232

alkapone

преди 12 години

виновни са управляващите понеже олимпийски и световен шампион е принуден да се занимава с глупости за да си храни семейството .Ако беше световен и олимпийски шампион в Америка или друга нормална държава щеше да има достатъчно пари за да не се занимава с тези глупости . всеки който е способен трябва да се маха от България и да живее там където заплащат труда както е редно . махайте се и не си губете таланта и живота.

231

Анонимен

преди 12 години

Че и помощ - пари иска госпожата (Боевска), а на зависимите кой да помогне ,пфу безочие.

230

мая

преди 12 години

стига с тоя бе! като е Боевски та какво! ***! ами да работи като мен за 400 лв и да го видим! писна ми да ги жалите!

229

Анонимен

преди 12 години

Ще приеме,ще приеме!И какъв е тоя *** ?Наш посланник?

228

1

преди 12 години

нищо не казват за нощните смени които е поел.

227

Анонимен

преди 12 години

Ако е мъжко момче и няма вина,колкото и да е трудно ще се оправят нещата.Но в никакъв случай този вид заглавия не му правят реклама.

226

jorko

преди 12 години

kofti za boevski no nqma da izleze ot tam ! ima zakoni za sujalenie 6te izgnie kato ku4e za tiq pusti pari svurshi mu jivota :(

225

Анонимен

преди 12 години

като иска да вади пари с дрога сега емоционалния шок ще му го направят *** шок в пандиза

224

Пацифист

преди 12 години

Aбе може ли някой да каже,КОЙ и ЗАЩО толкова се загрижи за общественото здраве на хората по света,че забрани и най строго инкриминализира разпространенито и употребата на вредните и отровни за хората наркотични вещества,като особено рискови с последствията от ранна, бърза и сладка смърт,а не се загрижи толкова за здравето на милионите работещи хора,принудени всекидневно бавно и агонизиращо да умират от много по страшните отрови на производствата в които работят или за хилядите работят или за хилядите невинни жертви на военните отрови?

223

Анонимен

преди 12 години

namazete mu na galabin med i maslo i posle mu daite maikite si, sestrite si i dawerite si bg sad.

222

анонимен

преди 12 години

Личи си по парите къде играе дрога или друг незаконен бизнес, и къде нещата са порядъчни. Помня репортаж по тв за едно момченце, което стана преди година световен по бокс. Скромно та скромно дете. Йордан Йовчев също води порядъчен живот. Няма да станат богати, но ще се радват на уважение. А другите- веднъж сак за дрога, втори път сак за дрога, на третия път *** се скъса.

221

Анонимен

преди 12 години

kato nosi kilata dosega ,be6e dobre ,sega reve i mu e lo6o.te v brazilia razdavat kufari palni s koka,cirkovete im nqmat krai!!!!!!!

220

Анонимен

преди 12 години

ШШШ пичове вие сеа като ви чета или се правите на *** или сте само факта че килата станаха от 9 на 2 з и после фанаха тонове кокаин говори едно че момчето си е изпяло сичко нали знаете че който продава тая стока с тонове има много пари отделно задържаха 200 души четете и ги навържете нещата за да организираш такава дейност тряа да работиш на държавно ниво сега ще подхвърлят момчето на вълците и ще си умият ръцете дано греша ама си мисля че дните му са преброени

219

до 226

преди 12 години

Ъхъъ!!! Там сега е пладне,ама пак може да се спънеш и да паднеш лошо,като ти се превидят звездите...

218

Анонимен

преди 12 години

Зъъъъъъъъъъъц..............сега сигурно го порят,а Вифо?

217

до Вифо

преди 12 години

Няма повдигнато обвинение,но бой и е*не не се връщат.Сега дори да го пуснат,надали ще пробва пак.А това че е шампион по щанги/абсолютно не-популярен спорт/не му дава свободия да нарушава законите.Специално аз,на наркодилър не мога да имам уважение,какъвто ще да е.В шок бил.........;)

216

Вифо

преди 12 години

Както винаги във форума коментират много озлобени и нереализирани хора, които злорадстват на чуждите несполуки и провал! Ами ако бразилските митничари не го бяха заловили ....Тогава какво ?Щяха отново пак да злобеят и да се чудят как така, едни преуспяват и забогатяват за кратко време само от вдигане на щанги и с честен упорит труд и бизнесменско постоянство,а други цял живот работят и умират бедни! Пък и все още няма повдигнато обвинение срещу Боевски !

215

Анонимен

преди 12 години

КУКууууу...!!!!

214

Анонимен

преди 12 години

изКууук..ал....

213

Анонимен

преди 12 години

ку-ку