68

Соломон

преди 12 години

Ако българското правосъдие не вкара целия този род зад решетките ще последват отмъщения и ще има още мъртви от българска страна. НАУЧЕТЕ СЕ ДА МИСЛИТЕ ТРЕЗВО ! Ако не знаете питайте някой с опит.

67

хахаха

преди 12 години

Ей това вече е забавно-крадливия клан да се оплаква,че му взели нещо.Че тия килими и перални как са купени,***? С крадени кредитни карти,порфейли и прочие.Не случайно половината ит *** фамилия е по затворите за кражби.Тия гнусни *** са и нагли на всичкото отгоре-смятат се за вечни и още не могат да разберат,че политиците ни са и к-ур-ви-отдавна са ги отписали.Взели са им парите,но вече *** са "бита" карта.И да реват, и да се оплакват-вече няма съчуствие,няма подкрепа...

66

Анонимен

преди 12 години

Едно е те самите да си казват "цар", "царица" и т.н., но мисля, че журналистите са виновни за умишленото и непрестанно насаждане на подобни глупости. Голяма пасмина са това журналята.

65

namjete gi med

преди 12 години

ciganica Kostadinka da si diri vestite u apertimentite na car Cwetan

64

Анонимен

преди 12 години

НЕКА НАЗОВЕМ ВИНОВНИЦИТЕ ЗА БАНДИТСКИЯ ПРЕХОД:Генералите от БСПЛЮБЕН ГОЦЕВ генерал от престъпната държавна сигурност кръстник на БГ мафиятаЦВЯТКО ЦВЕТКОВ генерал от престъпната държавна сигурностпризна че МАРГИНИТЕ са наши момчета,ние (БСП) ги създадохмеГ. ПЪРВАНОВ агент ГОЦЕ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ и защитник на РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ в БългарияАхмед Доган агент от ДСАлександър ЛиловАндрей Луканов узаконява антиконституционната партия ДПСЕмил Кюлев съветник на ГОЦЕ-гръмнат по-късноБорис ВЕЛЧЕВЛазар ГруевВ. Пенгезов

63

Bg

преди 12 години

До 71А може би е дукеса?

62

Анонимен

преди 12 години

костадинке,мини през гетото. ще си откриеш и пералната,и вонящите килими.разберете си се по роднински.

61

ivan

преди 12 години

Нека да стане и той едно нормално *** послушно давиди как живеят братята му

60

Киро

преди 12 години

Защо няма снимка на Принцеса Гергина - снахата, една изрусена ***, днес е била в Катуница. Тя е принцеса по брак за това титлата и е крайно несигурна.

59

Анонимен

преди 12 години

Излагате се вече ***.а му стара.... толкоз гордо го заявявате това "царица", "принц" мринц, че ... кажете си направо мангалина Костадинка и мангалин Ангел

58

69

преди 12 години

е нема как да не го ползвам този номер правете секс, а не война 69

57

Анонимен

преди 12 години

Допреди дни, когато адвокатът на фамилията посетил имота заедно с царицата и сина ѝ принц Ангел, покъщнината била на мястото си, но сега я няма. Липсвали и дрехи на Рашкови.Някой ги е взел, ще се оплачем в полицията, категорична е Костадинка Рашкова. Хахахах взели са ги е "херцога" и 'вицеканцлера' - братчедите, дето живеят на 10 кащи от тех. Уж рода пък се крадът един друг е това е типично цигънска работа. Да събират каквото е останало, че сенатора и регента на мешарето също са гладни.

56

ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕД

преди 12 години

Dnes.BG,ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ НАРИЧАТЕ ЦАР<ЦАРИЦА<ПРИНЦ и тем подобни.*** може да кажат че им е изчезнало и 7 тона злато,два танка и 6 ракети томахоук,както и 5км железопътни релси и 50тона оголен меден проводник.ЕДИНСТВЕНИЯ ДОБЪР РОМ Е С КОЛА<ЛИМОНОВ СОК И ЛЕД!!!!

55

БГ

преди 12 години

Стига сте ни занимавали с тия *** бе!

54

ПИСНА МИ

преди 12 години

Добре де,сега ли чак се стигна до тези мерки?Едва ли е имало човек дето незнае за какво става въпрос.*** като се надигна народа почнаха да замазват очи!Тая продажна гнусна *** и сина и *** какво изобшо правят на свобода???Не ли и е мястото в Сливен!А ония *** седи в ареста само и само да го опазят,не защото е престъпник!Няма закони в тая държава и това си е!Щом като чакат народа да се надигне за да си свършат работата,дайте тогава да се надигаме за всичко което не ни харесва!Гадове!

53

Анонимен

преди 12 години

А защо някои служби се размърдаха чак сега.И колко такива като *** Киро има още. Не е луд този дето яде баницата а този който му дава.

52

ppancho

преди 12 години

До 55 ми очевидно миризливи българи са откраднали миризливите *** вещи.Повечето протестиращи не е лошо да си скрият лумпенският произход.Мутрите им са също толкова гадни ,колкото и на М*****а.Мязат на алкохолизирани фашисти и ***....само мязат -иначе може би са мн свесни хора-сори...имате си кръвна вражда,какво об'о има нацията не мога да разбера?Какво общо имаме ние с подобни селски вендети.И аз не харесвам *** ,но и вие не сте стока,ама никак

51

ppancho

преди 12 години

До Атила:Защо така крайно?Принципно споделям възгледитети,но тази агресивност отблъсква много.Прочее,ти ли си този ,дето отвлече рейса.?

50

Лора

преди 12 години

До Цар Симеон: Хахахахахаха :-)))))))))))

49

атила ли си, катила.

преди 12 години

хахаха! Лудите се събудиха!