726

къде сме ние, къде..

преди 12 години

По доходи някои професори изпревариха президента на РусияРуските ректори богати като ОбамаОбразователен шеф с 210 000 евро годишна заплата

725

Анонимен

преди 12 години

Всички изредени държави, може би без Монголия , са икономически по-развити от България. Никой не иска да връща комунизма, използвате реторика от началото на 90 години.

724

Asen Prodanov, Burga

преди 12 години

Членство в един съюз с Русия, Беларус, Казахстан, Монголия, Куба, Виетнам, Венецуела и останалите проруски държави (тоест най-изостаналите във всяко едно отношение!) би било убийствено пагубно за България. България бавно, но сигурно се откъсна от руското влияние и пое също така бавно, но сигурно по европейския си път заедно с цивилизованите европейски държави. Българите не искат нито социализъм, нито комунизъм, защото макар и с голямо закъснение осъзнаха, че всъщност това е диктатура и авторитаризъм, тотални ограничения и никаква свобода, желязна завеса и пълна цензура. България е член на НАТО и ЕС - това е правилният път и няма друга разумна алтернатива! Руснаците всячески се опитват да ни отклонят от него, но вече нямат никакъв шанс.

723

Анонимен

преди 12 години

Боже , пази България от страни като Русия и Турция .

722

Анонимен

преди 12 години

Пражка пролет, Унгарските събития......Прибалтика......бла бла бла !!!! :):):) Икономическите интереси управляват света !!!!!!! Ако руснаци направят цената на бензина в България 1 лев......сами ще ги молим за съюз с тях.

721

Анонимен

преди 12 години

Русия ще ни дава безплатно суровини, Русия ще ни отоплява безплатно и руснаците ще оплождат жените ни, а ние ще грухтим в кочинката си.

720

въпрос

преди 12 години

Какво предпочитате-рубли или евро?

719

Чакаме ви, братушки

преди 12 години

Руска сила, руска воля,руска кръв и руский пот,ще избавят от неволянаший падналий народ

718

Анонимен

преди 12 години

Чехия е между поканените? Забравиха ли руснаците за "Пражката пролет" и за отношението на чехите към тях? Че и Унгария...хахах, къде се е чуло и видяло унгарец да говори руски...хахах,Монголия....хахах...голям смях.

717

шура балаганов

преди 12 години

навит съм, ама Лукиянов ойл да свали с кинта дизела. ми крайно време е да изтъргуваме и ние нещо. така де. ми като искат да влизаме в тоя союз да направят трето кранче по домовете и да тече нафта по него.

716

Идеалист

преди 12 години

Братска Русия ни освободи от турско, после от фашистко, а сега ще ни освободи и от капиталистическо-европейско робство.

715

Анонимен

преди 12 години

amache tupi izkazvaniq .elate tuk na zapad da stanete vtora raka chovek puk sled tova shte vi pitam za6to pluvate Russiq .Vijdam che naistina ne ste zapoznati s sluchaq i si mislite che evropa obicha iztochno evropeicite nnneeeeeeeeeeeee te ni mrazqt za6toto neeeeeeeeeeeeee sme kato tqh .Pojiveite na zapad i togava mi davaite otcenki za evropeicite

714

Уточнител

преди 12 години

Вярвайте в могъществото на Русия тя е най-могъща н асвета, има най-здравите болни, най-големите джуджета и т.н...Не забравяйте, че още в ХVI век руския мужик Иван Иванич откри Трактора.И накрая - една знаменателна годишнина за всички приятели на Русия и цялото прогресивно човечество: НАВЪРШВАТ СЕ 150 ГОДИНИ ОТКАК ЦАРЯТ ОСВОБОДИТЕЛ ОСВОБОДИ КРЕПОСТНИТЕ РОБИ В РУСИЯ(това означава, че 90% от съвременните жители на Русия са четвърто поколение потомци на безправни роби).

713

уточнител

преди 12 години

РАЦИОНАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ В Евразийския съюз да се пратят 7..8000 семейства които са потомци на АБпФК с техните слуги/клиенти. Да заминат голи и боси с пушки и муниции колкото искат Така техните деди с Червената армия завладяха Бг-я в 1944 и за 1 месец ликвидираха 30 000 (местната интелигенция)В резултат децата и внуците им станаха най-богатите в страната, дърпат конците на управлението и смучат кръвта на бълг. народ, поддържайки режим на "контролираната бедност" А ние да си останем тук до Европа.

712

Анонимен

преди 12 години

Тия руснаци са наистина гламави хора! България беше част от Османската империя - едва издържа 500 години. "Дружба навеки" с "братушките" от Съветският съюз - и след 50 години - ни дружба, ни съюз! 20 годнишно съюзничество с богатия задокенски "brother" - човекът вече ходи да проси с патерици! 5 години членство в ЕС - съюзът се тресе от основи! И руснакът кани тази страна в нов съюз! Ех тези руснаци! ;-))

711

VISiA

преди 12 години

Ама все за Европа ревете

710

Анонимен

преди 12 години

Ох и аз искам да го туря на на Анджелина Джоли

709

до Руснак

преди 12 години

и ти ли ми говориш за робско поведение ????? представител на държавата, която последна отменя робството в Европа.......... опс крепостнот право :))))я се погледнете какви сте жалки, даже за личност на 20 век избрахте Сталин, който дори не е руснак :)

708

UK до руснак

преди 12 години

Пак те насърчавам,прегледай коментарите си от последните 2 часа. Изпълнени с гнусни долнопробни псувни,упреци и незнам си какво срещу всички българи.Интелигентният читател ще направи разбор.Ако не ти харесва България,марш в "просперираща" русокакафония.Аз напуснах страната заради такива като тебе умилкващи се гъзолизници на руските тирани.

707

Iwan

преди 12 години

Руснаците имат един много голям проблем :) и той е, че като се видят с някой друг долар първо си купуват водка :)а пиян руснак е като жена с кредитна карта :)