетанието попфолк е "уникално" нещо като КНДР-Корейска Народно-демократична Република,айййй това преведено на български означава горе-долу народната народна Корея на народа!!!!!хаххха защото и поп,и фолк означават народ!

63

fan4eto

преди 12 години

Abe Slavi e edin ***.., i tolkova!!!

62

FEN

преди 12 години

Abe toja Slav4o i po dupe da se posurne, ne moje da stane seriozna zvezda...Payner sa si Payner, makar, 4e ve4e i te tragnaha nadolu- koncerta vav vtornik si be6e 4ista izlagacija s malki izklju4enija...:-)

61

Милена

преди 12 години

Ах, как му се иска на учиндолският *** да остарява като катедрала :))))))))

60

Някой

преди 12 години

Отдавна не следя изявите на Слави, но скоро го гледах и ми прилича на застаряващ чичко с доста комплекси. Доста се е поиздухал за разлика от идола си Джей Лено, от който е на светлини години. Както е казал нардоа:" От ***, обувка не става!"