346

малко българче

преди 12 години

вие "умните" *** смятате че първаноглу,станишев ,путин са по-заслужили от ИЦО да бъдат удостоени с тази "титла"?!станишев например,е писал дисертация на тема-униформите на съветската армия,путин намерил амфори в Черно море,дипломите им са подарени от партиите-майки.Българските университети са пълни с "учени ченгета,доктори,професори и академици"но само за българска употреба.Рядко има някой да е оценен извън страната.Не завиждайте на ИЦО,той направи повече за България от целия ви БАН!

345

ZLA

преди 12 години

***,нидейти така!Стоичков знае перфектно испански, а също руски и английски!

344

муспи

преди 12 години

Стойчков е голям учен, но не забравяйте че и в БАН има голями учени - майката на Станишеф, доктор българист, единствен случай в професията да не говори български. Има учени специализирани върху извънредно добре платената специалност - антисемитизмът в България и борбата с него. На тази кълка те са направили състояния, а има и други ниши - антисемитизмът преди и сега, спасяването на българските евреи не може да прикрие предаването на тракийските или македония жертва на българскъия фашизъм.

343

М.К.Р.

преди 12 години

Е затова сме на това дередже !!!!!!!!!

342

Пешо

преди 12 години

Очаквам Цветан Цветанов да го наравят композитор!

341

Анонимен

преди 12 години

помните ли тоя индивид стоичков как беше си сложил син буркан на джипа и каквпо стана?В друга държава отива в затвора а тука го правят доктор?Не,не тая държава не върви на добре....ама хич..!!!

340

ОХУ БОХУ

преди 12 години

Тоя имали основно егати държавата

339

митака

преди 12 години

Да вика при него и Пенев-главен асистент,ще измислят и сътворят чудеса..........Баси смеха-ха-хахаххахаххахха

338

артемида

преди 12 години

До 258: Да, завършила съм университета, но не считам, че съм се провалила. По времето, когато аз учих, дисциплината и изискванията бяха такива, че малка част от сегашните мутирали елементи като теб, могат да издържат. Напротив, един качествен университет дава не само знания в дадена област, той възпитава дисциплина, отговорност и много други важни качества.Доразвива ума по специфичен начин. Този ***, както и ти нямате място там.

337

Arven

преди 12 години

Че е футболен гений и талант - спор няма! Но пък Доктор Хонорис Кауза...тъпо, тъпо! Сигурно е отличен за оромен принос към развититето и разпространението на българската псувня по стадионите като средство на премахване на стреса...:-)

336

ммма

преди 12 години

Следващата седмица и аз -*** от 5 -ти километър ,ще ставам Доктор хонорис кауза на университета да им ... ***....Подкрепете ме с навирен палец.

335

даскал трътльо

преди 12 години

Едно време,в светлия комунизъм като си купуваше човек "МОСКВИЧ" му даваха и V разряд автомонтьор.Сега явно в ерата на управлението на просташката партия герб,като влизаш в партията ще им дават диплом за висше,а на особенно заслужилите,т.е. НАЙ-НАГЛИТЕ И НАЙ-ТЪПИТЕ ГАМЕНИ ще им дават доктор хонорис кауза или само доктор!ЕВАЛЛЛА!

334

иванчо

преди 12 години

имаше един лаф за едновремешните партизани,които станали висшисти/АОНСУ/без да имат и средно образование.....Ами нищо ново ,както виждате!Тоя ***,който никой никъде не поиска и който така щедро псува "всичко българско и родно"вече е "професор"Пада ни се!

333

Христина

преди 12 години

Какво повече трябва да ти причинят, българино, та да се надигнеш от дупката, в която си се скрил от страх?! и търпиш, и търпиш...Алчни простаци те управляват, *** футболисти получават титли "Доктор...", безхаберни лекари те "лекуват", данъци плащаш - здравна система нямаш...Храна,работа и здравно осигуряване може да нямаме, ама МАГИСТРАЛИ имаме - стига ни толкоз...

332

Анонимен

преди 12 години

След великата стъпка на ПД следва още радост за майните....правене на стадиони : Мамата 1, Мамата 2 и Мамата на Мамата за 25 000 човека дет ще крещят весело "маматаааа" по мамите дет се петлявят по терена... Аз се чудех що точно у Пловдив то щото майна и мамата са почти еднакви по звучене...Та пловдивския ...мамата на мамата... земете го закрийте от срам

331

Анонимен

преди 12 години

Всеки гербер - доктор! Всеки доктор - пожарникар!

330

до 330

преди 12 години

и какво общо има Стоичков с това? Пази Боже сляпо да прогледа!

329

уики

преди 12 години

Доктор хонорис кауза (на латински doctor honoris causa, доктор по заслуги) или почетен доктор е звание, което се присъжда от висше училище за заслуги към развитието на науката, образованието и изобщо на културата или като жест на добра воля при посещения на високопоставени политици, навършвания на кръгли юбилеи на изтъкнати общественици и под.Почетната докторска степен се дава без за целта да се минава по обичайния академичен път (обучение, преподаване, полагане на минимуми и други изпити, дисертация). Тя има символична стойност.

328

ПУ, Пд университет

преди 12 години

Еееей, тези ,учените от Пловдивския университет ПУ много рано изкрейзиха! Та дори по-рано от Югозападния университет Благоевград, където фолкпевицата Райна завърши цели 3 висши образования, ама не я напарвиха декан или зам.ректор по учебните въпроси заради нейното ученолюбие! Г-да от Академичния съвет на ПУ, нали сега всеки учен с що годе нормално културно равнище ще бяга ог тази титла, давана от учените пловдивки глави като дявол от тамян! Остава сега да наградите със същото почетно звание тричленния състав на ВАС с шеф Ю.Ковачева и петчленния състав с председател Г.Солакова (жената на внука на шефа на МВР по времето на Тато ген.А.Солаков) за проявено гражданско съзнание и смелост да върнат на работа шефа на Софийскя апелативен съд генерал В.Пенгезов! Ама злите езици говорят за 700 хил.евро! Може да отличите и Сергей Станишев с това почетно звание заради заканата му Касиране на изборите за президент и кметове до дупка! Или Трактора заради смелостта му да кандидатства за президент под надслова Малко, ама силни!

327

Витяз

преди 12 години

Тези пак се изгавриха. И без това безпросветността стана норма с идването на власт на разни пожарникари и физкултурници; нищо чудно, че я легализират, присъждайки и научно звание.