35

new koz

преди 12 години

Пак хората са виновни, да сажалим бедните катаджи които са подложени на коропционен натиск, *** лицемери сложети си камери. И аз съм подложен на финансов натиск ама не крада и рекетирам хорта по улиците.

34

...Анонимка...

преди 12 години

Предпочитам да дам 20 кинта на катаджията отколкото 20 кинта на държавата и Симеон Дянков.

33

Безобразие

преди 12 години

Много ми се иска някой "умен" гербер да ми обясни "с думи прости" как си представя гражданин да подаде жалба, че са му искали подкуп от служители на КАТ. Същото като по време на изборите.... ето ви телефон, денонощен на МВР за подаване на жалби срещу шефа на МВР. Много демократично и "честно", почти като по ... болшевишки!

32

коко

преди 12 години

Мене пък ме спря катаджия в Бяла Слатина, въртя ме сума време за жилетка, пожарогасител и т.н., докато му "окажа натиск за подкуп" и като не му оказах такъв глоби на задната седалка за без колан съсед пенсионер на 81 години с 50лв. Шефовете му в Бяла Слатина и Враца вместо да го проверят, почти го похвалиха след оплакването ми, че добре бил спазил закона. И това, след оня национален скандал там, дето смениха лошите катаджии с добри Вероятно са сменили лошите с "наши" и толкоз- КАТ не се променя

31

Анонимен

преди 12 години

"Тридневна акция хвана четирима"За 3 дни само 4ма?Егати акцията!

30

Анонимен

преди 12 години

Тея ушаци кат *** бе,все невинни и онеправдани.

29

Анонимен

преди 12 години

predi akciata ne e li imalo predlagane na potkupi ?

28

Ицко

преди 12 години

Да бе- и ушевите са се дърпали от бакшиша...по-скоро им се е видяло малко; а човеко нямал повече пари...

27

рекетьори в униформи

преди 12 години

Че то шофьорите колкото и да се мъчат да спазват правилата за движение,условията и възможностите по пътищата са такива ,че пътните полицаи могат във всеки шофьор да видят само нарушител които лесно може да им бъде законова"плячка" с неосноваелно измислените тежки санкций и доброзорен "дарител"към проявилите загриженост за сигурността му, за да си спести главоболията ,ако познава потресващо мудната и ужасно бюрократична машина на КАТ!

26

Анонимен

преди 12 години

Пьрвото е че тези които измислят ненормалните глоби и ненормалния правилник много добре знаят, че ни вкарват в руслото на ,,взаимопомоща,, катаджията ми помага и аз сьм доволен и никога няма да го издьня --второто е ,че аз като човек на рьба на изнемогата трябва да сьм ненормален да предпочета да дам на дьржавата 500 лв и да вися 5--месеца пред кат както и ми се случи един пьт ,а не да си стиснем рьцете с катаджията...Досега никога не сьм давал подкуп и никога не са ми искали !

25

скептичен

преди 12 години

и сега кво прайм

24

Емигрант

преди 12 години

aide aide na 20 vzemat pari na 5 ne vzemat i nakraq pak v shofiorite problema da be da

23

до gesha

преди 12 години

...ми няма да караш с 50 лева в час, бе, карай с разрешената скорост! Ако си *** шофьора и ти се дават 20-левки за фиш можеш и с 20 км над ограничението. Аман от бързаци, дето се опитват да те изхвърлят от пътя, за да стигнат една кола преди мен до светофара!

22

честен кестен

преди 12 години

Браво ,браво. Аз отдавна съм решил да не ги храня, защото така или иначе са бюджетни служители=получават данъците, които плащам. Лошото е ,че 7 месеца не ми идва талона - това е за един акт от 50лв. и 3-4 точки - до момента имам 4 заверки на тоя фиш и не бих могъл да виня хорат, които не могат да си позволят да са "кестени".

21

невинните

преди 12 години

То по тая логика и наемните убийци са невинни...тъй като поръчителите са "активната страна"

20

Анонимен

преди 12 години

Да ги вържат към НАП и да им сложат касови апарати на ченгелите.

19

транзАкция

преди 12 години

Новината ми прилича на онзи виц - питали Айшето 'първият път по любов ли беше или за пари' и тя казала 'аа по лебоФ, то 2 лева пари ли са.. " Да те спрът селски милиционери на някой разклон пиян в 4 без 20 сутринта, ти им дай 200 лева пък гледай дали няма да ги отнесът в кризата! А тези акций се знаят 1 седмица по-рано, правят от 8 до 5 следобед, колкото е работното време на сектор Вътрешна сигурност и бутат по 20 лева, кой изпечен мошенник (т.е. КАТаджия) ще се върже на тези майтапи, паляци!

18

1

преди 12 години

и един мармот завива шоколад...

17

чино

преди 12 години

Ние ги подкупваме, а те се дърпат, дърпат!! И к,во ще правим ся?????

16

н

преди 12 години

Разбира се, че предпочитам да платя на катаджията, отколкото на Дянков! Хората се оправят между тях си чудесно, намеси ли се държавата - става мор! Катаджията разбира, че често правилникът е абсурден, и взима некой лев - всички са доволни. Малоумната държава просто за нищо не става, това е!