43

Анонимен

преди 12 години

42-ри, различава се, че ТОЙ ( авторът ) може да изпуска пунктоацията в някакъв си форум, а тези които "хули" ( според теб хули ), при това съвсем справедливо защото точно тези отнемат неговото жизнено пространство и това е не само расизъм но и геноцид, та тези немогад дори да ПИШАТ ...Дори без пунктоация ! Ясен ?

42

Someone

преди 12 години

Kum komentar 2.Eto edin primer za tova kak vseki tursi vinata v drugiqt i drugite, a ne da se zamisli kakvo shte moje da podobri sam na sebe si i na decata si . Tova che ima deca bez roditeli i izostavane , i dori che sa bili ciganeta , romi i tem podobni ne dava pravo da zloradstvame , ili da kazvate koi kakvo mu se polagalo . NE ZABRAVQITE 4E TEZI DECA SA NASHETO BUDESHTE , TEZI DECA IMAT NUJDA OT VNIMANIE I NAGLASA TAKA KAKTO NASHITE DECA .NAPRAVETE DOBRO ZA DA VI SE VURNE DOBRO !!!

41

Анонимен

преди 12 години

Ами след като непреценяваш хората по техните белези, без значение какви са - умствени, религиозни, национални си *** !Ти сигурно така си решавал и уравнения по-математика, без да преценяваш известните но търсиш неизвестните! Клоун..

40

Европчанин

преди 12 години

Нека Бойко Борисов - бащицата да стане такъв в истинския смисъл на думата на 2-3 такива мургавелчета, Цветелина Бориславова да им сменя памперсите, Росен Плевнелиев - още няколко в богопомазания комплвкс от затворен тип дето заради децата му не го заменя за резиденция Бояна да се интегрират с мургавелчета отрочетата на държавния глава, па ние ще си помислим по-подир за приемни грижи...

39

мила

преди 12 години

Разбира се, че е важна! Аз не преценявам хората по цвят на кожата, етнос и вероизповедание. Когато обаче видя толкова неграмотно написан текст не мога да си помисля нищо хубаво за автора. Това е. Следователно се замислям с какво той се различава от тези, които хули?!?!

38

Анонимен

преди 12 години

Защо триете кометари бе Българомразци ? Народе, докараха ви дтам че да искат да им гледате *** !!Виде да изнемогвате и да нямате деца, но да гледате ***!!

37

Анонимен

преди 12 години

И 5 000лв. да ми дават заплата, аз *** в моят дом няма да вкарам !Само луд и ненормален човек, би си вкарал *** в къщата...Това е дори против природните закони!

36

33

преди 12 години

33 не се заблуждавай

35

до 33

преди 12 години

Абе наивник и в Румъния са си румънски и пак проблеми и в Словакия са си Словашки и пак проблеми и в Сърбия и на оня свят сигана си е ***.

34

Анонимен

преди 12 години

34-ti, ереино, когато ви се каже истината и сменяте темата, сега пунктоацията ти била проблема ?! WTF ?! Не е вано толкова дали има пунктоация нещастнико, важно е съдържанието !

33

мила

преди 12 години

Диди, тези три думи далеч не са причината да напиша, че си неграмотна. И вторият ти коментар напълно го доказва. Погледни си пунктуацията. Разбира се, това не е темата. Всъщност ти какво би предложила?

32

до 19

преди 12 години

Проблемът на българите не са ***, а това че *** са ни български ***.ако ти стиска да схванеш какъв е проблема

31

Анонимен

преди 12 години

Трябва да задължат родителите, чиито деца са настанени в домове, да плащат издръжка. Издръжка за дете да е равна на 1/2 от МРЗ, разделена поравно между двамата родители. Да се предвидят и кои родители ще бъдат освободени от плащане и при какви условия, за да не се злоупотребява. Неплащането на издръжка да санкционира строго, вкл. лихви при закъснение, обществено-полезентруд, а при отказ за полагането му - затвор.А в затворите право на добри условия да имат право само трудещите се.

30

rumen221

преди 12 години

Националния ни интерес е ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!(лекция за политици)ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В ГЕРБ - ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА АСОЦИАЛНИТЕ ОБЩНОСТИ Е НЕОБХОДИМО РЕГЛАМЕНТИРАНО СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО В ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯПри днешната 97% бедност е КРАЙНО НАЛОЖИТЕЛНО:1. "СЕМЕЙНО подпомагане за отглеждане на дете", да се плаща само за първите три деца и САМО ДО НАВЪРШВАНЕ НА ТРИ ГОДИНИ от най-малкото - 90% от заплатата (за безработните от МРЗ), но не повече от средната... - ТОВА СЕ НАРИЧА ДЕМОГРАФСКА ПОЛИТИКА!2. От четири до седем години, трябва да се плащат само "Средства за социална интеграция" по 1/3 от минималната пенсия, за всички деца посещаващи детски ясли и градини. Пари "на ръка" да се плащат - само при доказана невъзможност децата да ги посещават. - ТОВА Е ИНТЕГРАЦИОННА ПОЛИТИКА!!3. От седем години, до завършване на средно образование (безплатно по Конституция), за всяко дете да се плащат само "Средства за образоване" по 2/3 от минималната пенсия, които се плащат само при посещаване на училище...! - ТОВА Е ОБРАЗОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА!!!4. Социални помощи не по-високи от минималната пенсия от 136 лева, която се получава за честно положен дългогодишен труд! Особено важно е Основанието за "Отказ от социална помощ". То следва да е безкомпромисно при "Отказ от заемане на предложено работно място отговарящо на ОБРАЗОВАТЕЛНИЯ ЦЕНЗ ИЛИ ПРОФЕСИЯ!!!- ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ!5. Всички общини Трябва да регистрират НЕЗАБАВНО фирми за "Облагородяване на общината", където с полагането на нискотехнологичен труд, необразованите и без професия безработни граждани, да си изкарват прехраната...!!!- ТОВА Е ПОЛИТИКА НА ЗАЕТОСТ!- Неграмотен се ограмотява за 6 месеца. При отказ без помощи и на трудовата борса...- За 3 месеца се взема професия... При отказ без помощи и на трудовата борса...- Имащия квалификация, но отказал работа отговаряща на квалификацията му - на трудовата борса... и на Жизнен минимум, от 65 до 135 лева..., защото 65лв. е гарантирания от държавата минимум, а 136 лева е минималната пенсия за честно положен труд - ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!6. За нерегистриран на борсата никакви помощи...!!! - ТОВА Е ОБЩЕСТВЕН РЕД !!!Ето това е комплексна, образователна и демократична социална ПОЛИТИКА....!!!Уорлик, натисни - Бойко, Дянков и Плевнелиев - ПРОСТО е да се направи, но само с ПОБОИЩА НАД ТИЙНЕДЖЪРИ не става, трябва и

29

Анонимен

преди 12 години

И 5 000лв. да ми дават заплата, аз *** в моят дом няма да вкарам !Само луд и ненормален човек, би си вкарал *** в къщата...Това е дори против природните закони!

28

До 28

преди 12 години

до 28. Хаха - а БХК а "Отворено общество а Сорос ?

27

АСИ

преди 12 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ,ВСИЧКИ *** ДА ГИ КАСТРИРАТ И ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН,ЩЕ ВЗЕМА АЗ ДА ГЛЕДАМ НЯКВО СИ ***,КОИТО ГО Е ПРАВИЛ ДА СИ ГО ГЛЕДА,ПАСМИНА ГНУСНА.

26

Анонимен

преди 12 години

Нито грижа за бебета, нито за деца, нито за ученици!!! Жена ми в събота води детето на анимационно кино: 9 лв. билет за възрастен и 7 лв. за дете! Също така плащаме по 550 лв. на месец детска градина, защото места в държавните няма! Да си заврат "грижата" нашите некадръни управници отзад!!!

25

Диди

преди 12 години

"длъжността", "приемен","преценяват" и "курсове" май това са думите заради който Мила ме нарече неграмотна.Съжалявам в бързината съм изпуснала някой букви,извинявам се на всички който обидени от моя правопис.За останалото обаче си държа на мнението.Има хора които си хранят котките с черен хайвер,други ровят по кофите, аз не обвинявам богатите и не съчувствам на бедните.Всеки знае него си,просто не искам парите от моите данъци да се дават на вятъра и да отиват в бездънния джоб на ***!

24

ivanina-j

преди 12 години

Както винаги сме скъпи на триците и евтини на брашното.Наливат се пари в приемната грижа/в което няма лошо/, но знаете ли какво ходене по мъките е, ако речеш да осиновиш дете?Мои познати чакаха 2год. ред.А изискванията?Задължитерно да имаш собствен имот с вътрешна тоалетна,декларация подписана от близките ти/брат,сестра/, че не са против.Значи, ако не си в добри отношения с тях не можеш да си вземеш дете и ако минат 2 години и не си успял да си осиновиш си губиш реда и пак отначало.