90

ех,дечица

преди 12 години

От 1988 г.митарствам по най-богатите страни на Майката Земя и до сега не съм срещнал щастлив емигрант.Не поставяйте знак за равенство между пари и щастие.Който не се е мъчил с шведска съпруга като мен,няма да разбере....дълъг разговор.

89

Анонимен

преди 12 години

kadarni kradci kato cherepa parvi tr.da sa na vajeto takiva na besilkata ili v belene.te sami znaia che sa za tam .

88

Анонимен

преди 12 години

Васил Божков къде е... вие даже нямате право да го коментирате, просто не сте му от класата(или близо до нея). Вместо да плюете, трябва да се вдъхновявате от чуждия успех....но..... вие сте тесногръди.И за това ще си мизерствате. Желая му успех в битката с БДЖ!

87

spravedliviq

преди 12 години

abe na toz nqma li koi da my prasne 4erepa?takiva kato nego pogybiha balgariq!!!zar4e.... p.s.za6to vi e strah da my napi5ete prqkora be jurnalisti4eski mi6ki???

86

zzz

преди 12 години

до 87Защото си *** - обратен ***.

85

Анонимен

преди 12 години

a be choveko,mnogo si gnusen!!!!!!!

84

до 76

преди 12 години

Виж сега в Дания който нищо не може да прави получава 1600 Евро .Ти си глупавия не се изказвай неподготвен мамино синче!!!

83

До 76

преди 12 години

Не става въпрос дали човек има умения-този,който ги има в повече печели по-добре-да,но на Запад и на по-обикновения човек му е осигурено оцеляването поне!

82

edna balgarka

преди 12 години

cqla evropa e zategnala kolanite ,samo vie komynist4eta kakvo mrankate .vali garmi va6ite pensii makar i malki idvat vseki mesec .pitaite mladite kak jiveqt ,kato im izbirahte godini nared va6to bsp .na tozi hal sme ot godini ,kakvo mrankate sega .

81

Даола

преди 12 години

Десетина такива частни фирми могат да сринат икономически държавата - къде блее това правителство.

80

Анонимен

преди 12 години

10 години преди Октомврийската революция, тези заради които и била тя са били предупредени, че ще бъде нещо страшно. Е, никой не си е взел поука и тя наистина е било нещо страшно. Същото ни чака и нас.

79

иван

преди 12 години

*** и БДЖ преебаха бърза помощ и БАН и въобще целия народ.Боко Тиквата и американския му покровител *** Уорлик закопаха България.България беше,ние не сме държава а най обикновена колония.Все по зле и по зле.

78

Анонимен

преди 12 години

Все пак догодина излиза нов модел бугати, какво по-хубаво от това да си го купиш с лихвите които ти дължи бдж...?

77

Анонимен

преди 12 години

Далаверката излиза вече наяве:)))) След като спечели лот след лот на магистралките, сега вече и в БДЖ:)))))) Нищо случайно:)))

76

куреец

преди 12 години

Я кой искал да си напазарува товарните превози на БДЖ. Врътки, далавери, кражби, а народа му *** отгоре, а той си мисли, че шоколад вали.

75

До 62

преди 12 години

Веж сега време е вече да погледнеш истина в очите! А истината е че не държавата, не предприемачите в България, не чуждите компании развиващи дейност в нашата родина и т.н. са ти виновни, че ти живееш лошо, че не изкарваш повече пари от другите и т.н. Проблема си е изцяло в теб - ти си този които няма умения, няма знания, няма качества и т.н. за да успее в живота.

74

Анонимен

преди 12 години

Връзки с организираната престъпностИмето на Божков се споменава в изтеклата чрез Уикилийкс кореспонденция на посолството на САЩ в България. Заедно с Тодор Батков, Гриша Ганчев и братята Красимир и Николай Маринови Маргините, Божков е даден като пример за някои от най-известните връзки на българския футбол с организираната престъпност. Пак според изтекла през Уикилийкс информация, през 2009 г. временно изпълняващият длъжността посланик на САЩ в България Джон Ордуик в дипломатическа грама определя Божков като най-печално известния гангстер и констатира, че Божков все още е активен "в прането на пари, в приватизационните измами, в заплахите, в изнудването, в рекета, и в незаконната търговия с антики"

73

До 68

преди 12 години

Приятелю ти си толкова неграмотен, толкова с далече от тази тема, че въобще не искам да си губя времето да ти обяснявам какви глупости си написал.

72

Уорлик

преди 12 години

Харесва ми как Тиквестите унищожават славянските окупатори!!!

71

За Витков!

преди 12 години

Ба.ти държавата! Хубава си ни е страната ,но държава няма. Щом за 20 години никой не се хвана да проследи парите на въпросния господин, а към днешна дата той бил кредитор номер 1 за каква държава може да говорим!? Както твърдя винаги, ние сме бананова република. Но като гледам не само ние страдаме от политическата класа ,а целия свят. Дали ще доживеем деня в който лафа "убий политик, спаси света" ще стане реалност?!