14

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ.....У ЧЕН . Много добре обесняваш, но след 800 .000 кой ли ще те помни........

13

Ангел Катушев

преди 12 години

Сега чакам да открият и от Лавразия. А приятели,знаете ли,че Австралия се проближава към Азия, Северна и Южна Америка към Азия, а Африка към Европа и след около 800 000 000 години пак ще има един суперконтинент,наречен Кибергея? Тектонските движения,периодичните приплъзвания на континенталните плочи, сеизмичните, геотермалните аномалии, преместването на магнитнитните полюси, вулканичната дейност ще продължават с пълна сила. Геологията, физическата география геофизиката ще претърпят значителни метаморфози, междуконтиненталните колизии ще са на променливи интервали. :)

12

Анонимен

преди 12 години

Тектоничните движения (земетресения) и плочите са факт. Обаче има и други фактори повлияли на релефа на земята. Например по-големи метеоритни сблъсъци. Има една теория, че Антрактида се е получил след сблъсък с огромен метеорит преди ерата на динозаврите в района на Арктика. От силния удар се променя релефа чак то другата страна на земята и се образува антрактида. В този период има изчезване на 95% от видовете организми и т.н. Тези изследвания са си ок само дето никога няма да се разбере вичк

11

Анонимен

преди 12 години

до 10: Защото когато е паднал метеорита който е затрил динозаврите е предизвикал вълни високи километри.

10

Лелее

преди 12 години

9, а защо тогава се намират фосили на морски животни високо в Хималаите?

9

Анонимен

преди 12 години

Индия никога не е била в Гондвана, тя винаги е била част от Азия, а преди това от Лавразия. Няма никакви тектонски плочи, има *** геолози.

8

AZ

преди 12 години

ОМЕР 1-ОСТРОУМЕН

7

Анонимен

преди 12 години

Това е континента Му

6

drakata

преди 12 години

А на най високата точка от тези острови стои закачен нотариален акт за собственост на макЕдония (според професор Любе Тъпоски от МАНУ)

5

аналИзатор

преди 12 години

Носител на Златна топка, КЕШ и голмайстор на световно първенство: Абе какъв Лефски бе... Марш оттука, *** такова! Не давам автографи на такива като тебе!

4

Гошо Тъпото

преди 12 години

Жалко за супер...континента.Ако беше останал,ние щяхме да сме в...центъра и някъде къмпериферията щеше да е...ЕС,който щеше да драпа,да се...присъедини към нас.Нямаше да стане,поради разлика в...стандарта;не може от първобитно-общинен...строй,да преминеш направо към развития...социализъм.

3

Анонимен

преди 12 години

Разпознали са го по един-единствен артефакт - балната рокля на Лили Иванова

2

Анонимен

преди 12 години

дрън , дрън та пляс... Хора без работа се чудят с каква простотия да се занимават.

1

Анонимен

преди 12 години

С една дума "македония" ХА ХА ХА