114

възмутен

преди 12 години

Да чувате за увеличаване на осигурителния стаж на полицаи и военни? Нито дума, няма и да чуете! Заплаши г-н министъра, че ще затворят РПУ и край. Ами да затворим ние пък държавата, бе хора, че белким управляващите ни оставят на мира! Докога бе,хора, ще търпим? Държавата напълно е абдикирала от задълженията си, превърна се в един бирник за обикновения човек! Досега такъв геноцид и толкова обиди и презрително отношение от страна на управляващите към хората е нямало! Наглост!

113

Анонимен

преди 12 години

Единственото ми успокоение е, че при ежедневния стрес в който живеем и при "качеството" на храната в магазините едва ли ще доживея до момента, в който ще ми се подиграят с някаква мизерна пенсия от 200 лева!

112

АК74

преди 12 години

Еййййй какво беше преди 22гд Мъжете 60години възраст и 25 години стаж жените 55 години възраст и 20 години стаж и получаваш 75% пенсия от заплатата която си получавал.На ти демокрация на ти капитализъм.

111

Гала

преди 12 години

до 111Че то не се пишеше и за отпадане добавката за прослужено време,макар,че е замислено отдавна ! Тепърва ще сърбаме попарата на С.Д и Б.Б.

110

Facebook

преди 12 години

"Аз НЕ гласувах за ГЕРБ!"В коментарите на стената да се пише само за кое населено място става дума и нищо друго!Броячът ще бъде най красноречивият коментар!В тази страница има ограничение за ползване. Право на достъп имат само лица над 18 години. Т.е. Хора с право на вот според българските закони.Гласувайте.Тук не могат да ни излъжат.

109

Тити

преди 12 години

ПОЛУДЯХТЕ ЛИ БЕ??? ЗА ТОВА ЛИ ВИ ИЗБРАХМЕ!?!? ХОРАТА ЩЕ УМРАТ ПРЕДИ ДА МОГАТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ САМО ОТ ЯДОВЕ ПО ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ТУК!!! МЪЧЕТЕ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ ДО 117 ГОДИНИ, МЛАДИТЕ ДА СЕДЯТ БЕЗ РАБОТА В КЪЩИТЕ СИ И ДА ПСИХЯСВАТ И ЧАКАЙТЕ ДА СЕ ОПРАВИМ ЕДИН ДЕН!!! НЯМА ДА ОСТАНЕ ТУКА МЛАД ЧОВЕК..ЩЕ СЕ СТОПИМ КАТО НАЦИЯ АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ С ТОВА КОЩУНСТВО, ЛАПАЧИ НИЕДНИ!!!!!

108

Медии лизачи!

преди 12 години

От догодина възрастта за пенсиониране ще бъде увеличена с една година вместо с обсъжданите досега шест месеца.!!!Защо това заглавие се появява в "независимите български медии" СЛЕД изборите?

107

Анонимен

преди 12 години

и пак няма да ти дам розата сиизгони мъжа ми от работа и пак няма да ти дам розата сирозата е прокълната

106

11113333

преди 12 години

Предложението ми е пенсионата възраст да се вдигне до 90години.Тогава за нас пенсионерите няма да са нужни средства.Трайчо-Боко ще имате повече ПАРИ за ИНТИГРАЦИЯ НА ВАШИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ-за повече кебабчета и бира за ЕВРОРОМИТЕ С ЧИТАЦИТЕ СА ПРИОРИТЕТНИ ЗА ВАС те ви избират.А бедния пенсионер така наречен БЪЛГАРИН до тогава ще УМРЕ от глат и студ, но на вас това ви е до дядовица

105

Радикален

преди 12 години

Предлагам на държавата да се освободи от нуждата да осигурява пенсии. Всеки си отваря сметка в банката и внася каквото има на сърце и на джоб. Като му писне да работи почва да си яде парите. чиста работа. А сегашните пенсионери да се изхранват от децата и внуците !! Що пък да не !!

104

ИВО

преди 12 години

ВИДЯХТЕ ЛИ КАК ЛЪЖАТ ГЕРБ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ И СЕГА АЗ ЗАТОВА НЕ ГЛАСУВАХ.

103

Анонимен

преди 12 години

Нека да вдигат, като има балъци да гласуват за тия тикви така ще е.Очаквайте и други ,,приятни изненади''Да ви е честито.

102

Жо

преди 12 години

ВСЯКА ГОДИНА ще се увеличава възрастта за пенсиониране докато тикви гласуват за Голямата тиква, израстнала в комунистическия бостан.

101

Анонимен

преди 12 години

Въпреки че преди изборите Борисов обещаваше вдигане на всички пенсии през 2012 г., днес той обеща в средата на 2013 г. да се повишат само най-ниските с 9 лева.

100

Анонимен

преди 12 години

Миналата година самият Борисов каза, че възрастта за пенсиониране няма да се вдига, и дори заяви: "Да си вдигат в Западна Европа, ние нашата реформа отдавна сме я направили". До момента Бойко Борисов не е направил нито една реформа в НОИ, а действията му са свързани единствено със смените на директорите на осигурителния институт. Последно НОИ стоя без директор в продължение на 5 месеца.

99

Анонимен

преди 12 години

Милост за възрастните родители на България, тези хора я построиха такава, че още има какво да се краде от нея! Пожелавам на тези, които мъдрят пенсионните реформи и все нищо не излиза от това да станат по зле финансово от нашите родители и тогава да разберат какво са причинили на милиони българи!

98

Анонимен

преди 12 години

Добро утро на всички и да Ви е лек и спорен деня!Гледам,че Странджата пак се е вихрил във форума и искам да му кажа, че коментарите за възхвала, които е писал са на човек-слепец или на човек с розови очила.

97

До 95

преди 12 години

Избора е у винкело.

96

Анонимен

преди 12 години

Тая пенсионна реформа ми заприлича на проекта цанков камък, НОИ само си построи и ремонтира в лукс сградите си. След три години реформи, пари за пенсии, няма!

95

Анонимен

преди 12 години

След изхарчените близо 50 милиарда за *** през годините на преход, ефект никакъв с интеграцията им?!?