12

до 5

преди 12 години

Отворко, на такива като теб обичам да им казвам, че не са хич малко и българите които:- крадат ток;- крадат вода;- незаконно секат гори;- не плащат данъци;... да продължавам ли???Така, че малко да имаме съвест и доблест преди да нападаме толкова долно ***...

11

До Геро

преди 12 години

Стиха цъка минуси, ами си признай, че четеш само между редовете. Ето ти и извадка от ( besove ) Огънят е потушен окончателно около 08.30 ч., като при извършения първоначален оглед е открит трупа на 24 годишния Иван Чавдаров от Бургас, който е от ромски произход. По първоначални данни същият е загинал вероятно от задушаване, тъй като се намирал в помещение без прозорци. От пожара са изпепелени : къщата с обща площ около 60 кв.м., както и незаконно построени в близост постройки с площ от около

10

До 9

преди 12 години

Пише разбира се ти какво очакваше ? " Огънят е потушен окончателно около 08.30 ч., като при извършения първоначален оглед е открит трупа на 24 годишния Иван Чавдаров от Бургас, който е от ромски произход. "

9

Геро

преди 12 години

Бургас, Меден Рудник, ул. Ален макно в нея част се намират.

8

Геро

преди 12 години

Никъде не пише, че е бил ром. Комплекса е с население ~100-120k жители, от който 20% са от по цивилизованите роми. Ако някой не знае е най- големият комплекс на Бургас, въпреки че е на 4 км от града. Пожари стават навсякъде !

7

БиАДжи

преди 12 години

Точно така брат, не съм расист но те за ***, Саркози да не е по-*** от нас, като е казал, че само Хитлер може да ги интегрира.

6

Анонимен

преди 12 години

Утре може и деца да изгорят.За българите се чудите какви глоби да измислите, а за чаветата хич не ви е грижа.Накарайте и техните родители да им осигурят безопасни условия за живот.

5

БиАДжи

преди 12 години

Номер 3: Ква трагедия ве ***, тия се настаняват на общински терени или завземат на хората, секат дървета, свалят дограмите да се топлят, като не мислят, че без прозорци че им е по-студено като изгори дървенията :D Като започнат да живеят на собствена земя в собствени домове и плащат данъци като редовите граждани няма да ги дели никой ***.Единственото *** си ти тука,Беги на погребението, че те и без тва немат кинти за такова.

4

БиАДжи

преди 12 години

Една *** по-малко, не е хубаво да се говори така, но ...... повече след него да повлекат крак дай Боже.

3

Анонимен

преди 12 години

Анонимен *** номер 2,и в трагедията ли разделяш хората на етническа основа,*** продажно?

2

Анонимен

преди 12 години

До там води беднотията и простотията , особено *** безотговорност, простащина и безмозъчно съществуване.

1

Бургас????

преди 12 години

Най-хубавия град за живеене или за умиране?