105

хахаха

преди 12 години

*** народ - бедна държава.Турчина какъв бил, българина какъв..... човек е такъв какъвто родителите му го възпитат, а ФАКТ е, че само и само в България малките деца се отглеждат от дъртите баби и дядовци със дърто и неориентирано мислене, познайте какво се случва с тях. И пак го казвам *** НАРОД - БЕДНА ДЪРЖАВА!

104

Танерим

преди 12 години

111 коментара и нито един по темата , обичам ви смотани сте !

103

Анонимен

преди 12 години

ГАГО,ФЕРНАНДО ГАГО,ФЕРНАНДО ГАГО,ФЕРНАНДО ГАГО,ФЕРНАНДО ГАГО,ФЕРНАНДО ГАГО!!!! ФУТБОЛЕН БОГ И СЛЕДВАЩ НОСИТЕЛ НА ЗЛАТНАТА ТОПКА!!!!

102

1

преди 12 години

До 109 - те мечтаят колега защото са с болни мозъци отровени от пропагандата на ДПС. Ако са в Турция и там ще са последни прошляци както тук - не им трябват такива изостанали плебеи. Но виж че седят тук и не отиват там. Защото там трябва да се работи, там искат образование и интелект. А тук ги лъжат, берат тютюна на безценица и живеят от социални помощи.

101

до 103

преди 12 години

Ти си поредния Ако не знаеш, турчина е най-лицемерното животно. Пак се възхищавай на българските ***. ***! Когато си живял 20 години сред тази турска *** както аз, тогава ще пееш друга песен. Турчина иска тук да е турско, не българско. За това мечтае--един ден тук да е Турция. *** скапан!

100

до 105

преди 12 години

те и гърците са комплексари с 400 години турско робство. Я ми кажи защо ви мразят най-много от всичко на света? Я ми кажи защо няма джамии в Гърция и да има менарета да безпокоят населението? Я ми кажи какво ще се случи на турците в центъра на Атина ако си разпънат пред някоя джамия( която я няма) черджетата и започнат да се гъзят на плочките пред нея както в София на 20-ти май?Аз да ти кажа-ще има запалени черги там от метнати коктейли "***"Ще има много пролята анадолска кръв.

99

Ya istiklal ya olum

преди 12 години

За мен бъгарите са най голеите *** в света но ги харесвам въпреки това с нещо което не може да се похвали друга държава!МНОГО СА ВИ ДАЩНИ ЖЕНИТЕ ЕВАЛА МАШАЛА АШКОЛСУН КОМШУ

98

do 102

преди 12 години

Горд, ние и нашите душмани си псуваме, споко. Изливаме всеки ден помия по Цецко, Боко, Гея, Еферндито и Мавъра. Но защо пък да не се изкефим на една победа на християнска Хърватска срещу мюсюлманска държава която ни е била душманин 5 века? Защо?Аз пия от кеф 3-та ракия че нашите турци сега пикаят газ от злоба и безпомощност затова че са ги пребили хърватите..понеже те се имат за турци, а не за бг граждани от турски произход. Понеже за тях Турция е тяхна Родина, не България.Боли ли анадолци ..?

97

Турчин

преди 12 години

3.Очаквам много минуси, все пак българинат е комплексар но не се сърдя всеки с подобно минало от около 500 години би бил..айде със здраве :)

96

Турчин

преди 12 години

1.Територията на Турция е 97 % Азия 3 % Европа за това няма какво да се спори по-въпроса географски погледнато, НО Турция за разлика от България има лоби в целия свят и именно за това се води към Европа (по-точно там където сама си избере)2.По-темата - няма база за сравнение футбола между Турция и България, няма да изреждам примери поради липса на символи, само ще вмъкна де е пародия да има над 100 коментара от хора която страната им е на последно место в квалификационните групи за европейското

95

Анонимен

преди 12 години

Потресох се, когато отидох да видя българската църква във Фенер тя в момента се ремонтира, защото се е напукала и може да се срути всеки момент. Попитах кой финансира ремонта, с очакването, че това е българската държава. Нищо подобно! Оказа се, че ремонтът се извършва със средствата на централната община, която е горе-долу голяма колкото София. И кой, мислите, че е отишъл да го издейства? Отишли в общината български турци изселници и казали: Нашата църква се руши казали са нашата църква.

94

горд

преди 12 години

Ей ама горд съм,че съм българин.Велик народ сме!Това каква радост настава като чуем,че турско семейство е загинало на пътя,пък ако може и малки деца да има направо супер.Ето и сега Турция паднала на футбол-ей радост забравихме да се оплакваме от нашите БЪЛГАРСКИ душмани.Няма какво предопределени сме да водим народите към светли бъднини.

93

1

преди 12 години

Тези които тук се пишат "турци" всъщност са ислямизирани българи. Етнически турци останали от робството тук в България отдавна няма. Претопени са сред българи и ***. Истинските турци живеещи в Турция са толкова различни от тези самозванци тук, че там и тук ги презират като някакви объркани хора.

92

Анонимен

преди 12 години

турция се класира,въпреки загубата,те пуснаха нарочно на хърватите

91

dnes utre

преди 12 години

Bulgari pytuvaite na Zapad, otvoreti si ochite i syrcata za polojitelno mislene i estetikata vyv vsichko koeto pravite i togava shte napravite hubava Bulgaria. Sys rasizam i chalga samo na opashkata shte stoite.

90

Папликан

преди 12 години

До 94: Малко трудно ще успееш да промениш мисленето на футболните фенове. Нормално е да има закачки, когато някакъв антипатичен за да ден фен отбор загуби (какъвто без съмнение за 99% от българските фенове е турския) е нормално да има заяждане. Влез във форум след мач ЦСКА-Левски - същата работа.

89

vidiah

преди 12 години

Парадокс.Българските турци от България в Западна Европа като отидат се правят вче не познават българите и неговорят български, а ползват привелегията, която благодарение на България могат да са в Западна Европа.Натуралните турци от Турция се държат супер с нас българите и се радват като разберат че сме от България. Преди имах отрицателно мнение за турците, явно на база нашите турци. Но сега съм по-положително настроен към нашите южни съседи. Sorry но това е истината. Да сте живи и здрави

88

АШИМ

преди 12 години

ЕЙ,МНОГО *** ИМА ТУКА ЕЙ

87

Анонимен

преди 12 години

ако бях прочел първо коментарите, никога нямаше да се сетя, че новината е свързана с футбол. За съжеление в тези коментари няма нищо футболно, дори градивна критика върху очевидно невървящата игра на турците няма. Само расистки коментари и директни обиди. А как бяха добавени в темата албанците и сърбите, Бога ми незнам. Всички сме хора, не го забравяйте. Футбола е създаден да обединява хората и да ги забавлява. Загърбете тези различията по м/у си. Ако не ви харесва 1 отбор, не пишете за него.:)

86

Анонимен

преди 12 години

ТЕОРИЯТА ТИ Е АБСУРДНА,КАКВИ МОМЧЕТА ЗА ВСИЧКО ВЕ ТИ ЛИ СИ ИЛИ СИ СЕ НАПИЛ С СПИРТ НЕЩО?СЛЕД КАТО ТУРЦИТЕ ПРИСТИГАТ НА БАЛКАНИТЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ СА БИЛИ ИСЛЯМИЗИРАНИ,КАКТО И ЧАСТ ОТ АЛБАНСКИЯ НАРОД...... КАКВИ ТИ СЕЛДЖУЦИ КАКВИ 5 ЛЕВА,ПРЕДИ ДА СЕ ДОВЛЕКАТ ТУРЦИТЕ НА БАЛКАНИТЕ АЛБАНСКИЯ НАРОД Е БИЛ ИЗЦЯЛО ХРИСТИЯНСКИ!!