22

Анонимен

преди 12 години

и с малко по мек срама си е голям

21

ха ха буха ха ха ха

преди 12 години

С две думи от стъатията стана ясно,че така или иначе ще видим Шенген през крив макарон.А другото са герберски кьорфишеци.

20

Анонимен

преди 12 години

В България няма борба с организираната престъпност. Маргините, Доктора, Карамански, братята Илиеви и др. знайни и незнайни имена, са просто изпълнители.... днес командват всичко... --Пич, ти в коя година живееш? Погледни си календара! Как днес ще камандват всичко, като са мъртъвци!

19

Анонимен

преди 12 години

6, корупцията и защитата на границите са са две много тясно свързани неща! Няма европейска система за сигурност, която може да попречи на корумпиран граничар да пусне камиони с нелегални бежанци, цигари без бандероли, дрога и т.н.Ако границата ни с Турция е несигурна, това означава, че правим пробойна в цяла Европа. От Хелсинки до Лисабон!

18

Анонимен

преди 12 години

с 2 думи прости - НЕ СТАВА :)

17

Анонимен

преди 12 години

Ха сега да видим реякцията на нашето правителство--Да нямаш предвид еякулацията на нашето правителство, щото такава дума като реЯкция няма.

16

ati

преди 12 години

12000 bilgari rabotyat v holandiya pi6a vi ot tam vseki si raboti po edin normalen no truden na4in

15

Анонимен

преди 12 години

Говненцата, комантиращи статията явно не правят разлика между Шенген и еврозоната.

14

крадци

преди 12 години

много държави от ЕС искат да напуснат евро зоната ..а нашите тук се натискат...смях в залата.

13

искам реякция

преди 12 години

Ха сега да видим реякцията на нашето правителство.Имаме подписан предпресъеденителен договор испълни ли сме техническите критерии които сме поели като ангажимент а не ни пускат в шенген.Ами като не си изпълняват договора да си отворим АЕЦ Козлодуй поне така ще сме квит а и имаме нужда от него.ИСКАМ РЕАКЦИЯ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО КАКТО ПРАВЯТ ВСИЧКИ.Нямаме какво да губим.

12

Анонимен

преди 12 години

*Амстердам, а не Амстредам

11

Анонимен

преди 12 години

Всъщност Финландия не си е смекчила леко позицията-както пишете, а драстично си е променила позицията. С други думи позицията на Финландия е ДА, на приемането на България във Шенген. А позицията на Холандците е важна, ама когато не са напушени в специфичните кафенета за пушене в Амстредам хахаха

10

ехооо

преди 12 години

па ако смекчат и цената на "Финландията".....ше им пратиме Цецко да ги отърве от дрогата, и Боко да им барне магистралките

9

Анонимен

преди 12 години

В България няма борба с организираната престъпност. Маргините, Доктора, Карамански, братята Илиеви и др. знайни и незнайни имена, са просто изпълнители, докато идейната върхушка са много на високо кадри в бившето БКП, а днес техните деца и внуци. И понеже те окрадоха парите на държавата, днес командват всичко, дори пребоядисването от един цвят в друг им струва евтино...

8

анонимен

преди 12 години

Добре де - мароканец влиза от Гърция, возейки се върху моста на автобуса, гърмят снаряди, за да прикрият огромна сделка с оръжие на уж бракувани боеприпаси, всяка втора кутия цигари е контрабанда, западна Европа е залята с хероин минал през България, простотийте по време на изборите, министър на МВР шеф на предизборен щаб и още и още... За кое да ни "пуснат" и да ни вярват... Щом ние си искаме Тато, кифтаци, доктор хонорис кауза със 100 думи в речника, Европа ни не ще....

7

Цв.Цв.

преди 12 години

Финландския министър по европейските въпроси направо си плаче за доктор хонорис кауза!

6

Анонимен

преди 12 години

Абе тия за *** ли ни взимат?Какво общо има корупцията с опазването на границите?И от друга страна престъпниците и сега си минават без проблем през границите!!!Тия ни взимат за големи балъци само искат да ни доят а нищо да не дават.

5

За Витков!

преди 12 години

Е какво са смекчили!? Фактите са ,че няма да ни приемат и това е! Дали ще са 2-е или една държавите ,без пълно и единодушно съгласие нищо няма да се случи. Докато влезем в шенген ЕС ще се разпадне така ги виждам аз нещата!

4

Анонимен

преди 12 години

Хюндай Гетц на снимката - наистина колите едно време (преди няколко години) бяха по-хубави.

3

tarikat

преди 12 години

Дано и да НЕ ни пуснат ,докато не се оправи *** ни съдебна система!