263

Анонимен

преди 12 години

265Точно така.Нека ги *** сега тези *** провинциални балъчета.Гласувахте ли за ГРОБ шушумиги.Гласувахте.Е сега ми яжте наденицата бастуни!

262

Кифла

преди 12 години

И яз сам студенкаааа, хихихииихиии, и яз че ода у софиааа....чекайте ме пичовииии и че ми купите ле коула или гоув

261

Анонимен

преди 12 години

Нали 80% от студентите гласуваха за кандидатите на ГРОБ!Ето това е благодарността на Тиквата към тях!Сега ДГД!Ако друго правителство си позволеше такова рязко увеличение на таксите досега да са започнали стачки!Но нали са Му симпатизанти -траят си Още веднъж ДГД!

260

цената на успеха

преди 12 години

Много от студентите стават такива между другото и затова на тях трябва да се искат пари. Тези които искат да научат ще намерят начин да си платят таксите, но те са и тези, които ще карат преподавателите си да знаят. Време е да се разбере, че безплатен обяд няма и висшето образование не е задължително и трябва да стане призвание основно за можещи и знаещи. На който му е скъпо да не плаща, а който в БГ не намира кой да го изучи - да ходи в чужбина, където си иска, но стига да му стиска.

259

Анонимен

преди 12 години

На ви Боку :) Волен нали беше луд и за него НЕ трябваше да се гласува. Трябваше за ГРОБ, Кунева ( Пръмова) и Калфин - те са нормални. Ето ви сега управление от НОРМАЛНИ.Нали в крайна сметка това искахте

258

аххахаха

преди 12 години

само в българия може да вдигне цената на нещо което е напълно безмислено , образование в бг - голям виц ,

257

259!

преди 12 години

Не е омраза,скъпи!Но вие сте тези,които главно гласуват за тези,които сега ще ви спукат дупетата!

256

Анонимен

преди 12 години

няма кво да скачате, бате ви моню ви намеква хич да не се хабите да учите, ами тутакси да почвате да работите след гимназия, че да има кой да плаща осигуровки

255

Студент

преди 12 години

От къде тази омраза към студентите?! Все едно ние не сме българи, а сме някакви от друга планета! Г-да и г-жи, които много се ежите, вашето поколение разсипа България. Мутрите и разните "бизнесмени",онези с дискотеките, които толкова бълнувате са ваши връстници, а не мои. Онези в министерствата и разни ректори, декани и прочие също са от вас! Ние сме жертва на вашето слабодушие и грешки! Значи ли, че ние трябва да кажем:"Никакво повишение на заплатите!", защото много от вас се правят, че работят

254

ZLA

преди 12 години

Да вдигат!И още даже!То не бяха Нов български,Стар Български и всякакви университетчета се навъдиха!И не им достигат студенти вече,та и с тройка влизаш в елитни специалности!И излизат после калпави специалисти.Ама за калпава държава-калпави специалисти!И пак гласувайте за ГЕРБ!Успех в живота!!

253

NRC

преди 12 години

Бойко убива България.. и българските студенти и техните преподаватели не са изключение

252

Анонимен

преди 12 години

Входът е повече от широко отворен, изходът също. Фиктивни рейтинги на университетите, от които никой не се интересува. Дипломи от що годе сериозни университети и от разни образувания, които дават знания на ниво кръжок, са напълно равнопоставени. Възможностите за работа и кариера зависят единствено от връзките на семейството. Няма и никакво значение къде, какво и как си учил. Какво друго му остава на един млад и амбициозен човек, освен да бяга, колкото му държат краката.

251

Анонимен

преди 12 години

Да вдигнат таксите но университетите да водят студентите на РЕАЛНА ПРАКТИКА по предприятия където да работят 1-2 месеца а не само да ги заведат(даже някои и това не правят) да им покажат предприятието и хайде кой от къде е. Най-много се учи от практиката а не от учебниците били те написани и от професор дори ! Аз бях студент и университетът не можа да ни уреди нито 1 стаж само ни викаха преподавателите да ни разпишат книжките отзад че сме били на стаж и толкова а сега пари искат НЯМА ПАРИ

250

Анонимен

преди 12 години

Широко отворен вход, тесен изход - това е, което липсва при нашето образование. Качеството отдавна отиде на кино - още с корупционната практика всеки да може да издава учебници за начално, основно и средното образование, без ден учителска практика. Сега я няма основата, какво надграждане? Малкото все още интелигентни деца напускат страната без връщане.

249

Shark

преди 12 години

до 246 Даа, знам че ще ме приемат, и не само в Канада. Защото освен че знам английски имам и доста добро образование, но няма да отида никъде зощото за разлика от теб аз тук не съм лузър. Лузърите гласувахте за ГЕРБ и сега ще си хапете гъзовете. Начело със студентите. Нищо лично, пожелавам и много късмет и успех в живота, но нека разберат каква грешка са направили. И то на инат!! То и за ината има една приказка, ама е малко нецензурна и ще ми изтрият поста, но ако държиш да я научиш щи ти я кажа

248

Анонимен

преди 12 години

И със 100% да ви увеличат таксите,ще си траете,защото Боко тиквата ви е пътеводната звезда в живота!Ето един дето знае само мамата с полукилийно образование стана доктор хон кауза1Така,че имате ли мангизи ,ръсете се и дипломата ви е в кърпа вързана!

247

Иван

преди 12 години

Пълна безсмислица е държавата да дава пари на студентите. В момента виждаме как се проваля идеята за социална държава - Гърция, Италия... Европа, САЩ. Навсякъде. А тука някакви безмозъчници искат още социална държава? ***!

246

Анонимен

преди 12 години

Който има пари, пак ще си купи дипломата без проблеми.

245

Анонимен

преди 12 години

И студентите подкрепиха ГЕРБ, така че да си траят!

244

Легендата

преди 12 години

Академичното образование не е за всеки. Това в България е някаква форма на изродщина. Време е нещата да се променят!