155

elena

преди 12 години

SVINIA, NIAMAM DUMI.....

154

Охх

преди 12 години

Тая ще я скъсам!

153

оле майко

преди 12 години

Леле каква активност спрямо човек с голямо сърце, че на всичко отгоре отменящ абдикиралата държава. А незаконното селище край язовир Ивайловград - защо там не сте толкова активни? Защото не ви стиска!

152

петко

преди 12 години

Възмутен съм....Парламента може да промени закона...може да направи поправка на закона и т.н., но трябва някой от тях или от правителството да прояви инициатива....За съжаление не им дреме за обикновенните хора. Нямам думи......

151

Анонимен

преди 12 години

Я колко са активни, когато трябва да смажат един "обикновен" човек. А мутрите с палатите никой не ги закача.Ако сме общество на място, трябва да се надигнеме и да защитиме благородното дело на този Светец. А държавата , като толкова иска всичко да е по закона, нека извади 2 млн. от парите за лимузини и СРС-та и да им построи нов дом.

150

Мариана

преди 12 години

Тази "Министър Лиляна Павлова" много скоро ще догони по килограми Фидосова.Като гледам как се охранва властта!

149

Анонимен

преди 12 години

Колко са *** тия, не е истина.А може би искат да намажат като използват от бюджета за това, знам ли. Пет фургона по 1,000 лева, обаче на фактурите изписват 2,000 лв = 5 бона в джоба на някой ***. Може да са много повече, разбира се, просто давам пример.Толкова по-трудно ли беше тази постройка просто да се узакони ***? Не е като да е сарай или мутренска вила за милиони.

148

Стойо

преди 12 години

Всичко е Лиляна втасала,само си я не е сресала

147

tuman

преди 12 години

Не само в подслона е въпросът! До тези постройки допря държавата, трябва да има Господ, каквито и грехове да има отецът...

146

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

МАЗНА, ТЛЪСТА СВИНЧУГА!Грух-грух!

145

Анонимен

преди 12 години

Добре че 1 млн. *** живеят само в легални постройки и тях няма нужда да ги извеждат. А ако почнем да броим и 3-метровите дувари по Бояна за незаконни, кво прайм тогава?

144

Детектифф

преди 12 години

Приятели, след това което чета по-долу мога само да кажа, че ако имаха съвест, до този момент щяха да са заседавали и излезли с решение за спиране на всякакви гнусни и мерзки намерения. В смисъл, че щяха да ЧУЯТ народа си, а и да му се извинят!

143

В.В.

преди 12 години

Абе кога ще бутате хотел Дюн на вдовицата на Жоро Илиев? Хотелът е незаконен, построен на първа линия върху дюните на Слънчев Бряг и всички го знаят много добре, но не им стиска, мишки безпринципни!

142

Анонимен

преди 12 години

Даааа, гнусната гейберастия не ще да бута незаконните хотели и палати на мутри и корумпета, но за бараките служещи за приюти милост нямат!Това "правитество" е доказателство за голямото падение на България.

141

Анонимен

преди 12 години

Някой може ли да ми каже това *** на снимката каква порода е?И евентуално за месо или за сланина е?

140

Baba Iliica

преди 12 години

Da, a posle da ne zabravqt i da arestuvat i dadat dokivoten zatvor na dqdoto deto prosi pred Al. Nevski i posle darqva parite na hrama. Az vchera pomognah na prosqk i si ochakvamnakazanieto ot nsbob. Be prosto me boli surceto ot takiva ***.

139

Безобразие

преди 12 години

Така, за бездомните и Отеца сме принципни, а за палатите край язовирите - нищо /само едно бунгало на двама пенсионери/. В провинцията масово се докарваха на Бойко и десетки от клубовете им са НЕЗАКОННИ СТРОЕЖИ, но принципния министър стана Президент и нищо... Народеее защо зорлем се правиш на овца..... Вече си остриган, агнета няма и идва твоя ред за ...курбан...

138

Анонимен

преди 12 години

ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА-БОКООО.ЗА *** ОТ КАТУНИЦА НЕ ВАЖИ ЛИ СЪЩИЯ ЗАКОН.АМА ТЕ НАЛИ СА СПОНСОРИ НА ПАРТИЯТА.

137

Стоян

преди 12 години

щом отец Иван е построил това за хора за които тои се грижи, се предполага че го е направил здраво .. Какви са тия, че и лично министър да настоява за събаряне на част от _манастир_ ???

136

bolka

преди 12 години

Не е въпросът само до подслона - доколкото зная, при него се осигурява не само подслон, но и стопанство и храна, а и социални контакти. Което никак не е маловажно.