37

до 6

преди 12 години

Ей само да знаех кой си собственоръчно ще ти скъсам главата и ще я навра в задникът ти,че е само за там не за раменете ти и бих те излежал с удоволствие *** земен.

36

до обективен

преди 12 години

Как неумишлено бе,нали всеки който получава шофьорска книжка е запознат с правилникът,там изрично се казва,че не трябва да употребяваш алкохол преди да седнеш зад воланът,значи след като се знае това той умишлено е нарушил законът,от което следва че умишлено извършва престъпление (в случаят убийство) като оръжието на престъплението е автомобил, едно е да катастрофираш по невнимание съвсем друго е да пиеш и да управляваш МПС.Според твоите разсъждения ами те всички убийци са неволни извършители на престъпление.Дано никога да не ти се случва да изпиташ болката която изпитват близките на загиналите от пияни убийци-шофьори,затова сега си толкова смел в писанията си.Доживотният затвор съм сигурен рязко ще намали тези убийства,бих казал дори ще ги прекрати,защото трябва да си *** за да седнеш тогава зад воланът,колкото и да си пиян все ще се сетиш къде може да се отзовеш.

35

redordead

преди 12 години

до Обективен - човек, така могат са се извършват умишлени убийства - пия, качвам се в колата и "случайно" блъскам някой и го утпепвам - и после условна? В България нещата са извън контрол - тук само *** и престъпниците имат права...

34

до №6

преди 12 години

Ти добре ли си човече? Имаш ли деца и от къде си сигурен, че един ден и на тях няма да им се случи нещо подобно и ако не си късопаметен дано си спомниш какви глупости си писал!

33

ани

преди 12 години

Не мога и не мога да повярвам, че максим ставийски ( и аз ше го напиша с малки букви) уби човек и цяла държава събирахме пари за другата му жертва, милото младо моиче. И получи условна присъда.......още не мога да го пвярвам. Аз ли не съм нормална, че не се приирявам с това. Защо не се дигнахме тогава срещу това безумие. А сега четем поредната новина и си пишем коментари.....Трябваше тогава всички млади хора да свалим лъвчетата от съдебната палата....

32

мнго ядосан българин

преди 12 години

до 31:ТИ ПУКАЙ И КАРАЙ,ПЪК АЗ ДА СЪМ БЕЗОТГОВОРЕН РОДИТЕЛ,ДА НЕ ТЕ РАЗБИРАМ КОЙ СИ И ДА НЕ ТЕ ХВАЩАМ ПИЯН-ОТ *** ТА В ОСТАТА ДА НЕ СЕ ГУБИ МИРИЗМАТА.........ТЪПЪНАР!

31

Анонимен

преди 12 години

На безотговорни родители, винаги се случват нещастия!

30

Анонимен

преди 12 години

От интелектуалното ви ниво няма накъде по-ниско да се слезе, като се вземе предвид изказа ви и вулгарностите, които използвате...

29

За 24

преди 12 години

Защо сте дали отрицателен ВОТ за една майка??? Нима не е права??? Защо "богопомазаните" могат да убиват когото си искат и след това да са на свобода??? Законите не са ли за всички еднакви или сурови към обикновенния човек, а към "звездите" няма закони! До кога ще го търпим това? Нека има закони този е убил 6 човека и още е на свобода! Това си е пълен тероризъм! максим ставински (нарочно го пиша с малки букви) размаза 2 коли и още е на свобода! До кога??? Девиз на МВР: Ние ги хващаме те ги пускат

28

до 26

преди 12 години

Потвърждава на .....оная работа! Трябваше още по-ниско да слезна на интелектуално ниво, че да стигна нивото ти, че да разбереш! *** ***!

27

Обективен

преди 12 години

Колкото и да е пил, все пак пияния шофьор става НЕУМИШЛЕН убиец с утежняващо вината обстоятелство, че е шофирал пиян. Не става за неумишлено убийство да гниеш до края на живота си в затвора. Разбирам болката на близките на загиналите при катастрофи, но това са фактите. Катастрофи стават по цял свят, а за да не стават трябва да се спрат всички МПС-та от движение. Не е голяма разликата, ако шофьора не е пил и пак помете 6 деца на тротоара - и в този случай болката на родителите ще е същата.

26

11

преди 12 години

И всъщност, опониращият с идеята да ме убие, ако убия детето му, потвърждава идеята ми за саморазправата

25

Анонимен

преди 12 години

И като как ще стане тази работа!?Та нали ченегетата са най-голямите пияници след военните - те какво, няма да карат колите си ли? Ще карат иоще как и няма как пияния катаджия да те прати на съд за доживотна присъда.

24

една майка

преди 12 години

Ами Ставински, ако беше в панделата с доживотна, едва ли другите щяха да карат като него -надрънкани и надрусани.........ЗА КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ- ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ !

23

БГ

преди 12 години

Всеки пиян шофьор е ПОТЕНЦИАЛЕН УМИШЛЕН УБИЕЦ !!!

22

Анонимен

преди 12 години

Никой не говори за твойто дете ***

21

Анонимен

преди 12 години

Яко си ***, човек, въпросът е принципен, дано си си възпитал детето също така старателно както го и защитаваш

20

Анонимен

преди 12 години

18Ела го убий и ще видиш *** ккаво ще ти се случи! Да не се мислите за безсмъртни! Режати картуната и я хвърлям! *** съм те в кретена нещастен!

19

Анонимен

преди 12 години

Докато долната тълпа и обществото не приемат и не обявят, че алкохолът е ТЕЖЪК НАРКОТИК, ще продължават с пълна сила тези неща с пияни шофьори!... Всеки, който употребява алкохол, трябва да знае, че това вещество е ТЕЖЪК НАРКОТИК!... Алкохолът не може да бъде забранен, защото без него народа ще се изпоколи, но поне да се знае иситната - всички, които го употребяват, ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО СА НАРКОМАНИ!

18

До 11

преди 12 години

Очевидно си ***..."Ела да убиеш детето ми" Ми то детето ти, ако е убило шест деца, както в случая друго не заслужава, както и ти, ако така си го възпитал...*** *** сте