14

Анонимен

преди 12 години

А защо да поскъпва и с 5%, заплати и пенсии вдигнахте ли НЕ! Мръсни герберски ***!

13

Анонимен

преди 12 години

Казват ,че песимист бил добре осведомен оптимист. И аз бях оптимист за бъдещето на България, докато най-после проумях,че на никой от нашите политици не им пука за страната и особено за българите. И все по-зле става.......

12

Фен от Село

преди 12 години

А Бойко каратиста какво каза за монополите и картелите? Енергията в България ще поскъпва с 10% годишно това вече е говорено на картелно ниво и нито ББ нито Супер Мен могат да го променят !

11

Turkey

преди 12 години

Идва Набуко спокойно комшу.

10

Винету

преди 12 години

Песимиста Семерджиев казал : "Повече от 5 % не може !"Оптимиста Боко казал "Може, може"

9

Циганин

преди 12 години

На вас не ви трябва газ бе, за какво ви е , българите и с пръдня могат да се топлят.

8

Мони Дянков

преди 12 години

Е, а на бас че може да поскъпне и с 20 % ...

7

Гражданин за EРБ

преди 12 години

наблегни специално на заключителната част -[14.11.2011 г. 23:50:22] Калин: Остава само да се гадае кога България ще забележи какво се случва с нея и ще даде някакъв знак. Досегашното поведение на премиера Борисов не показва загриженост. Той мълча, когато Саркози погна българските и румънските ***, докато цяла Европа се възмущаваше. Самоуспокои се невярващо, когато Франция и Германия се наговориха да го спънат за Шенген. Ръкопляска, когато Саркози и Меркел го вкараха в капана "Евро+", за да плаща след време чужди борчове. Сега го изтикват към Босфора и може би ще повярва поне на Ахмед Доган, че обрича България да си търси нейде там вратата към Европа. Колкото и да не му харесва, нищо чудно да се заговори, че при Сергей Станишев България влезе в ЕС, а при Бойко Борисов - излезе.

6

Гражданин за EРБ

преди 12 години

РАЗДВАЙТЕ СЕ КУЧЕТА НА БОГА СЛЪНЦЕ - БАТ РАЗБОЙКО КРАТУНКОВ!!!ТОЗИ ПЪТ ГАЗ-ъ ША ВИ ПОСКЪПНЕ САМО С 5%ПРЕДНИ Я ПЪТ, БЕШЕ С ПОВЕЧЕ, АМА ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ ЦЯЛ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА - *** КОЙ ПОМНИ ТОЛКОВА ДЪЛЕЧЕ...ВАЖНОТО Е ЧЕ СИ ГО ИЗБРАХМЕ ПАК ДА ПЛЯМПА ГЛУПОСТИ, И ДА НИ ВОДИ МАЛОЕУМНО ПО ПЪТЯ НА КОМИРА СИ - БУРЛУСКОНИ...КОНГРАЧУЛЕЙШЪН - И ПОВЕЧЕ ДА НЕ СИ ГО ИЗБИРАТЕ - ЧЕ МАЙКА ВИ ЖАЛНА...САМИ ЩЕ СЕ ЗАКОПАЕТЕ!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Гарантирано то ГЕРБ (Гастро-езофагиална рефлуксна болест, т.е. повърня)

4

Анонимен

преди 12 години

Доброто и лошото ченге! От едната страна Боцко, а от друга - лошите от Булгаргаз! по средата дупедавеца Семерджиев!

3

Анонимен

преди 12 години

Изобщо не трябва да се увеличава или най-много с 1-2%. Те обаче уж искат 18%, "добрата" комисия защитава потребителите и е много строга към тях- само 5%. Поредната банална игра добро ченге-лошо ченге. Хората се шашват как добре ги защитава и хоп - нови 5% разходи на гърба на хората - увеличение на цени насред рецесия, когато доходите са замръзнали.

2

Д О К О Г А ????

преди 12 години

А, защо изобщо трябва да поскъпва ? Да не би заплатите или стандарта на българина да се е повишил, че да се повишават цените ????Вече ни правят на пълни *** ! Първо кажат, че поскъпването ще е голямо и после като го намалят ние се радваме, че не е тоблкова страшно ... Не е, не е, ама всяка година поскъпват ток, парно, горива, хранителни продукти от пъва необходимост, услуги ...Вече стигнахме, че и задминахме по цени страните от Западна Европа, а заплати и пенсии 1/10 от техните !Докога ???

1

Анонимен

преди 12 години

Пак ще има тежка борба и газЪт ще поскъпне не със 17 %, а с 12% и народа ще пляска на бореца Борисов и Семерджиев:))))