34

gdobranov

преди 12 години

За мен това, че са намерили тракийски оброчни плочки, е по-голямо престъпление от евентуалното намиране на цветни метали. Това са безценни артефакти, за които ние, българите нехаем, но които будят възхита у всеки средно-образован човек навсякъде по света. Жалко, че българите не можем да оценим богатствата на земята, в която живеем. А те не са цветните метали...

33

Анонимен

преди 12 години

28, не съдебната система събира доказателствата, а ведомството на Цуцко. То и затова съдебната система не може да си свърши работата от бая време, щото същото това ведомство или опорочава процеса на събиране на доказателства, или не събира доказателства, които да имат пряка връзка с делото.

32

Анонимен

преди 12 години

Ebatova kato se pojavi na ekrana i smenjam kanala....

31

Анонимен

преди 12 години

A kakvo kazva Mangoljuba Ebatova ot BTV po sljuchaja ..!!!!????

30

Пенка Питанката

преди 12 години

Каква е разликата между незаконните палати на един *** цар и законните хотели по брега на морето на българските велможи?

29

maliii

преди 12 години

"...две дела са заведени срещу фамилията Рашкови.." абе джурналиста....фамилията Рашков физическо лице ли е ...юридическо ли е ....??? бегай бегай...големи джурналя се навъдиха в българската джурналистика

28

da ve

преди 12 години

Следват,....жълти павета ,щото има връзка със 20годишните управници !

27

Анонимен

преди 12 години

Най - мого да получи някоя условна присъда със споразумение. Един вид: Признай се за виновен и ще получиш най-ниското наказание, понеже ние от съдебната система сме толкова некомпетентни, че не можем да съберем достатъчно доказателства, които ще издържат в съда. Така и двете страни ще са доволни, ти с ниска присъда, и ние че сме свършили някаква работа.

26

Анонимен

преди 12 години

"Той изтъкна, че всеки има правото да решава къде да живее, но в случая държавата е абдикирала от задълженията си и не може да изпълни едно конституционно право на семейство Рашкови." ОТКОГА ТЕЗИ ДОКАЗАНИ *** РАШКОВИ ИМАТ КАКВИТО И ДА БИЛО ПРАВА! ПО ЗАКОН, АКО 2-3 ЧАСТИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО НЕ ТЕ ИСКАТ, ТО ТИ СИ ДЛЪЖЕН ДА СЕ ИЗНЕСЕШ! А КЪДЕ - ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС, ЗАЩОТО ВЪПРОСНИТЕ ГАДНИ, ДОЛНИ И МАЗНИ *** - РАШКОВИ, ВЕЧЕ НИКЪДЕ НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕТИ ДОБРЕ. САМИ СИ ГО ИЗП

25

zeddd

преди 12 години

Защо държавата ще откупува имотите на един престъпник, които са построени с нечисти пари??????????????????? Вие за конфискуване не сте ли чували?

24

ne sme balami ;-)

преди 12 години

Днес защитникът отново лансира идеята, че държавата трябва да откупи имотите на Кирил Рашков или да намери купувач за тях, за да се разреши проблемът в Катуница.Znachi, darjavata da plati na Kirlivia car za kradenoto i nezakonnoto a chast ot sredstvata koito kirlivia shte poluchi shte otidat v djoba na zashtitnika.Skapana darjava e tova Balgaria ! Tarikati v cherna nosht vitaiat v tazi strana

23

ЛИНЧ!

преди 12 години

Държавата не защити конституционното право на Ангел Петров да живее , а тоя продажен *** Марков ще ми говори за конституционни права на *** Рашков!

22

Анонимен

преди 12 години

Тези дни босфор ТВ и бенатуглу се активизираха отново в защита на киро *** и неговата фамилия.Българи, не гледайте турските сериали и протурско-*** телевизия БТВДа се научат да бъдат обективни - а не Българите пияна и дрогирана тълпа, горкия киро ***.Бенатуглу да не се появява повече.

21

do 20

преди 12 години

Shte shibash maika si

20

RASHKOV MLADSHI

преди 12 години

EIIIII BALGARIIIII SHTE VI SHIBAMEEEEEEE B.OIKO E S NAZEEEEEEEEE PAZETEEEEE SEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!1

19

някой

преди 12 години

До: номер 15Аааа, ама не съм съгласен! Как така *** да не издават фактури? Я *** на Илиенци!Ако поискаш, и за изтребител F-16 ще ти издадат фактура, само да си платиш!!!

18

някой

преди 12 години

До: ХейтърКак къде? В Гуантанамо, естествено!

17

някой

преди 12 години

Еми много ясно че ще има тракийски плочки. Нали е цар! Тези плочки са от тракийска гробница. Тоест, те са от гробницата на неговия пра-пра-пра... дядо!Държавата, ако е истинска държава, трябва да му вземе всичките имоти, а не да купува, той няма и за 5 лева законен имот тоя дърт ***!!!

16

Хейтър

преди 12 години

В Катуница не го искат Рашков, а къде го искат?

15

до номер 6

преди 12 години

адвокатът на рашков ако ме питаш е намерил БАШ полезния ход - взема пари от *** в брой, а *** не искат фактури, нито издават. въобще не го мисли въпросния адвокат..