84

любопитко

преди 12 години

на кое кръстовище я е срещнал тази?

83

Анонимен

преди 12 години

боко се обгражда са *** с пу,,ки , женски и мъжки

82

Анонимен

преди 12 години

Боко робска душица си не ставаш за премиер. От Брюксел , От Москва , От Анкара

81

Анонимен

преди 12 години

Пак назначение от Брюксел , да ни назначат правителство , закакво въобще трябва да гласуваме и да има избори. Боко поеми си отговорността и кажи ние герберастите я назначаваме.

80

Анонимен

преди 12 години

Ако не беше трагично, щеше да е смешно.Я сега да си представим, обратното : Дама харесана за правосъден министър, с референции от Москва !Как ви звучи а ....Продажни ***. *** народ, слаба държава.

79

234

преди 12 години

Това е манталитета на правителството и този, който ни вменяват тези *** от сайта.

78

до 75 ПИЧ

преди 12 години

Хайде не ми говори за Клисталина Георгиева и кой я знаеше преди да стане авродепутат никой.След фала с предната калинка просто нямаше как да не я изберат и естествено оттогава започна да ни се набива в главите колко била кадърна.Дай ми един пример какво е направила Кристалина Димитрова оттогава освен че ни я показват на порции по медиите. ЗА СВЕДЕНИЕ ТЯ Е ЧИНОВНИК А НЕ ПОЛИТИК.

77

0

преди 12 години

Ние не си знаем в България кои са ни кадърните хора,че чакаме от Брюксел да ни ги похвалят.но това е манталитет и то селски манталитет но за съжаление това управлява в момента в България.

76

Лисан

преди 12 години

Още един комунист в правителството на ГЕРБ. Честито!

75

Пич

преди 12 години

"Стига сме се харесвали на тоя и оня! До кога ще оправдаваме назначения на *** и пульо с мотива "харесван(а) от Брюксел, НАТО, Вашингтон, Москва....." "Не червен приятелю, *** и пульо бяха онези световно неизвестни "звезди", които бяха избирани за министри от Станишев и мадридския крадец. А Кристалина Георгиева и Диана Ковачева са експерти и хора с достойнство и авторитет. Замълчи и си подготви за комунистическата оперативка след работа. Червени *** ...

74

44

преди 12 години

Смешници скапани не ми натрапвайте скапаните ви реклами по тоя груб селкси начин...Влизам в сайта и нещо ми се цопва на екрана!!!! Нито имам желание да го гледам а още повече ше ме накараш да го купя по тоя начин.....И в тоя ред на мисли,като си ядосвате така читателите мислите ли ,че някой ше купи глупостите ,които рекламирате и вследствие на това на вас някой ше дадойде да ви плати пак за реклма ???*** смешниците скапани!!!!!!

73

Анонимен

преди 12 години

Сранен е начинът,по който роднини са случайно вързани на различни важни постове, все около властта. Спомням си потресеващият случай с бившия съпруг на Масларова,който по една случайност бил служител в парламента. Въобще всички са около софрата под най-различен предлог.

72

Анонимен

преди 12 години

Стига сме се харесвали на тоя и оня! До кога ще оправдаваме назначения на *** и пульо с мотива "харесван(а) от Брюксел, НАТО, Вашингтон, Москва....."

71

до № 67

преди 12 години

По-скоро мъжете се управляват лесно ! Те винаги са навити !

70

Анонимен

преди 12 години

Като ще става министър и толкова държи за спазването на закона защо "ДЕС Консултинг" ООД където е съдружник три години не са публикували Годишен финансов отчет?

69

wiktor

преди 12 години

Гаварит Москва: Сергей, Гоце, запрет сланцевого газа. Мы должны продолжать продавать по более высокой цене!

68

Анонимен

преди 12 години

МАФИЯ

67

Анонимен

преди 12 години

Жените по-лесно се управляват!Те винаги са съгласни!

66

да-да,ама не

преди 12 години

Изборът на едана зелена тиква винаги е "страшен"...Моля се богу да не е с визия като на Ц.Цачева или на И.Фидосова.пп.От мутра или милиционер естет не става,то и управленец не става ама са добри в далаверите,лъжите,кражбите и убийствата.В този смисъл изборът на Б.Б. би бил подходящ за убиец.Едно е безспорно,че Б.Б. и неговата групировка ГЕРБ са убийци на собствения си народ и държава.Бог да пази България.

65

Анонимен

преди 12 години

Българите не вярват на политиката и се отчуждават от нея. Включително и поради това, че дойдат ли избори, всеки път наблюдават срамната търговия с гласове. Потвърждава го Диана Ковачева от Асоциация "Прозрачност без граници". Тя припомня, че всеки пети избирател е бил готов да продаде гласа си, а цената тази година е стигнала до 70 лв. на глас в Плевенско и 100 лв. в Приморско.