131

123

преди 12 години

А сега целият български народ ще плаща обезщетения на незаконно уволнените. Но така и с всичко до което се докоснаха *** - *** от герб.

130

T.N.T.

преди 12 години

DO 1 3 06ANSA WI DOIDE NA DULATA NA TRETI UKRAINSKI FRONT I NE WI E NAPUSKALTO4NO TEZI DULA ZASTRELQHA I NADEJDATA NA HORATA DA JIVEQT W NORMALNA DARJAVA.O6TE HILQDI GODINI 6TE SE RADVATE NA G%CEVOTO PRAVOSADIE.--S KOMUNISTI4ESKO PRAVOSADIE--S KOMUNISTI4ESKA KONSTITUCIQ==TRQBVA DA SI LICEMEREN 4ERVEN IZVERG,ZA DA SI DOVOLEN OT TQH!

129

74

преди 12 години

България - Чалгария.

128

Ками

преди 12 години

Решението на КС е позорно!

127

елита на нацията

преди 12 години

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС доказано работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар, физкултурник и всякаква друга морална ***!

126

има шанс

преди 12 години

ЕДИНСТВЕНИЯТ ОСТРОВ НА РАЗУМА В БЕЗУМИЕТО ГЕРБЕРСКА БЪЛГАРИЯ, Е ТОВА РЕШЕНИЕ НА КС. ИМА НАДЕЖДА ЗА РЕПУБЛИКАТА. САМО ТАКА ХУНТАТА НА ФИЗКУЛТУРНИЦИТЕ НЯМА ШАНС. А АДМИНИСТРАТИВНИЯТ СЪД, КОЙТО УЗАКОНИ ИЗБОРНИТЕ ФАЛШИФИКАЦИИ И ПОДМЯНАТА НА ВОТА ОТ ГЕРБ,МОЖЕ САМО ДА СИ ПОСИПЕ ГЛАВАТА С ПЕПЕЛ И ДА ДРЪПНЕ СИНДЖИРА НА КАЗАНЧЕТО. САМО ПОЧАКАЙТЕ И НАВСЯКЪДЕ,КЪДЕТО ГЕРБ СПЕЧЕЛИХА С ИЗМАМИ,ЩЕ ЦЪФНЕ ПОРЕДНИЯ СЛИВЕН ИЛИ ВИДИН. АМИ ТОГАВА,МИСЛИТЕ *** ГЕРБЕРАСТИ,КАКВО ЩЕ ВИ ПОСЛЕДВА

125

до 126

преди 12 години

*** си точно колкото един бесепедераст. Иначе щеше да знаеш, че всички бивши соц. страни като Чехия и Полша приеха закона за лустрацията, и никой не каза, че е недемократично това. Само ние оставихме дъртите комуни да ни управляват цели 65 години, затова и станахте толкова нагли и безкрупулни. Мерси за предоставената възможност да ти покажа колко си ***.

124

Браво на КС !

преди 12 години

Не може един не приет във факултета по ДС мърляч да управлява България, а читавите, които са го завършили да не могат да бъдат посланици. Също така не е приятно син на служител от ДС ( Николайчо Младенов) да се прави на портокал. Аз съм работил с баща му в ДС. Бог да го прости, той беше добър офицер.Без него Николайчо едва ли щеше да бъде секретар на Учкома в средното училище, нямаше да завърши висше образование, най много да беше станал един шлосер с дочено таке в някое СПТУ.

123

ГЕРБер

преди 12 години

Егати и съдебната система, бъкано е с комунисти!:(

122

Анонимен

преди 12 години

"Който е бил в БКП, няма място в едно демократично управление на България!"E гледай как си противоречиш... това което казваш е не-демократично! За да сме демократична държава всеки трябва да има еднакви права. Хахахах. Демократично ***, виждаш ли колко ви е *** системата? Пък и комунизъм в демокрация звучи някак романтично. Мерси за предоставените възможности (:

121

Анонимен

преди 12 години

КС почнаха да ме кефят. Само защото ГЕРБ издуха к**а мощно и под вода : )))

120

Юрист

преди 12 години

Едно напълно издържано решение което връща надеждата че имаме донякъде правова държава...Индивиди като юристите на ГЕРБ - зависими от самата групировка....не партия а именно групировка не правят чест на юридическото съсловие в България.....

119

селянин

преди 12 години

Щом слагате минуси значи съм прав свинята го е писала закона Фидосова олицитворението на простака сред юриста.

118

До 114

преди 12 години

Абе отскоро си бе Ванко, а пък я виж какъв "посланик" си се извъдил...да не ти е уроки!!!

117

tapunqzi

преди 12 години

ks e gnezdo na goze,yyyyyyyyy

116

Ще почакаме

преди 12 години

Е няма нищо де. Плевнелиев сега като встъпи в длъжност ще ги отзове и дотук с колегите на доносник Гоце.

115

106

преди 12 години

Напълно си прав. ВНС е съставено от бивши номенклатурчици, които тенденциозно заложиха куп "мини" в Конституцията ни, а магистратите са производни на тая пошлотия. Движим се в омагьосан кръг. КС никога няма да се самосезира и да се даде на Прокуратурата за престъпни решения накърняващи интересите на България и Народа...и въобще пейзажът е апокалиптичен, докато не изкореним до последният "мицел" заразата от отровни ДС-арски и червени огнища на продажници в ешалоните на властта.Но как?

114

селянин

преди 12 години

Този закон вероятно е писан от оная *** Фидосова ,тя е илицитворение напростотията сред юристите както Цецо пръча сред полицаите.

113

Анонимен

преди 12 години

Абе не мога да разбера , какво ви бърка , че някои от посланиците били сътрудници от Службите? Ами от къде да са , може би от балета или от библиотеката ?! Ами погледнете историята , хан Омуртаг е използвал шпиони посланици за да е в час какво се случва във Византия , какви са им намеренията , с кого се съюзяват и др.касаеща Б-я информация ! Не се подвеждайте по кокошите мозъци на Николайчо и сие пишман държавници !

112

qusi

преди 12 години

А от кога започнаха да гледат конституцията. По нея половината данъци, които плащаме в момента са незаконни. Ама нали става въпрос за свой хора.....